شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 07 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 7,026
بازدید دیروز: 54,568
بازدید کل: 151,773,906
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 123
کاربران حاضر: 123


مصاحبه سایت مدیر با سید محمد سکوت نوش آبادی رتبه 17 کنکور کارشناسی ارشد سال 1399 رشته مدیریت مالی

 
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام ممنونم . بنده رتبه 14 سهمیه آزاد و 17 بدون سهمیه با درصد های زیر را در رشته مدیریت مالی کسب کردم.
مدیریت اسلامی : 11.11%
ریاضی : 13.33%
اقتصاد : 95%
مدیریت مالی : 64.44%
ریسک : 84.44%
حسابداری : 86.67%
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
من مقطع کارشناسی رو در دانشگاه میبد و در رشته مدیریت مالی با معدل 18.58 گذراندم و در حین مطالعه کنکور دانشجو بودم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
8 مهرماه بود که منابع رو تهیه کردم و شروع به مطالعه آنها کردم. اما بخاطر اینکه در رشته خودم کنکور می دادم کمی با مطالب آشنا بودم. اما اگه دوستانی از رشته های دیگر تمایل دارند که در کنکور مدیریت مالی شرکت کنند پیشنهاد میکنم حداقل در تابستان منابع دروس تخصصی علی الخصوص مدیریت مالی و ریسک رو تهیه کنند. حتی اگه بصورت روزنامه وار بخوانند و با مطالب کمی آشنا بشن میتونه تاثیرگذار باشه.
اما در مورد ساعات مطالعاتی باید بگم هر داوطلب باید براساس شرایط خودش تشخیص بده که به چه میزان مطالعه نیاز داره. سعی کنید برنامه ریزی خوب و جامعی داشته باشید و طبق اون جلو برید.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران گرایش مهندسی مالی
دانشگاه تهران گرایش بانکداری
دانشگاه علامه طباطبایی گرایش مهندسی مالی
دانشگاه علامه طباطبایی گرایش بانکداری
دانشگاه شهید بهشتی
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
بیشتر روی دروس تخصصی تاکید داشتم و سعی می کردم روزانه اغلب اونها رو توی برنامه ام داشته باشم. ولی درسی مثل مدیریت اسلامی رو حدودا از بهمن شروع به مطالعه کردم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای درس اسلام منبع اصلی کتاب دکتر مقیمی است ولی بخاطر حجم بالای اون پیشنهاد میکنم تنها کتاب 2000 تست اون رو تهیه کنید و از روی اون بخونید.
برای آمار کتاب دکتر طورانی رو پیشنهاد می کنم. البته لازمه به دوستانی که می خواهند این درس رو حذف کنند بگم که اگه بتونید فصل یک این کتاب رو مطالعه کنید یک الی دو سوال نسبتا آسون این درس رو میتونید جواب بدید.
برای ریاضی کتاب دکتر رنجبران رو تهیه کردم و سعی کردم سرفصل هایی که در سال های اخیر بیشتر ازشون سوال اومده رو مطالعه کنم که واقعا ریسک زیادی داشت. که اینکار رو زیاد پیشنهاد نمی کنم.
برای اقتصاد خرد و کلان هم کتاب دکتر نظری رو پیشنهاد میکنم که از هر کتابی شما رو بی نیاز می کنه. هم از لحاظ درسنامه و هم از لحاظ تستی جامع هست . و نیازی به کتاب 2000 تست ندارید. سعی کنید تمامی تست ها چه تالیفی چه سراسری و چه آزاد رو حتما حل کنید . همچنین بخش صحیح و غلط های هر فصل رو جدی بگیرید.
در درس مدیریت مالی بنده کتاب دکتر مناجاتی رو تهیه کردم و در کنار تست های کتاب اصلی از 2000 تست هم استفاده کردم.
برای ریسک کتاب دکتر گرجی آرا رو پیشنهاد میکنم به علاوه 2000 تست و سعی کنید برای این درس و درس مدیریت مالی تست زیادی حل کنید. تا حسابی رو این دروس مسلط بشید.
برای حسابداری هم کتاب دکتر نوروش و دکتر کرمی به علاوه 2000 تست
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
یک مورد مهم که خیلی از داوطلبین رعایت نمی کنند پیوسته بودن مطالعه است. یعنی اگه روزی خدایی نکرده مشکلی بوجود اومد یا اینکه اون روز به خودتون استراحت دادید نگذارید این پیوستگی از بین برود و حتما اون روز نیم ساعت تا یک ساعت رو مطالعه داشته باشید. سعی کنید در کنار برنامه ریزی روزانه برنامه ریزی بلند مدت نیز داشته باشید و طبق آنها پیش بروید. در برنامه ریزی روزانه تون اکثر دروس رو قرار بدهید. برای تست زدن یک دفترچه تهیه کنید و پاسخ تست هایی که میزنید رو اونجا یادداشت کنید. به چند دلیل یک اینکه میتونید چندین بار اون تست رو حل کنید بدون اینکه در مقابل گزینه علامتی باشه. دو اینکه موقع تست زدن اگه سوالی رو با شک و تردید حل کردید مقابل گزینه علامتی بگذارید تا موقع بررسی جواب ها ، برای اون سوال وقت بیشتری بگذارید  و اگر در اون مبحث مشکلی داشتید بطور کامل اون مبحث رو فرا بگیرید. سعی کنید خلاصه نویسی داشته باشید تا در زمان جمع بندی از اونها استفاده کنید. در مورد منابع سعی کنید تنها یک کتاب رو چندین بار مطالعه کنید و از چند کتابی شدن خودداری کنید. و در آخر باید بگویم سعی کنید قلق درس خوندتون رو بدست بیارید با آرامش طبق برنامه ریزی تون جلو برید.
و در پایان خداوند را سپاس می گویم و از تمامی کسانی که در طول این سالها برای بنده زحمت کشیدند تشکر می کنم. از خانواده عزیزم که همیشه همراهم بودند و اساتید بی نظیر گروه مدیریت علی الخصوص مدیرگروه عزیزمون دکترمحمد زارعی محمودآبادی نهایت تشکر و قدردانی را دارم.
 
با آرزوی سلامتی و موفقیت برای تمامی دوستان
سید محمد سکوت نوش آبادی