شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 04 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 19,858
بازدید دیروز: 27,055
بازدید کل: 159,302,864
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 100
کاربران حاضر: 100
تأثیر مبانی فکری و فلسفی مکانیک کوانتوم بر تئوری های سازمان و مدیریت
چکیده:
اخیراً در ادبیات مدیریت به مباحثی بر می خوریم که سخن از پارادیم جدید در حوزه سازمان و مدیریت دارند، پارادیمی که با دوتئوری آشوب و کوانتوم شناخته می شود. در مورد تئوری آشوب بحث های زیادی مطرح شده، اما به تئوری کوانتوم کمتر پرداخته شده است. تئوری کوانتوم پارادایم جدیدی را پایه ریزی کرده که پایه های آن برمبنای عدم قطعیت، پیچیده نگری، تصادفی بودن، علیت غیرموضعی، ایده آلیسم، تبانی مشارکتی، کل نگری، مکملیت (تکمیل نگری) و تعبیر چندجهانی بنا شده است. هدف از نوشتن این مقاله شناسایی این دو رویکرد از علم فیزیک و تأثیر مبانی فکری و فلسفی آن بر تئوری های سازمان و مدیریت می باشد. دراین مقاله ما ابتدا برای درک بهتر تئوری کوانتوم آن را با تئوری نیوتن مقایسه نموده و پس از شناخت مبانی فکری آن به بحث در مورد تأثیری که بر تئوری های سازمان و مدیریت داشته می پردازیم.
کلید واژه: فیزیک نیوتنی، مکانیک کوانتوم، پارادایم آشوب، خرد گرایی، رئالیسم، کل گرایی، ایده آلیسم، سنخیت علت و معلول، علیت غیرموضعی
نویسنده(گان): عباس صمدی
منبع: نشریات معتبر مدیریتی- ارسالی کاربران سایت
موضوع: تئوریهای مدیریت
دسته: مقاله مجله
سال انتشار: 1380
تعداد صفحات: 16
قیمت (تومان): 0
بر اساس شرایط و ضوابط ارسال مقاله در سایت مدیر، این مطلب توسط یکی از نویسندگان ارسال گردیده است. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با تکمیل فرم گزارش تخلف حقوق مؤلفین مراتب را جهت پیگیری اطلاع دهید.
 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه