شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 28 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 21,818
بازدید دیروز: 17,185
بازدید کل: 151,505,317
کاربران عضو: 4
کاربران مهمان: 133
کاربران حاضر: 137


مصاحبه سایت مدیر با هاجر شفیع زاده رتبه 21 کنکور کارشناسی ارشد سال 1399 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

زبان: 34.44
مدیریت اسلام: 64.44
ریاضی و آمار: 28.33
تئوری های مدیریت: 58.89
اقتصاد خرد و کلان: 83.33
بازاریابی: 44.44
پژوهش عملیاتی: سفید
رتبه ۲۱ بدون سهیمه و ۱۹ سهیمه مدیریت بازرگانی
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
دوران کارشناسی دانشجوی مدیریت بازرگانی دانشگاه اصفهان بودم و با معدل ۱۶/۸۲ فارغ التحصیل شدم.در هنگام مطالعه نه شاغل بودم و نه دانشجو
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از اواخر آبان ماه با درس زبان و بازاریابی شروع کردم اما به علت تعویق هایی که اتفاق افتاد از فروردین تا اوایل تیر روزی نهایت ۲ ساعت مطالعه داشتم و از تیر تا کنکور میانگین ۵ ساعت
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
بازاریابی دانشگاه تهران
مدیریت استراتژیک دانشگاه تهران
بازاریابی دانشگاه شهید بهشتی
بازاریابی دانشگاه علامه طباطبایی
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
ابتدا با درس زبان و بازاریابی شروع کردم بعد درس تئوری و اقتصاد خرد و کلان را اضافه کردم از اسفند شروع به خواندن فلش کارت های مدیریت در اسلام کردم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان: برای درس زبان کتاب های زیر ذره بین البته من در اواسط راه گرامر زبان رو حذف کردم. با وجود اینکه پیش زمینه ی خوبی برای درس زبان داشتم با این حال نسبت به وقتی که گذاشتم برای این درس نتیجه ای که باید رو نگرفتم و توصیه میکنم اگه زمینه خوبی ندارید توی این درس حذف کنید و تمرکزتون روی مابقی درس ها باشه.
 
مدیریت در اسلام: من ابتدا از فلش کارت و بعد از چند ماه از کتاب ۲۰۰۰ تست استفاده کردم. این درس در ابتدا برای من خسته کننده و تا حدی غیر قابل فهم بود اما به مرور خیلی گیرا تر شد و توصیه ام برای این درس این هست که نا امید نشید از خوندنش چون نسبت به زمانی که اختصاص میدید نتیجه خوبی میتونید کسب کنید از این درس.
 
ریاضی و آمار: من ریاضی و آمار را در ابتدا حذف کرده بودم اما دو ماه مونده به کنکور به توصیه مشاور و چون رشته دبیرستانم ریاضی بود تصمیم گرفتم چند تا از مباحث این درس رو مطالعه کنم که به کمک دوستم خانم مومنی که متقاضی کنکور ارشد مدیریت مالی بودنند چند نمونه سوالات پر تکرار کنکور رو حل کردم و تونستم در کنکور به همون نمونه سوالات پاسخ بدهم.
 
اقتصاد خرد و کلان: برای درس اقتصاد خرد و کلان من از کتاب های آقای محسن نظری استفاده کردم که به نظرم منابع خوب و کاملی هستند فقط نکته ای که وجود داره این هست که اصلا نباید به متن اکتفا کنید تست ها و صحیح غلط ها رو فراموش نکنید و چندبار کتاب هارو بخونید که توی ذهنتون نهادینه بشود
 
تئوری های مدیریت: برای درس تئوری های مدیریت من کتاب سید جوادین و جلیلیان رو مطالعه کردم که به نظرم از هر لحاظ کامل بود. البته این درس رو نباید حفظ کنید باید با علاقه و مفهومی خونده بشه تا نتیجه ی خوبی بدست بیاورید.
 
بازاریابی: برای درس بازاریابی من کتاب مروج رو مطالعه کردم که این کتاب متن خیلی شیرین و گیرایی داره و شرط موفقیت توی این درس علاقه است این که با شوق همه مطالب رو مطالعه کنید و هر روز ذهنتون رو عادت بدید که راجع به مطالب کتاب عمیقا فکر کنید. با این حال متاسفانه امسال از منابع دیگه سوالات طرح شده بود اما در هر صورت من از خوندن کتاب مروج بسیار راضی هستم چون به عنوان یک دانشجوی بازرگانی دانستن مطالبش ضروری هست.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه من به متقاضیان این هست که حتما با علاقه درس بخونید. دیدتون تنها موفقیت در کنکور نباشه، بالا بردن سطح علمیتون در رشته ی مورد علاقتون باشه و توصیه دیگرم این هست که اگر تصمیم به خوندن برای کنکور گرفتید مصمم باشید و هیچ روزی رو بدون مطالعه سپری نکنید.
همچنین از کنکور های سال های قبل غافل نشوید و حتما پس از خوندن هر درس تست کار کنید و زمان لازم برای بررسی تست ها در نظر بگیرید.