شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,533
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,963
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 172
کاربران حاضر: 173

سایت مدیر به روال سالهای گذشته گفتگوهایی با نفرات برتر گرایشهای مختلف رشته مدیریت ترتیب داده است.
در این بخش گفتگوی سایت مدیر با خانم نیلوفر قطب الدینی رتبه 57 کنکور کارشناسی ارشد سال 1393 رشته کارآفرینی را می خوانید.


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و تشکر از شما
نیلوفر قطب الدینی هستم متولد سال 1369
درصد های من:
زبان عمومی و تخصصی : 30.00
ریاضی و آمار : 20.00
تئوری های مدیریت : سفید
اقتصاد خرد و کلان : 58.33
بازاریابی : 93.33
کارآفرینی : 35.56
رتبه 57 در گرایش مدیریت کارآفرینی
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
مهندسی کشاورزی، گرایش اقتصاد ، دانشگاه تهران – معدل 15.67 فارغ التحصیل سال 1392. شاغل و دانشجو نبودم.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه حد در موفقیت خود موثر می دانید؟
در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم ولی اگر برای گرایش دیگری از جمله بازرگانی یا مالی قصد شرکت داشتم، حتما برای برخی دروس مثل تحقیق در عملیات و مدیریت مالی اقدام به نامنویسی در کلاس های کنکور می کردم.
قصدی برای شرکت در آزمون های آزمایشی در هیچ موسسه ای را نداشتم اما ماه اخر با مشورت با دوستان و خانواده تصمیم به شرکت در 3 آزمون جامع سنجش گرفتم و بسیار راضی هستم. با توجه به اینکه شما در این آزمون ها میتوانید مدیریت زمان را تمرین کنید و با نحوه سوالات و تعداد آنها آشنا شوید و مهم تر از همه اینکه متوجه میشوید اول به کدام درس جواب بدهید، برای شما بهتر است، این آزمون های جامع میتواند به آمادگی بیشتر شما کمک کند. به شخصه در هر سه آزمون و همچنین کنکور به این ترتیب سوالات را جواب دادم: بازاریابی- کارافرینی - اقتصاد – زبان – ریاضی
لازم به ذکر است که متاسفانه سوالات به خوبی با کنکور تطبیق نداشت و از این جهت آزار دهنده بود!و توصیه می کنم ذهن خود را متمرکز سوالات آزمون های آزمایشی نکنید!
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
دقیقا از 10 آبان ماه شروع به درس خواندن برای کنکور ارشد کارآفرینی کردم و به دلیل تغییر رشته دادن و دیر شروع کردن برای مطالعه به طور متوسط روزی 8 تا 9 ساعت و هفته های اخر 10 تا 11 ساعت مطالعه کردم و سعی کردم این ساعات را کاهش ندهم.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب :
دانشگاه تهران گرایش کسب و کار جدید
دانشگاه تهران گرایش فناوری اطلاعات
دانشگاه تهران گرایش فناوری
دانشگاه تهران گرایش کسب و کار الکترونیک
دانشگاه تهران گرایش بین الملل

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
سایت مدیر به طور مفصل و جامع منابع کنکور را آورده است.
با این حال من از منابع زیر استفاده کردم:
 
اقتصاد: کتابهای اقتصاد خرد و کلان محسن نظری . در مورد اقتصاد این نکته مهمه که سوالات کنکورهای سال های گذشته رو باید بارها و بارها تکرار کنید همراه با جواب تشریحی، مفهومی بخونید و از هیچ نکته ای ساده رد نشید.
 
بازاریابی:  کتاب مناجاتی و 2000 تست بازاریابی. کتاب آقای مناجاتی بسیار عالی، قابل فهم و روان است، بازم میگم سوالات کنکور های گذشته و تکرار آنها کمک شایانی به شما خواهد کرد. کتاب 2000 تست بازاریابی رو گرفته بودم اما فرصت نشد تا خوب مطالعه کنم ، ولی یک هفته طلایی باعث شد تا تمام تست هارو بزنم و حتی بعضی از اونهارو مرور کنم ( یک هفته ای که کنکور لغو شد ) ولی گفتن این نکته هم به جاست که به نظرم سوالا ت بازاریابی امسال آسون تر از سال های گذشته بو د و تعداد سوالات از 20 به 15 کاهش یافته بود و زمانی که برای زدن بازاریابی در کنکور صرف کردم فقط 7 دقیقه بود! فقط یک سوال رو بین 2 گزینه شک داشتم که متاسفانه نزدم، و بعدا فهمیدم که شک من روی گزینه درست بوده است.
 
کارآفرینی:  کتاب جامع کارآفرینی (ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد) انتشارات کتابخانه فرهنگ، مبانی کارآفرینی آقای داریانی نشر فراندیش . تعدادی از سوالات برام نا آشنا بود و توصیه می کنم اگر انحصارا برای این گرایش میخونید حتما تمام کتاب هایی که سایت مدیر معرفی کرده را تهیه و مطالعه کنید زیرا این دو کتاب کافی نیست و همه چیز بستگی به طراحان سوال سال آینده دارد.
 
زبان: زبان تخصصی مدیریت و زبان عمومی کارشناسی ارشد – آرمان اشراقی و Barron's essential words for the TOEFL به نظر من بیشتر روی زبان تخصصی کار کنید و درک مطلب بخوانید .
 
ریاضی و آمار: کتاب ریاضی آقای رنجبران. برای درس ریاضی فصل هایی که بیشترین سوال از اونها می آید را انتخاب و فقط تست کار کنید . ( ماتریس – حد – مشتق – تابع ) کنکور سال های گذشته بهترین منبع برای درس ریاضی و آمار است.
 
تئوری های مدیریت : مدیریت عمومی آقای الوانی تهیه کردم ولی متاسفانه یا خوشبختانه مطالعه نکردم و این درس رو حذف کردم چون وقت کمی داشتم و ترجیح دادم وقت این درس رو برای باقی دروس صرف کنم ولی این کارو توصیه نمیکنم چون خیلی ریسک داره و ممکن بود درسی که براش خیلی زحمت کشیده بودم و روش حساب کرده بودم، سوالاتش جوری طرح شده باشه که نتونم خیلی خوب جواب بدم و اینطوری یک درس دیگه ( تئوری ) رو از دست می دادم. حتما با کسایی که این درس رو درصدهای بالایی زدن مشورت کنید.
 
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اول از همه برای خودتون یک رشته و دانشگاه در نظر بگیرید و بهش فکر کنید و به خودتون قول بدید که به هدفتون می رسید. مهمترین نکته داشتن انگیزه است برای رسیدن به هدفتون تلاش کنید به افکار و حرفای منفی اطرافتون توجه نکنید. اگر دارید خیلی دیر شروع میکنید اصلا نگران نباشید من از 10 ابان شروع کردم در حالی که فقط کتاب اقتصاد و زبان داشتم و 2 هفته بعد باقی کتاب هارو تهیه کردم. با دوستانی که تجربه ی خوبی در کنکور سال های گذشته دارند صحبت کنید همینطور که من با یکی از رتبه های برتر مالی سال گذشته صحبت میکردم و از ایشون بسیار کمک گرفتم. برنامه ریزی داشته باشید، من تمام ساعات درس خوندن رو در هر روزی ثبت میکردم و آخر هفته تعداد ساعات رو جمع میزدم و سعی میکردم هفته اینده ساعات درسی ام رو افزایش بدهم و اخر هر هفته برای هفته بعد برنامه ریزی میکردم و بهش عمل میکردم.
گزینه غلط نزدن رو از روز اول تمرین کنید.
از سایت مدیر خیلی کمک گرفتم و تمام مصاحبه هارو میخوندم و از توصیه های رتبه های برتر استفاده کردم.


راه برو خسته شدی بدو!
       خستگی را تو به خاطر مسپار
                                 که افق نزدیک است
                                    و خدایی بیدار
                                           که تورا میبیند
 
با توکل به خدا در راهی که انتخاب کرده اید قدم بگذارید ، امیدوارم هرکس به همان اندازه که وقت گذاشته و زحمت کشیده ، نتیجه اش را هم بگیرد.