شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 02 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 50,551
بازدید دیروز: 28,942
بازدید کل: 157,651,923
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 131
کاربران حاضر: 132
تجزیه و تحلیل توانمندیهای تولیدی و صادراتی صنایع غذایی ایران
چکیده:

صنایع غذایی علاوه بر تامین امنیت غذایی و توسعه بخش کشاورزی، می توانند نقش موثری در توسعه صادرات صنعتی کشور ایفا نمایند. لذا با توجه به هدف برنامه سوم توسعه اقتصادی (جهش صادراتی)، به نظر می رسد که این بخش و زیربخشهای آن جزء اولویتهای سرمایه گذاری صنعتی محسوب می گردند.اولینگام برای برنامه ریزی در تولید و صادرات این بخش و تعیین اولویتهای سرمایه گذاری در صنایع غذایی، شناسایی توانمندیهای صادراتی صنایع کشور است. مقاله حاضر در نظر دارد با تاکید بر اهمیت و جایگاه صنایع غذایی در اقتصاد کشور، به مقایسه تطبیقی عملکرد فعالیت صنعتی این بخش با سایر بخشها بپردازد. سپس، با کمک یک سری شاخصهای کلیدی مانند اشتغال و تولید در زیربخشهای صنعتی و صنایع غذایی، به روند تحولات آنها پرداخته و در نهایت، با استفاده از برخی شاخصهای متداول مزیت نسبی صادراتی، اقدام به معرفی مزیت های نسبی صنایع غذایی نماید. محورهای مورد بررسی در راستای معرفی دورنمایی از پتانسیلهای تولیدی و صادراتی صنایع غذایی ایران می باشد.

کلید واژه: تجزیه و تحلیل توانمندی تولیدی، صادرات، صنایع غذایی ایران
نویسنده(گان): ندا فرح بخش، بیتا نوروزی
منبع: نشریات معتبر مدیریتی- ارسالی کاربران سایت
موضوع: بازرگانی و تجارت
دسته: مقاله مجله
سال انتشار: 1380
تعداد صفحات: 21
قیمت (تومان): 0
بر اساس شرایط و ضوابط ارسال مقاله در سایت مدیر، این مطلب توسط یکی از نویسندگان ارسال گردیده است. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با تکمیل فرم گزارش تخلف حقوق مؤلفین مراتب را جهت پیگیری اطلاع دهید.