شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,768
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,257
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 94
کاربران حاضر: 94


مصاحبه سایت مدیر با سعید طارمی رتبه 66 کنکور کارشناسی ارشد سال 1393 رشته مدیریت بازرگانی و منابع انسانی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
بسمه تعالی
 با سلام و ضمن عرض تشکر از دست اندر کاران سایت وزین و مفید مدیر درصدهای اینجانب (( سعید طارمی))   به شرح زیر میباشد:
زبان:51.11
تیوری مدیریت:46.67
اقتصاد:43.33
تحقیق در عملیات:33.33
بازاریابی:53.33
ریاضی و آمار:18.89
مدیریت مالی:11.11
رتبه:66 بازرگانی 52 آی تی 79 صنعتی و 95 دولتی
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
مدیریت جهانگردی شهر جدید پردیس معدل: 17.07
خیر. فقط 2 واحد از کارشناسیم باقی مونده بود که تا آخر شهریور 92 پاس کردم.3.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
بله چون رشته کارشناسیم فرق داشت با دروسی مثل تحقیق در عملیات و مدیریت مالی آشنایی نداشتم و کلاس رفتم و بسیار کمک کرد .
البته بنده مالی فقط کلاس رفتم و مطالعه ی چندانی نداشتم و فقط فصول 2و3 را مطالعه کرده بودم که 30 درصد بزنم که امسال کمترین سوالات ازاین فصول آمد و باعث شد درصدم کم بشه تجربه بشه واسه دوستان که زیاد رو بودجه بندی ها حساب نکنن .
تحقیق در عملیاتم که با سوالاتی که هنوزم جواباشو نمیدونم حرفی واسه گفتن نگذاشت و اینم یه تجربه دیگه که دوستان فقط رو یک درس حساب باز نکنن و رو همه درسا سرمایه گذاری بکنن که اگه یکی سخت بود سوالاتش، با دروس دیگه جبران کنن
آزمونهای آزمایشی هم شرکت داشتم که توصیه میکنم دوستان حتما استفاده کنن که هم خودشون رو نسبت به بقیه بسنجن و هم نقاط ضعفشون رو اصلاح کنن هم اینکه فضای رقابتی موتور محرکی برای مطالعه ی 3 ماه آخره و کمک میکنه دوستان خسته نشن از مطالعه.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از 1 تیر 92 ابتدا روزی 4 ساعت و بعضی مقاطع مثل ماه رمضان حتی کمتر هم شد ولی از مهر و با اتمام کلاسها و شروع آزمونهای آزماییشی 8 ساعت شد و ماه آخر 10 تا 12 ساعت.
دوستان توجه کنن اینکه میگم از 1 تیر شروع کردم ماه اول ماه آزمون و خطا و عادت به مطالعه برای کنکوره بیشتر وتا دستتون بیاد که روزانه چند ساعت و چند درس و چه ترکیبی از دروس رو بخونید با چه منابعی خودش 1 ماه کار میبره پس تا میتونید زودتر شروع کنید و پیوسته مطالعه کنید چون 1 ساعت مطالعه در تیر و مرداد قابل مقایسه با 1 ساعت مطالعه ی آذر و دی نیست چون ابتدا شما آرامش و فرصت اصلاح و نکته برداری و یادگیری دارید اما ماه های آخر فشار عصبی خیلی بیشتر میشه و یادگیری سخت تر.
 
نکته بسیار بسیار مهم در زمانبندی مطالعه:عزیزان دقت داشته باشند مخصوصا کسانی که از تابستان شروع به مطالعه می کنند ،حتما برای مطالعه 7 ماهه برنامه ریزی کنند و افکار و روحیه خود را برای مطالعه بلند مدت آماده کنن و عجله نکنن که درسی را زود تمام کنن یا فکر نکنن انرژی ای که روزای اول دارن تا روز آخر هم دارن چون 7 ماه مطالعه و آماده نگه داشتن ذهن زمان کمی نیست و اگر ابتدا خیلی انرژی به کار بگیرید ماه های آخر که بسیار مهم است کم آورده و قبل از روز  رقابت از گردونه خارج میشوید.
پس این اصل را از یاد نبرید:آهسته و پیوسته بخوانید با ریتم مناسب.
 
نکته دیگه که شاید برای برخی داوطلبان پیش بیاد اینه که پس از مدتی مطالعه دلسرد شوند و حوصله مطالعه نداشته باشن یا به هر علتی وقفه ای در مطالعه شان پیش بیاد و با خودشون فکر کنن من دیگه عقب افتادم از بقیه و دیگه نمیرسم پس دیگه نمیخونم.
این عزیزان باید بدونن که این اتفاقات برای همه پیش میاد و امکان نداره کسی 7 ماه رو با آسایش و تمرکز کامل و بدون هیچ مشکلی طی بکنه ،به عنوان مثال برای خود من در طول 7 ماه مشکلات بسیاری پیش اومد که گاهی اوقات یک هفته الی ده روز مطالعه نداشتم و از برنامه ام عقب افتادم.
توصیه ام به این دوستان اینه که هرگاه احساس دلسردی کردید به هدف خود فکر کنید،به آینده ی خود،به تغییری که در زندگی شخصی و اجتماعیتان پس از قبولی ایجاد میشود و به همه چیزای خوبی که برای اونا تصمیم به شرکت در کنکور گرفتید و هرگز هرگز هرگز هر چقدر هم که مشکل داشتید ناامید نشید و دست از تلاش نکشید و همیشه در ذهنتان باشد:1.یا به اندازه ی تلاشهایت آرزو کن یا به اندازه آرزوهایت تلاش.
2.به چیزی که میخواهی فکر کن و روش تمرکز کن نه چیزی که نمیخواهی...


کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
بازرگانی و آی تی دانشگاه تهران رو انتخاب کردم...
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
منابع پیشنهادی:
 
تیوری مدیریت:1.کتاب جامع ماهان یاکتاب جامع آقای سید جوادین(فقط یکی از این 2 را چندین بار مطالعه کنید.)
 
                     2.دی ال ام(عزیزانی که با سرفصل ها و مطالب تیوری مدیریت آشنایی ندارند دی ال ام را به
                       عنوان مکمل کتب جامه به کار ببرند .)
 
                     3.کتاب 2000تست آقای سید جوادین(در صورتی که وقت داشتید.)
 
-زبان:        
1.کتاب 504 واژه مهم
 
2.دی ال ام(پک 1 و 2 بصورت کامل مطالعه شود بسیار عالی است.)
 
.3نرم افزار نارسیس:جا داره که اینجا از سایت مدیر و جناب شاکران رتبه 1 سال گذشته تشکر کنم که این نرم افزار رو توصیه کرده بودن و بنده تهیه کردم و بسیار کمک کرد و مفید بود.
 
 
-تحقیق در عملیات:
 
.1بنده از کتاب مهندس مسعود یگانه استفاده کردم و با اساتید مختلف از جمله آقای یگانه و سپندارند کلاس داشتم و به دوستانی که با این درس آشنایی ندارند توصیه می کنم در صورت امکان از کلاس ها استفاده کنند.
 
-مدیریت مالی:بنده چندان مطالعه نداشتم دیگر دوستان نظر بدهند.
 
-اقتصاد خرد و کلان:
 
هر دو محسن نظری+ 2000 تست محسن نظری(2000 تست ها وقت گیره واز ابتدا تهیه کنید.
نکته :با توجه به فرّار بودن درس اقتصاد 2000 تست به علت تکرار خیلی زیاد تستها باعث میشه مطالب جا بیفته و ملکه ی ذهنتون بشه.)
 
 
 
-بازاریابی:
 
1.بنده از کتاب آقای مناجاتی استفاده کردم اما 3 استاد هم عالیه.
 
2.کتاب 2000 تست که تستهای بسیار زیبا و جامعی دارد.
 
3.دی ال ام که بنده خودم استفاده نکردم اما اگر زمان به عقب برگردد حتما جای کتاب از دی ال ام استفاده میکردم.
 
 
دوستان علاوه بر منابع فوق حتما حتما سوالات و تستهای سالهای گذشته همه دروس با دقت کامل مرور شود .
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه ها و پیشنهادات:
1.برنامه ریزی برای هر روز و هر ساعت و اجرای دقیق آن ومطالعه آهسته و پیوسته.
2.مطالعه تمام دروس و عدم سرمایه گذاری بیش از حد روی یک درس.
3.شرکت در آزمون های آزمایشی برای سنجش خود نسبت به دیگران و شناسایی نقاط ضعف و قوت خود و همچنین برای حفظ انگیزه و روحیه رقابت فارغ از نام موسسه ای که آزمون ها را برگزار می کندو همچنین برای اینکه بتوانید زمانبندی تست زنی و اولویت تست زنی دروس را یاد بگیرید.مثلا من همیشه زبان را که اولین درس دفترچه هست رو میگذاشتم سومین درس تستهایش را میزدم.
4.خلاصه نویسی و نکته برداری دروس که در روز های نزدیک کنکور بسیار به دردتان میخورد.
 
5 استفاده از منابع انرژی بخش برای حفظ انگیزه و روحیه تا روز کنکور مثل مطالعه کتابهای روانشناسی و موفقیت ،دعا،نماز،یاد خدا،مطالعه قرآن،ورزش و تفریح و ....
 
6.مطالعه در ساعات اوج بازدهی مغز:به عنوان مثال بنده شب ها راحت تر مطالب را یاد می گیرم و مطالعه ام مفید تر از صبح ها است اما ممکنه بعضی دوستان صبح زود یادگیریشان بهتر باشد پس ساعت بازدهی مغز خود را پیدا کنید و در آن ساعتها مطالع کنید من هرگز نتونستم صبح ها مطالعه خوبی داشته باشم و همیشه 1 ظهر تا 8-9 شب مطالعه میکردم.
 
7.افرادی که برای مطالعه به سکوت مطلق نیاز دارند می توانند در صورت فراهم نبودن شرایط در منزل از کتابخانه استفاده کنند .
 
8.حتما حتما مرور و مطالعه تستهای کنکورهای قبل:امسال 90 درصد سوالات بازاریابی تکراری بود و زبان هم تمامی درک مطلب ها عینا درک مطلب های سال 92 بود که اگه کسی فقط پاسخ تستهای درک مطلب 92 را حفظ کرده بود زبان 50 میزد و اگر خود من تستهای سالهای قبل را با دقت مرور میکردم شاید الان زبان 80 و بازاریابی 90 زده بودم و تک رقمی شده بودم و شاید این اتفاق برای شما در کنکور 94 بیفتد .
 
9.مطالعه تمامی مصاحبه های سایت مدیر و جمع بندی و خلاصه نویسی نظرات و تجربیات رتبه های برتر و مرور پیوسته آنها.
 
10.به همراه بردن ساعت سر جلسه کنکور که من نبردم و تو سالن هم ساعت نبود و با توجه به تغییر زمانبندی کنکور امسال وقت از دستم در رفت و چند تا تست که جواباشو میدونستم بی پاسخ موند.
 
11.مطالعه ی چندین باره یک منبع به جای مطالعه ی یک باره ی چندین منبع.اینکه شما 90 درصد از یک منبع را یاد بگیرید بسیار مفیدتر از این است که از 3 منبع استفاده کنید و از هر کدام 20-30 درصد یاد بگیرید.
 
در آخر هم از خانواده ام و تمامی اساتید و دوستان و عزیزانی که در راه چندین ماهه تا کنکور من را همراهی کردند کمال تشکر را دارم.
همیشه به هدفتان فکر کنید و در بدترین شرایط هم عقب نشینی نکنید و تسلیم نشوید و با توکل به خدا و تلاش پشتکار به دست آورید آنچه را که باید و آنچه را که حق خود میدانید.
 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه