شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,542
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,421
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 275
کاربران حاضر: 275


مصاحبه سایت مدیر با علیرضا زرین کلاه رتبه 5 کنکور کارشناسی ارشد سال 1399 رشته مدیریت رسانه


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
بنده رتبه 5 کشوری مجموعه علوم ارتباطات در گرایش مدیریت رسانه هستم و درصد های کسب شده ام در کنکور به قرار زیر می باشد :
دانش مدیریت : 64 درصد 
مبانی ارتباط جمعی 14.67 درصد 
اخلاق و معارف اسلامی : 78.33 درصد 
آمار و روش تحقیق : 28 درصد 
زبان : 0 درصد
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
بنده فارغ التحصیل علوم سلولی و مولکولی با معدل 18.29 هستم .
و در حین مطالعه کنکور شاغل نبودم و تقریبا اکثر کار ها رو جهت تمرکز بر روی کنکور ارشد متوقف کردم .
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
بنده در سه ماه پائیز درگیر جمع آوری منابع و رفرنس ها بودم و مطالعاتی رو هم به شکل پراکنده داشتم ولی بطور جدی از اواسط دی ماه مطالعه رو شروع کردم و به مدت هفت ماه بطور میانگین روزانه 6 ساعت مفید که البته در ماه آخر کنکور تا 12 ساعت هم افزایش یافت .
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گرایش مدیریت رسانه
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
درس دانش مدیریت و مبانی ارتباطات تقریبا بعلت ضریب دوبرابری نسبت به بقیه دروس از همان ابتدای مطالعه در اولویت بنده بود به بطوری که تقریبا یه ماه و نیم تنها به این دو درس پرداختم و در ماه های بعدی تقریبا بطور همزمان همه دروس رو باهم مطالعه میکردم البته با تخصیص زمان بیشتری به این دو درس . البته این موضوع بستگی به میزان آشنایی داوطلبان مختلف نسبت به این دروس داره و قطعا بر این اساس این اولویت ها برای هر فرد متفاوت خواهد بود .
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
از مدیریت که درس مورد علاقه ام بود شروع میکنم . در این درس بنده تنها کتاب تئوریهای مدیریت دکتر جلیلیان و سیدجوادین رو پیشنهاد میکنم که اگر داوطلبان نگاهی به مصاحبه های رتبه برتر های سالهای گذشته بیندازند ، قاطبه آنها بر جامعیت ، بیان روان ، سلیس و طبقه بندی های کم نظیر این کتاب مصمم هستند.
درمورد درس مبانی ارتباط جمعی که متاسفانه یکی از ضعف های بزرگ کتب منتشر شده حاکی از عدم پوشش تمامی مطالب این درس رو میده و اکثر داوطلبان درصد هایی بین 20 تا 30 درصد رو کسب میکنند . ولی به شخصه نظر بنده این هست که اگر وقت بیشتری دارید اول از کتب منبع این رشته که البته بیش از بیست منبع هست که طبیعتا تعدادی محدود و بهترین آنها را باید انتخاب کرد که در ذیل اشاره خواهم کرد و سپس حتما از منابع کلی یکی از مؤسسات استفاده کنید چرا که این منابع درسنامه های خوبی رو از رفرنس های مرجع و زیاد این درس جمع بندی کرده اند و جامعیت بالایی دارند کاری که متاسفانه بنده بخاطر ضیق وقت تنوانستم انجام بدم و تنها تونستم رفرنس های مرجع رو مطالعه کنم و از مطالعه منابع خوب و جمع بندی شده مؤسسات جا ماندم که متاسفانه اکثر سؤالات از منابع دیگری طرح شده بود . حال منابعی رو که بنده پیشنهاد میکنم بر اساس درجه اولویت از آسان به سخت :
1. کتاب ارتباط شناسی دکتر محسنیان راد 
2. مبانی ارتباط جمعی دکتر محمد دادگران 
3. نظریه های ارتباطات از سورین و تانکارد  
4. نظریه های رسانه دکتر مهدی زاده 
5. کتاب های چاپ شده یکی از موسسات ماهان ، مدرسان شریف ، پردازش یا ... در کنکور ارشد (این مورد رو از بقیه منابع برای داوطلبان در این درس ضروری تر میدانم )
در مورد درس اخلاق و معارف اسلامی 
کتاب آئین زندگی (اخلاق کاربردی) دکتر امیر حسین شریفی
کتاب اندیشه اسلامی 1و2 دکتر محمد محمدرضایی و آیت الله جعفر سبحانی 
که با تسلط بر این کتابها (خصوصا آیات و روایات عربی) و تستهای سالهای قبل بیش از نود درصد مطالب رو پوشش خواهند داد.
در مورد آمار و روش تحقیق 
بنده تنها کتاب موسسه ماهان رو مطالعه کردم ولی درصورت خواندن کتاب ارل ببی به اضافه آن به درصد قابل قبول تری خواهید رسید .
در مورد زبان هم کتاب زیر ذره بین رو پیشنهاد میکنم ، ولی متاسفانه بنده بعلت  مشکلاتی در حین کنکور و در جلسه و متعاقبا کم آوردن وقت نتوانستم زبان رو پاسخ بدم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اینکه اول با شناخت وارد این رشته شوید دیگر اینکه چون این رشته اغلب از رشته های مختلف ورود می کنند تقریبا دارای محفوضات و آمادگی ابتدایی یکسانی هستند که این خود یک مزیت هست در مورد نحوه مطالعه هم اصلا خود را با دیگری مقایسه نکنین ، بدونین که هر فردی به لحاظ ذهنیتی و شخصیتی با دیگران متفاوت هست شاید یک فرد یه کتاب رو در یک هفته و دیگری در سه هفته بتواند تمام کند اصل بر پشتکار و استمرار شما در مطالعه هست و اینکه پس از اتمام دور اول درس ها ، نگاهی تقریبا عمیق به تست های کنکور بیندازین تا در دور های بعدی دید بهتری داشته باشین و دیگر اینکه مرور در کنکور کارشناسی ارشد یک اصل هست ، مرور بیشتر مساوی است با تثبیت بیشتر مطالب و آنهم مساوی است با کسب رتبه برتر و در آخر هم پس از تحقیقات زیاد و یافتن منابع مختلف بدور از هر نوع استرس ، سخنان اطرافیان و یا دغدغه آینده مبهم و با ایمان و توکل قلبی به خدای منان و مهربان بطور خیلی جدی به مطالعه کتاب ها بپردازین . آینده از آن شماست ، یاحق

 
کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه