شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 05 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 11,851
بازدید دیروز: 27,889
بازدید کل: 151,690,417
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 222
کاربران حاضر: 223

 

سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.
در این بخش گفتگوی سایت مدیر با خانم نیلوفر محمدزاده رتبه 11 کنکور کارشناسی ارشد سال 1393 رشته مدیریت بازرگانی را می خوانید.

 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
متشکرم، زبان: ۸۶.۶۷. تئوری مدیریت: ۴۵ اقتصاد: ۶۶.۶۷ بازاریابی: ۷۷.۷۸ ریاضی: ۷.۷۸ و سایر دروس دفترچه: سفید
رتبه بازرگانی: 11 ، رتبه دولتی: 6 ، رتبه کارآفرینی: 7 ، رتبه فناوری اطلاعات 10، رتبه مدیریت صنعتی 32

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟
رشته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه فردوسی مشهد، با معدل ۱۷/۵۹ که معدل موثرم در کارنامه۱۸/۰۱ شده بود.

آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
شاغل بودم اما مرخصی گرفته بودم. یعنی عملا وقت آزاد زیادی داشتم.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
بله هم در آزمون و هم در کلاسهای اقتصاد٬ ریاضی، تحقیق در عملیات و مدیریت مالی شرکت کردم چون به هیچ عنوان هیچ ایده ای نداشتم راجع به اینکه اصلا دروس این رشته دقیقا چه هستند؟! از طرفی چون در اقتصاد و سایر دروس مفاهیم شیب و مشتق و کاربرد مشتق وجود داشتند که من ۶سال بود فراموش کرده بودم این کلاسها برایم خیلی مفید بودند به جز کلاس مدیریت مالی که فقط اتلاف وقت و انرژی بود بدون کمترین فایده ای، متاسفانه!

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
دقیقا از ۲۱ اردیبهشت۱۳۹۲ شروع کردم، چون مدتها بود درس نخوانده بودم با ۳ساعت مطالعه در روز شروع کردم، در تابستان مطالعه ام رسید به ۵ یا ۶ساعت، در پاییز شد ۸ساعت و از دو ماه مانده به کنکور تا خود شب کنکور بین ۱۰ تا ۱۴ ساعت.


کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
بازاریابی بین الملل دانشگاه تهران

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

تئوری: از تابستان تا آخر مهر دو منبع اصلی تئوری سازمان دکتر رضاییان و رفتارسازمانی دکتر رضاییان رو خوندم. از اول مهر تا یک هفته مونده به کنکور فلش کارتهای DLM و خلاصه کتاب علیرضا سلامی رو خوندم+ تست و کتاب خلاصه مهرداد پرچ از دو ماه قبل کنکور ۲۰۰۰تست تئوری( دکتر سید جوادین) رو دو دور خوندم.
بازاریابی: در تابستان کتاب ۳استاد رو خوندم و از اول مهر فلش کارتهای DLM و کتاب بازاریابی رضا مناجاتی رو خوندم+ تست های کتاب نارنجی رنگ خلاصه کاتلر. از دو ماه قبل کنکور هم ۲۰۰۰تست بازاریابی انتشارات نگاه دانش رو زدم.
برای زبان هیچ مطالعه ای نداشتم اما بر اساس تجربه استفادم از DLM، فکر میکنم سیستم فلش کارت و جعبه لایتنر برای حفظ لغات و کتاب زبان تخصصی دکتر ناصرزاده برای پاسخ به سوالات درک مطلب بسیار مفید می توانند باشند.
اقتصاد: کتاب های درس اقتصاد خرد و کلان دکتر محسن نظری را چندین دور خواندم اما متاسفانه نتوانستم همه سوالات ۲۰۰۰تست ایشان (انتشارات نگاه دانش) را جواب بدهم اما بنظرم ۲۰۰۰ تست اقتصاد خیلی دید خوبی به ما در اقتصاد میدن.
چون ریاضی و تحقیق در عملیات نقطه ضعف من بودند و در اولویت زمانی من نبودند، فقط به خواندن جزوات ریاضی و پژوهش استاد یگانه اکتفا کردم.
مدیریت مالی رو هم کلا نخوندم چون با کلاس رفتن فهمیدم زیادی فرمول داره و بیش از حد وقت گیر میتونه باشه.
 

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟

به توانایی های خودشون و هدفشون ایمان داشته باشن. درصدها و ساعات مطالعه خودشون رو با دیگران مقایسه نکنند. به اندازه، وقت برای موزیک و تفریح و استراحت قائل بشن. حتی اگه خونه ساکتی دارند، مطالعه در کتابخونه بازدهی خیلی بیشتری ممکنه براشون داشته باشه. مرور کردن، کلید طلایی فراموش نکردن درسهای حفظی کنکور مدیریته پس حتما جدیش بگیرن. برای اقتصاد تا میتوانند تست بزنند. در نیمه راه مایوس نشن چون این یعنی پذیرش خودخواسته ی شکست. یک اصطلاح انگلیسی میگه:« دست کشیدن از هدفت به خاطر یه گام اشتباه به عقب مثل اینه که چون یک تایر ماشینت پنچر شده، اون سه تای باقی مونده رو هم، با دستای خودت پنچر کنی.» اگر دوستان داوطلب اینطوری به قضیه نگاه کنند، مطمئنا دیگه نمی تونن به خاطر یه رتبه بد تو آزمونهای آزمایشی به کل، بیخیالی و نا امیدی به خودشون راه بدن.