شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,675
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,105
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 131
کاربران حاضر: 132


مصاحبه سایت مدیر با فرناز روزبهانی رتبه 65 کنکور کارشناسی ارشد سال 1399 رشته کارآفرینی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام خدا.

با عرض سلام فرناز روزبهانی هستم و رتبه ی ٥٨ در سهمیه و ٦٥بدون سهمیه در گرایش کارآفرینی کنکور کارشناسی ارشد سال ٩٩ را کسب کردم.

درصدهایی که تو کنکور کسب کردم:                         
زبان انگلیسی: 82.22
تئوری مدیریت: 67.78
مبانی کارافرینی: 46.67
بازاریابی: 22.22
مدیریت در اسلام: 17.78
معدل موثر: 16.13

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
من تیرماه سال ٩٧ در رشته شیمی کاربردی با معدل١٤/٨٣ از دانشگاه الزهرا (س) فارغ التحصیل شدم. در حین مطالعه برای ارشد دانشجو یا شاغل نبودم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از آذرماه مطالعه رو شروع کردم و روزانه حدود دو ساعت مطالعه می کردم بیشتر روزنامه وار و جهت آشنایی با مطالب و این عدد رو تو روزای آخر به ٦تا ٨ ساعت در روز رسوندم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
من دانشگاه شهید بهشتی گرایش های کسب و کار جدید و سازمانی رو به ترتیب انتخاب کردم.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
راستش قانون خاصی وجود نداره و همه چی به نظر من به خود شخص و شناختش از نقاط قوت و ضعفش برمیگرده من ازب ابت زبان نسبتا پایه خوبی داشتم و سعی می کردم مستمر لغت و گرامر رو با تست مرور کنم، برای سایر دروس من اول با دروس کارآفرینی و تئوری شروع کردم و بعد از اون درس بازاریابی رو اضافه کردم و از فروردین ماه تمام دروس را همزمان مطالعه کردم و برای مدیریت در اسلام دو هفته آخر باقیمونده تا کنکور زمان گذاشتم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
منابعی که من ازشون استفاده کردم.
زبان انگلیسی: مجموعه کتاب های زیرذرّه بین
تئوری:کتاب سیدجوادین (برخلاف کتاب حجیم و ترسناکش درس بسیار شیرین و قابل درکیه  و من با توجه به فصل های پرتکرارش حدودا ٧٠ درصد کتابو مطالعه کردم.).
کارافرینی: کتاب جامع کارافرینی داریانی و یک فایل خلاصه دانلود کردم و
dlm هم تو برنامم داشتم.
بازاریابی : کتاب مناجاتی (این درس مطالب شبیه و فرار زیاد داره هرمطلبی که میخونین سعی کنین بارها مرور کنین تا تو ذهنتون جا بیافته و مطالب رو قاطی نکنین، متاسفانه تو کنکور هم گزینه ها خیلی بهم نزدیکن و تشخیص درست و غلط از بقیه دروس مشکل تر ).
اسلام: کتاب مقیمی (کتاب حجیم و سنگینی به نظر میاد اما کلی مطالب تکراری داره و با اختصاص دادن زمان مناسب درصد خوبی میشه ازش بدست آورد من پشیمونم که وقت خیلی کمی واسش گذاشتم.).

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اول از همه سعی کنین با علاقه رشته و گرایشتون رو انتخاب کنین چون این علاقه تبدیل میشه به همون انگیزه ای که شمارو تا روز آخر سرپا نگه میداره بعد از اون به خدایی که مسیر رو به شما نشون داده و کمکتون کرده علاقتونو بشناسین و انتخاب کنین اعتماد داشته باشین و بدونین هرگز تلاش مستمر بی نتیجه نمیمونه. درنهایت از مادر عزیزم تشکر میکنم که تو مسیر زندگیم برای حرکت رو به جلو همیشه تشویقم کرده و هیچوقت اجازه متوقف شدن بهم نداده و از پدر عزیزم ممنونم که همیشه به تصمیماتم احترام گذاشته و به من باور داشته و حمایتم کرده و در آخر ممنون از شما و همکارانتون در سایت کاربردی و مفید مدیر. با آرزوی موفقیت برای دوستانیکه زمان با ارزششون رو به خوندن مصاحبه ی من اختصاص دادن.