شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 02 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 27,543
بازدید دیروز: 28,942
بازدید کل: 157,628,915
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 780
کاربران حاضر: 780
اولویت بندی بازارهای هدف صادراتی و موانع حضور در آن ها مطالعه موردی: منتخبی از محصولات صادراتی مواد غذایی
چکیده:

امروزه تولید متناسب با نیازها، ترجیحات و سلایق مصرف کنندگان بازارهای خارجی اساس ماندگاری در بازارهای جهانی است. به عبارت دیگر در جهان امروز مصرف کنندگان هستند که بر بازار حاکمیت داشته ونقش تعیین کننده را در تقاضای جهانی ایفا می کنند. از اینرو انتخاب صحیح بازار هدف به عنوان گام اول شناخت خواسته ها و انتظارات خریداران در هر بازار بسیار حائز اهمیت است. بر این اساس هدف این تحقیق شناسایی بازارهای هدف و موانع حضور در آنهاست. بدین منظور در ابتدا بر اساس معیار مزیت نسبی آشکار شده، برخی محصولات صادراتی مواد غذایی انتخاب و بازارهای اولویت دار برای آنها با روش TOPSIS شناسایی می شوند. در انتها موانع حضور در بازارهای فوق اعم از استانداردهای میکروبی و شیمیایی، بهداشتی و موانع تعرفه ای مورد بررسی قرار می گیرند.

کلید واژه: مزیت نسبی، اولویت بندی، بازارهای هدف، مواد غذایی، موانع تعرفه ای، استاندارد، HACCP، TOPSIS
نویسنده(گان): حسن ولی بیگی
منبع: نشریات معتبر مدیریتی- ارسالی کاربران سایت
موضوع: بازرگانی و تجارت
دسته: مقاله مجله
سال انتشار: 1385
تعداد صفحات: 37
قیمت (تومان): 0
بر اساس شرایط و ضوابط ارسال مقاله در سایت مدیر، این مطلب توسط یکی از نویسندگان ارسال گردیده است. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با تکمیل فرم گزارش تخلف حقوق مؤلفین مراتب را جهت پیگیری اطلاع دهید.