شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,854
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,733
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 328
کاربران حاضر: 328

سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.

در این بخش گفتگوی سایت مدیر با آقای سیدسهیل سیدان ناظمی رتبه 8 کنکور کارشناسی ارشد سال 1392 رشته مدیریت اجرایی را می خوانید.

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
 
با سلام و تشکراز شما که از طریق این سایت اطلاعات مفید و ارزشمندی را در اختیارداوطلبان می گذارید...
رتبه : 8 مدیریت اجرایی (نمره کل 8235)
 6 مدیریت شهری (نمره کل: 8044)
درصدها:
زبان: 61.11
جی مت: 52.5
 دانش مسائل روز: 42.22
تئوری مدیریت: 70.00
زبان فارسی: 50.67

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
مهندسی مواد-سرامیک، دانشگاه علم وصنعت ایران، معدل 12.17
من در سال 87 فارغ التحصیل شدم...بعدش 2 سال رفتم خدمت سربازی...بعد از خدمت هم تا 15 آبان 91 شاغل بودم، اما از 15 آبان کارم رو گذاشتم کنار و شروع کردم  به مطالعه  برای آزمون ارشد ...
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
خیر، در هیچ کلاسی شرکت نکردم. فقط در 3 آزمون جامع آخر سازمان سنجش شرکت کردم که در آزمون اول رتبه 8 و در 2 آزمون آخر رتبه 1 رو کسب کردم. طبعا چون دراین موسسات نبودم راجع به کیفیت اونها نمی تونم نظر بدم. اما به نظرم با یک هدف محکم و برنامه ریزی درست میشه جای خالی اونها رو پر کرد...
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از15 آبان. به طور متوسط بین 7 الی 8 ساعت در روز... اوایل روزی 5-6 ساعت و یک ماه آخر روزی 9-10 ساعت..البته پنجشنبه بعدازظهر و جمعه درس نمی خوندم...

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
مدیریت اجرایی دانشگاه تهران- بهشتی- علامه- علم و صنعت
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
درس ها رو به ترتیب اهمیت می نویسم: (اینها منابعی هست که من خوندم و ازشون راضی بودم چون به نتیجه رسیدم. قطعا منابع خوب دیگه ای هم هستن...ولی به نظرم همینا کافیه)
تئوری مدیریت: مبانی سازمان ومدیریت دکتر رضائیان+ مدیریت عمومی دکتر الوانی+ فلش کارت های DLM.
فلش کارتها رو حتما منظم و طبق اصولی که داره بخونید، مطمئن باشید که جواب می گیرید...
GMAT:   دو جلد کتاب سبز رنگ تالیف احمد صداقت، انتشارات نگاه دانش
دانش مسائل روز: کتاب بنفش رنگ تالیف آقایان آرمان اشراقی، امیرحسام بهروز و حسین درگاهی، انتشارات نگاه دانش..فقط دقت کنید آخرین ویرایش کتاب رو بخرید...چون اطلاعات موجود در کتاب(مخصوصا در زمینه آماری و قوانین) باید به روز باشه...سایت آقای مسیح خواه و سایت دانش مسائل هم خوبه..آخرین اطلاعات مورد نیاز رو جمع آوری و مرتب می کنن وارائه می دن...
نکته 1:من این کتاب رو کامل نخوندم..3 فصل آخر رو فقط از روی سوال های سال های قبل خوندم..
 
نکته2: در چند سال اخیر تعدادی از سوالات درس دانش مسائل(بیش از 5 سوال) مربوط به تئوری مدیریت بوده. یعنی اگر شما روی تئوری مدیریت مسلط باشید حداقل 5 تا ازسوال های دانش مسائل رو هم می تونید بزنید.
 
نکته آخر: برای این درس انتظار درصد بالا نداشته باشید. بین 40 تا 50 خیلی خوبه...یعنی اگر شما بین 12 تا 15 تست صحیح بزنید به راحتی به هدفتون می رسید...پس لازم نیست این همه منبع پراکنده رو بخونید و این حجم وسیع از اطلاعات رو حفظ کنید، کافیه روی تست های سالهای قبل مسلط باشید. فرمت سوالها خیلی تغییر نمی کنه...وقتی روی سوال های سالهای قبل مسلط شدین، دستتون میاد که کجاها رو باید بیشتر بخونید و کجاها رو کمتر.
زبان: کتاب زبان عمومی، تالیف آرمان اشراقی، انتشارات نگاه دانش.
به نظرم برای زبان ریسک تست های لغت خیلی بالاست. اگر روی 20 تا سوال گرامر و ریدینگ تمرکز کنید بهتره، چون به نسبت وقتی که روش میگذارید جواب بهتر و مطمئن تری می گیرید و اگر مسلط بشید راحت 17.18 تا تست درست می تونید بزنید و همین میشه بین 50 تا 60 درصد که عالیه.. درخلال مطالعه ریدینگ ها، دامنه لغاتتون هم افزایش پیدا می کنه و با همین معلومات یکی دوتا تست لغت رو هم با اطمینان بالا می تونید بزنید.
فارسی: کتاب زبان و ادبیات فارسی تالیف دکتر محمد جواد زینلی، انتشارات نگاه دانش.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به نظرمن در کنکور، معلومات و دانش شخص، 50 درصد قضیه اس...50 درصد دیگه داشتن استراتژی درست برای درس خوندن و امتحان دادنه.
یعنی شما بعد از اینکه با در نظر گرفتن همه جوانب(نه از سر ناچاری) تصمیم به ادامه تحصیل گرفتید، باید شروع به جمع آوری اطلاعات بکنید. بدونید چی بخونید، چقدر بخونید، "چی نخونید"، چطورتست بزنید، چطور امتحان بدید و .....
 به نظرم دو منبع خوب برای جمع آوری این اطلاعات وجود داره:
1: آدم هایی که سالهای قبل موفق شدن.
 2: سوالات کنکور سال های گذشته.
من سال قبل مصاحبه آقای شجاری رتبه 1 و آقای جعفری رتبه 12 رو خوندم و ازبین صحبت های اونا چیزایی که لازم داشتم رو به کار گرفتم. ترکیب تجربیات اون عزیزان و تجربه خودم میشه مطالبی که در بالا عرض کردم.از همین جا هم ازشون تشکر می کنم و برای همه عزیزانی که برای رسیدن به هدف هاشون تلاش می کنن آرزوی موفقیت دارم.

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه