شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,405
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,242,284
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 307
کاربران حاضر: 307


مصاحبه سایت مدیر با شبنم لشگری رتبه 12 کنکور کارشناسی ارشد سال 1399 رشته مدیریت رسانه

 

ضمن تبریک به شما لطفاً در ابتدا درصدهای خود را در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
 دانش مدیریت: ۶۶.۶۷ کاربرد آمار و روش تحقیق: ۳۴.۶۷ اخلاق و معارف: ۳۱.۶۷ مبانی کلی ارتباط جمعی: ۲٠
رتبه : 10 در سهمیه آزاد و 12 بدون سهمیه

 رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ‌التحصیل شده‌اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بوده‌اید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
متولد ۱۳۷۴هستم. مقطع کارشناسی را در رشته‌ باغبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری گذرانده‌ام و با معدل 14.03 فارغ‌التحصیل شده‌ام. بله به صورت پاره‌وقت شاغل بودم و به خاطر شرایط خاص امسال و قرنطینه ساعات کارم کاهش پیدا کرد.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به‌طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟

از دی‌ماه با حدود دو تا سه ساعت مطالعه را شروع کردم و ماه‌های آخر هشت ساعت مطالعه داشتم.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده‌اید؟
رشته‌ مدیریت رسانه دانشگاه صداوسیما اولین انتخابم بود.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
در رشته مدیریت رسانه درس دانش مدیریت بسیار پراهمیت و دارای ضریب ۴است. من بیشتر وقتم را برای خواندن این درس اختصاص دادم. در هفته سه روز دانش مدیریت، دو روز مبانی ارتباط جمعی و یک روز روش تحقیق و روز آخر نیز استراحت می‌کردم. یک هفته نیز برای درس معارف وقت گذاشتم. با توجه به اینکه آزمون با تاخیر برگزار شد نیاز به مرور این درس داشتم که فرصت نکردم و برای همین با وجود راحت بودن سوالات در آزمون، درصد پایینی در این درس کسب کردم.

کتاب‌ها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدام‌ها هستند و در هر درس چه توصیه‌های خاصی به داوطلبان دارید؟
در درس مدیریت تنها منبع پیشنهادی من فلش کارت DLM هست و در کنار آن می‌توانند از کتاب ماهان نیز استفاده کنند که جامع و کامل است. تعداد فلش کارت‌ها زیاد بود به‌همین دلیل من نتوانستم آن‌ها را کامل مطالعه کنم. البته کتاب ماهان را نیز همزمان می‌خواندم و نکات مهم را بر اساس سوالات کنکور یادداشت می‌کردم. اما پیشنهاد می‌کنم دانشجویان سعی کنند فلش کارت‌ها را به‌طور کامل مطالعه کنند و اگر توانستند مواردی را که ممکن است فراموش کنند یا بر اساس سوالات کنکور حدس می‌زنند مهم است، یادداشت کنند. سوالات کنکور سال‌های قبل را تهیه کرده و بخوانند و روی مباحثی که هر ساله تعدادی سوال از آن‌ها طرح می‌شود تمرکز کنند و به تسلط کافی برسند. درس مبانی منابع بسیار زیادی دارد اما سال‌های اخیر بیشتر سوالات از کتاب 《نظریه‌های رسانه مهدی زاده》طرح می‌شود. به‌نظر می‌رسد این کتاب باید اولویت اول مطالعه‌ باشد. کتاب ارتباط شناسی محسنیان‌راد و کتاب جمع‌بندی ماهان دیگر منابعی بود که خواندم. ضمن اینکه سوالات درس مبانی بسیار پراکنده و از کتب مختلف است. به عنوان مثال امسال یک سوال از منابع گرایش روزنامه‌نگاری داشتیم. درس آمار و روش تحقیق به عنوان منبع اصلی کتاب «ماهان» را خواندم و برای فصل «آزمون‌های آماری» که برخی سال‌ها دو یا سه سوال کنکور از این مبحث است جزوه و مطالبی را از اینترنت استفاده کردم. توصیه می‌کنم این درس را بیشتر از درس مبانی بخوانند چرا که در این درس برعکس درس مبانی راحت‌تر می‌تواند درصد بالا کسب کنند. درس معارف خلاصه‌ای از کتاب‌های اندیشه اسلامی یک و دو و اخلاق سبحانی‌نیا و سوالات کنکورهای اخیر را خواندم.

به‌طورکلی چه توصیه‌هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به نظر من گرایش‌ مدیریت‌رسانه نسبت به گرایش‌های دیگر مجموعه‌ علوم ارتباطات سخت‌تر‌ و پر متقاضی‌تر است. ابتدا باید گرایش با توجه به هدف انتخاب شود و سپس طبق آن برنامه‌ریزی و زمان‌بندی مطالعه انجام پذیرد. شناخت منابع و تمرکز به منابع اصلی از همه مهم‌تر است. بنابراین داوطلبان باید سعی کنند منابع مهم را به دفعات زیاد بخوانند. در این مسیر ناامید نشوند و با توکل به خدا راهشان را ادامه دهند.

 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه