شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 07 اسفند 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 11,873
بازدید دیروز: 34,389
بازدید کل: 160,513,219
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 166
کاربران حاضر: 166
شناسایی عوامل تعیین‌کننده عملکرد صادراتی در صنعت مواد غذائی
چکیده:
در این مطالعه، در راستای کمک به توسعه صادرات وبازاریابی صادراتی درقلمرو صنعت مواد غذایی، تعداد ده عامل شامل اندازه شرکت، تجربه صادراتی، محرک‌های صادراتی، مشکلات صادراتی، مزیت‌های رقابتی، تعهد صادراتی، استراتژی انطباق محصول، استراتژی انطباق قیمت، کانال‌های صادرات مستقیم و هزینه‌های تبلیغات خارجی مورد بررسی قرارگرفته اند. برای گردآوری اطلاعات مربوط به این عوامل، پرسشنامه محقق ساخته بین شرکت‌های تولیدکننده صادراتی مواد غذایی در استان تهران توزیع وسپس بااستفاده از فن آماری مدل یابی معادلات ساختاری تحلیل گردید. فرضیه‌های پژوهش حاکی از تأیید روابط معنی دار میان عوامل ده گانه و عملکرد صادراتی این شرکت‌ها می‌باشد.
کلید واژه: تجربه صادراتی، محرک‌های صادراتی، مزیت‌های رقابتی، تعهد صادراتی، کانال‌های صادرات مستقیم،Export Experience،Export Stimuli،Competitive Advantages،Export Commitment،Direct Export Channe
نویسنده(گان): محمد حقیقی، صمد نجفی مجد، محمود فیروزیان
منبع: نشریات معتبر مدیریتی- ارسالی کاربران سایت
موضوع: پیرامون مدیریت
دسته: مقاله مجله
سال انتشار: 1387
تعداد صفحات: 18
قیمت (تومان): 0
بر اساس شرایط و ضوابط ارسال مقاله در سایت مدیر، این مطلب توسط یکی از نویسندگان ارسال گردیده است. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با تکمیل فرم گزارش تخلف حقوق مؤلفین مراتب را جهت پیگیری اطلاع دهید.