شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,707
بازدید دیروز: 33,746
بازدید کل: 151,728,019
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 146
کاربران حاضر: 146

مصاحبه سایت مدیر با سلمان پرتوی رتبه 4 کنکور کارشناسی ارشد سال 1399 رشته مدیریت امور شهری
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
زبان 4.44، استعداد تحصیلی 31.67 ، دانش مسائل روز : 28 ، تئوری های مدیریت : 44.76، زبان فارسی : 24    رتبه بدون سهمیه 4

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
مهندسی مکانیکی در حرارت و سیالات . معدل 15.86 ، دانشگاه آزاد مشهد . در حین مطالعه خ مشغول به کار بوده ام. سن : 35 سال

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اوایل آذر ماه شروع به خواندن کردم. به طور متوسط روزی یک تا دو ساعت مطالعه می کردم. ( این تا زمان قبل از تمدید آزمون به خاطر شرایط کرونا بود ) البته با توجه به شرایط کاری گاهی کمتر هم میشد. ولی سعی بر این بود که حتما روزی یک درس را حتی در حد نیم ساعت نیز مطالعه کنم. روش مطالعه در پایان ذکر خواهد شد.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
با توجه به اینکه در مشهد ساکن هستم ، انتخاب اولم را دانشگاه فردوسی زده ام ولی با توجه به شرایط کنونی و مجازی برگزار شدن دانشگاه ها، دانشگاه تهران را نیز زده ام.

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
من چون سال گذشته نیز در آزمون شرکت کرده بودم، البته بدون خواندن ( رتبه ام در سال گذشته 230 شد )، اولویت خواندنم را روی سه درس تئوری های مدیریت، استعداد تحصیلی و کمی زبان گذاشتم. ولی این سه درس را به طور همزمان وقت گذاشتم ولی خوب با توجه به اطلاعاتی که داشتم بیشتر وقتم را روی تئوری های مدیریت گذاشتم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای من بهترین منبع تئوری های مدیریت با توجه به وقتی که داشتم، فلش کارت های DLM بود که بسیار مفید و جامع بود و نکته مهمش اینه که این فلش کارت ها بخش زیادی از قسمت دانش مسائل روز رو هم شامل می شود. البته بهتره بگم که سوالات دانش مسائل روز بیشترش همون تئوری های مدیریته. برای جمع بندی هم کتاب تئوری های مدیریت موسسه ماهان رو خوندم  این منبع هم بسیار مفید بود به خصوص برای جمع بندی، چون به صورت نکته وار و خلاصه موارد رو اشاره کرده است.
برای استعداد تحصیلی جلد 1 و 2 کتاب GMAT صداقت رو مطالعه کردم ( توضیحات مهم این درس رو در بخش بعدی پاسخ می دهم ). برای بخش دانش مسائل روز هم که همان فلش کارت ها بسیار برایم مفید بود. . برای زبان هم اطلاعات قبلی خودم و کمی نرم افزارهای لغت معمولی و همچنین لیست لغات پر تکرار سال های گذشته سایت مدیر. البته در خصوص زبان خدمتتون بگم که من فقط تونستم به 8 تا سوال پاسخ بدم و وقتم تمام شد. وقتم در استعداد تحصیلی خیلی گرفته شد.
برای درس زبان فارسی هیچ مطالعه ای نداشتم و پیشنهادم هم اینه که کسی روش وقت نذاره چون خیلی وسیعه سوالاهایی که میاد در آزمون.
 
اول از همه بگویم که من در درس تئوری های مدیریت فقط نصف فلش کارتها رو مطالعه کردم ( با روش لایتر ) و حتی با توجه به به تمدید چند باره کنکور به خاطر کرونا، سعی کردم دو ماه آخر رو به مطالعه بخش هایی که خوندم بزارم و فکر کنم این موضوع خیلی بهم کمک کرد. به نظر من بهتره داوطلبین اول فلش کارت ها رو بخونن در حدود 100 روز و مابقی مدت رو به دوره درس ها از روی کتابهای کمکی و تستی بزارن. البته اگه بتونن وقت بیشتری در روز بزارن حتما در همان 100 روز میتونن تمامی فلش کارت ها رو تمام کنن. ( تعداد کل فلش کارتها 3500 عدد می باشد که من 1500 عددش رو خوندم. تاکید می کنم به روش لایتنر یا جی 5 )
در خصوص درس استعداد تحصیلی نکات بسیار مهمی وجود داره. این درس به چند بخش تقسیم میشه، حل مسئله، کفایت داده، استدلال منطقی، درک مطلب و تصحیح جملات. در خواندن این بخش ها باید نکاتی رو توجه داشت. من سال گذشته که بدون خواندن شرکت کردم بخش حل مسئله و استدلال منطقی رو خیلی خوب زدم و برعکس کفایت داده و تصحیح جملات رو نه. امسال که خوندم دقیقا برعکس شد موضوع و کفایت داده و تصحیح جملات رو عالی و اون دو تای دیگه رو  خوب نزدم. این هم به خاطر نوع سوال هاییست که در این بخش ها میاد. دقت کنید که برای بخش حل مسئله و استدلال منطقی همان هوش و دانش عمومی ریاضی افراد بهترین منبع برای زدن تست های این دو قسمته و خواندن روش هایی خاص و مطالعه بیشتر ریاضی باعث گیج شدن در زمان پاسخگویی خواهد شد ( که دقیقا من باهاش روبه رو بودم ). پس برای این بخش پیشنهاد من اینه که فقط اقدام به زدن تست کنن و منبعی و یا روشی رو برای حل پیشنهاد نمی کنم. برای بخش کفایت داده، سوالات بسیار ساده است که با خواندن روش های ساده برای این موضوع که در کتاب جی مت صادقی آمده است راحت و با یک اطلاعات عمومی ریاضی ساده می توانید به آن ها و با سرعت بالایی پاسخ بدهید. در خصوص بخش تصحیح جملات ولی هر چه خواندن بیشتر کمک بیشتری نیز خواهد کرد. بهترین منبع از نظر من همان کتاب جی مت آقای صداقت جلد 2 می باشد به خصوص جداولی که در پیوست آن آمده است. در خصوص بخش درک مطلب نیز روشی خاصی را پیشناد نمی کنم. به طور کلی درس استعداد تحصیلی بیشتر بحث هوش می باشد که با مطالعه دو بخش کفایت داده و تصحیح جملات می توان درصد بالاتری را در آزمون پاسخ داد.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به نظر بنده کسانی که به خصوص می خواهند در رشته کسب و کار شرکت کنند ، بهتر است وقت بیشتری را روی استعداد تحصیلی و البته با در نظر گرفتن روش بالا بگذارند، یعنی تست زنی زیاد برای بخش های مختلف. زدن درصد بالای 40 در این درس حتما رتبه 2 رقمی را به ارمغان خواهد داشت.
برای رشته امور شهری نیز برخی فکر می کنن درس دانش مسائل روز درس مهمی نیست ، که این کاملا اشتباست و به نظر بنده درسی که باعث ارتقا رتبه من شد همین قسمت می باشد.
در پایان خدمت دوستان عرض کنم که حتما سعی کنن زمانی را تا آزمون اختصاص به دوره دروس بگذارند ( تا هر جایی که خوانده اند ) چرا که خواندن بشتر باعث فراموشی اطلاعات قبلی خواهد شد.