شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 20 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 20,881
بازدید دیروز: 38,717
بازدید کل: 158,959,505
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 150
کاربران حاضر: 152
تقاضای گوشت قرمز در استان سیستان و بلوچستان با استفاده از روش های انگل گرنجر و جوهانسون جوسیلیوس
چکیده:
این مطالعه ابتدا به تجزیه و تحلیل مبانی تقاضای کالا می پردازد و سپس تلاش می کند تا چارچوب مناسبی برای تقاضای گوشت در استان پی ریزی کند. آنگاه با استفاده از داده های سری زمانی ماهیانه مربوط به (1385-1373) بررسی و قابلیت داده ها و ایستایی متغیرها فرم نمایی مدل تقاضای گوشت خانوارهای شهری استان سیستان و بلوچستان را با به کارگیری روش های اقتصادسنجی برآورد می کند. به علاوه اعتبار و مقبولیت نتایج کسب شده با استفاده از تکنیک های مختلف اقتصادسنجی مورد ارزیابی قرار می گیرند. مقاله حاضر با استفاده از الگوی وقفه توزیعی و روش حداقل مربعات معمولی به برآورد تابع تقاضای گوشت قرمز خانوار شهری در استان سیستان و بلوچستان می پردازد و رابطه بین مصرف گوشت دام و گوشت مرغ و ماهی را در استان مورد بررسی قرار می دهد. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که مصرف گوشت قرمز و مرغ در مناطق شهری، در سبد مصرفی افراد موجود و گوشت ماهی در این سبد موجود نمی باشد. محاسبه کشش های درآمدی و قیمتی تقاضای انواع گوشت در خانوارهای شهری استان نشان از ضروری بودن گوشت قرمز به عنوان یک کالا می باشد. علاوه بر این در خانوارهای شهری بین گوشت قرمز و گوشت مرغ جانشینی وجود دارد ولی این جانشینی بین دو کالای گوشت قرمز و گوشت ماهی به چشم نمی خورد.
کلید واژه: تقاضا، مصرف، گوشت سفید، گوشت قرمز
نویسنده(گان): حمیدرضا ایزدی، وحید دهباشی
منبع: نشریات معتبر مدیریتی- ارسالی کاربران سایت
موضوع: تحلیل اقتصادی
دسته: مقاله مجله
سال انتشار: 1387
تعداد صفحات: 9
قیمت (تومان): 0
بر اساس شرایط و ضوابط ارسال مقاله در سایت مدیر، این مطلب توسط یکی از نویسندگان ارسال گردیده است. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با تکمیل فرم گزارش تخلف حقوق مؤلفین مراتب را جهت پیگیری اطلاع دهید.
 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه