ورود به سایت
عضویت در سایت
تبلیغات در سایت
راهنمای استفاده از سایت
ارتباط با ما
درباره ما
شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 06 دی 1403
ورود به سایت
مرا بخاطر بسپار
کلمه عبور را فراموش کرده اید؟
بخش های اصلی
صفحه اصلی
مقالات فارسی
مقالات انگلیسی
اخبار
کارشناسی ارشد
دکترای مدیریت
تست تألیفی و کنکوری
جزوات کنکوری و درسی
صفحه شخصی
آمار سایت
بازدید امروز: 9,920
بازدید دیروز: 23,136
بازدید کل: 158,589,968
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 139
کاربران حاضر: 139
تعداد دریافت: 2
تعداد بازدید: 1758
بررسی اثربخشی اصلاحات ساختاری در صنعت چای
چکیده:
به دنبال بروز مشکلاتی در صنعت چای کشور به ویژه ورود غیر قانونی، فقدان تقاضا برای چای تولید داخل و انباشت مقادیر قابل توجهی از آن، طرح اصلاح ساختار چای به استناد ماده 29 قانون برنامه سوم توسعه طی سال های 83-1379 به اجرا در آمد. این طرح به دنبال کاهش و رفع انحصار دولت از صنعت چای، بهبود کیفیت، رقابتی کردن تولید وبازرگانی، جلوگیری از قاچاق و ... و در راستای کاهش تصدی دولتی در امور چای بوده است. در این پژوهش به منظور بررسی اهداف مورد نظر و ارزیابی طرح اصلاح ساختار چای، موفقیت آن در تجربه آزاد سازی تولید و بازرگانی چای، تغییر و بهبود شیوه های تولید، جلوگیری از واردات غیر قانونی، تحقق نقش هدایتی و نظارتی سازمان چای و همچنین رعایت زمان پیش بینی شده در اجرای طرح در قالب پنج سوال مورد آزمون قرار گرفت جامعه مورد مطالعه در این پژوهش 974 نفر شامل 935 کار و 39 کارخانه دار منطقه لاهیجان (استان گیلان) می باشد. جهت دسترسی به داده های مورد نیاز از گروه چای کاران نمونه ای به حجم 163 چای کار به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب و از تمامی 39 کارخانه سرشماری به عمل آمد. به منظور جمع آوری داده ها و اطلاعات مورد نیاز علاوه بر مراجعه به اسناد و مدارک کتابخانه ای، پرسشنامه ای با 22 سوال طراحی و داده های حاصل از آن با استفاده از نرم افزار Excelو SPSS پردازش گردید. سپس با استفاده از نتایج پردازش این داده ها سوالات پژوهش مورد آزمون قرار و نتایج حاصل با استفاده از روش های آمار توصیفی و استنباطی (آماره) t-student تجزیه و تحلیل شد. بررسی این نتایج نشان می دهد که هم کارخانه داران و کشاورزان مورد نظر اجرای طرح اصلاح ساختار را در تجربه آزاد سازی تولید و بازرگانی چای، بهبود کیفیت و شیوه های تولید، جلوگیری از واردات غیر قانونی و تحقق نقش هدایتی و نظارتی سازمان چای چندان موفق نمی دانند. همچنین به موجب نتایج حاصل، زمان پیش بینی شده در قانون برای اجرای طرح رعایت نشده است. مهمترین دلایل این امر را می توان در نادیده گرفتن واقعیات صنعت چای و چالش های فراروی آن و فراهم نکردن زمینه ها و بسترهای لازم برای انجام اصلاحات در ساختار کشت و صنعت چای جستجو نمود. لازم به ذکر است با توجه به اتمام دوره اجرای پنج ساله طرح (83-1379)، این تحقیق در سال 1384 انجام شد
کلید واژه:
آزادسازی، اصلاح ساختار، بهبود، قاچاق، زمان پیش بینی شده
نویسنده(گان):
آسیه قاسمی
منبع:
نشریات معتبر مدیریتی- ارسالی کاربران سایت
موضوع:
پیرامون مدیریت
دسته:
مقاله مجله
سال انتشار:
1387
تعداد صفحات:
13
قیمت (تومان):
0
بر اساس
شرایط و ضوابط ارسال مقاله
در سایت مدیر، این مطلب توسط یکی از نویسندگان ارسال گردیده است. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با تکمیل
فرم گزارش تخلف حقوق مؤلفین
مراتب را جهت پیگیری اطلاع دهید.
دریافت متن کامل
269 KB
.Copyright (©) Modir.ir - All rights reserved