شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,203
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,242,082
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 402
کاربران حاضر: 402

مصاحبه سایت مدیر با مژگان عرب رتبه 43 کنکور کارشناسی ارشد سال 1399 رشته مدیریت صنعتی

 
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام خدا. سلام. ضمن تشکر از سایت خوب مدیر، مژگان عرب هستم رتبه ۴۳ مدیریت صنعتی ( ۳۸سهمیه آزاد) و ۳۴ مدیریت تکنولوژی (۳۰ سهمیه آزاد) را در کنکور ارشد ۹۹ کسب کرده‌ام.
زبان: ۵۸.۸۹
اسلام: ۳۷.۷۸
تئوری: ۴۸.۸۹
اقتصاد: ۸۰
تولید: ۴۶.۶۷

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
مدیریت صنعتی دانشگاه خلیج فارس بوشهر. با معدل ۱۶.۴۱ فارغ‌التحصیل شدم و‌ در هنگام کنکور شاغل یا دانشجو نبودم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از اوایل مهرماه با درس زبان شروع کردم و در ادامه تئوری، تولید و اسلام رو هم اضافه کردم. تا پایان آبان‌ماه طبق برنامه‌ام و بسیار خوب پیش رفتم. آذر و‌ دی متاسفانه به‌علت یکسری مشغله‌ها ساعت مطالعه بسیار کمی (میانگین یکساعت درروز) داشتم اما تلاشم این بود که از درس خواندن کاملأ فاصله نگیرم. از بهمن مجددأ ساعت مطالعه خودم رو بالا بردم و توی مدت خوندن بارها به‌دلیل تعویق‌ها و بلاتکلیفی برنامه خودم رو به‌روز میکردم به جز ماه آخر که به دلیل دنبال کردن خبرها و  استرس افت محسوسی در درس‌ها داشتم!
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
گرایش مدیریت کیفیت‌ و‌بهره‌وری و‌دیگر گرایش‌های مدیریت صنعتی دانشگاه تهران و‌ در ادامه گرایش نوآوری تکنولوژی دانشگاه تهران
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
در ابتدا زبان و با فاصله اندک تئوری را شروع کردم و بعد از آن تولید، اسلام و در آخر اقتصاد.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
تئوری: کتاب دکتر سیدجوادین و جلیلیان به علاوه بانک سوالات تئوری که برای اولین سال بود که منتشر می‌شد. بانک سوالات رو حتمأ تهیه کنید و در دوران جمع‌بندی و تست‌زنی حساب ویژه‌ای روی اون باز کنید.
 
مدیریت اسلامی: کتاب مقیمی + ۲۰۰۰ تست. 
کلاس‌ نکته‌و تست دکتر احسانی هم میتونه بسیار مفید و‌کمک‌کننده باشه. من مطالب و تست‌های کانال تلگرامی ایشون رو آخر شب همیشه چک میکردم و برای مرور خیلی خوب بودن.
 
اقتصاد خرد و کلان: با وجود ایرادات تصحیح نشده‌ای که وجود داره اما کتاب‌های محسن نظری منبع بسیار خوبی برای این درسه. از تست‌های تألیفی این کتاب‌ها غافل نشید و بدونید که فراموشی مطالب و نکات درس اقتصاد کاملأ طبیعیه و‌باید مرتبأ مرور بشن. و درنهایت درس اقتصاد آسون‌ترین درس جلسه کنکور خواهد بود پس اصلا کنارش نذارید.
من تست‌های ۱۲سال اخیر رو هم کار کردم و خلاصه‌نویسی در این درس به من بسیار کمک کرد.
 
تولید: من برای تولید کتاب مدرسان داشتم و همون رو خلاصه کردم توی ۲۰ صفحه به علاوه نکات تست‌های ۱۲ سال اخیر. پیشنهاد میکنم همین کار رو کنید و بیشتر تست بزنید. تست‌های سال‌های اخیر به‌شدت کمک‌کننده ست و باعث تسلط در مباحث و سوالات متداول کنکور میشه. 
من خیلی محتاطانه به سوالات جواب دادم وگرنه درصد ۶۰ برای تولید قابل انتظار بود.
اگر کلاسی برای تولید هم بخواید کلاس‌های خانم محمدیان رو پیشنهاد می‌کنم. بازخورد خوب زیاد داشتن.

زبان: بهترین منبع براى زبان بدون شک کتاب‌های زیر ذره‌بینه. در کنار جلد اول که واژگان عمومی هستش، حتما جلد سوم که تست واژگان است رو هم تهیه کنید. از تست‌های اشتباه اول راه به هیچ‌وجه نترسید و‌ دلسرد نشید سعی کنید نکات و اشکالاتتون رو خوب بخونید و‌ یاد بگیرید. واژگان رو خیلی خیلی جدی بگیرید و به هیچ وجه کنارش نذارید. چون هم برای گرامر و هم زبان تخصصی کلی بهتون کمک می‌کنه و باعث تسلط و اعتماد به نفستون در زبان میشه. جلد اول زیرذره‌بین تا حدودی زبان تخصصی رو هم پوشش میده و من درکنار اون فقط کلاس زبان تخصصی دکتر جهانشاهی رو شرکت کردم و کاملا کفایت میکرد.
من چون گرامر رو خوب نخونده بودم برای همین ریسک نکردم، ولی پیشنهادم برای گرامر کتاب زیر ذره‌بین(جلد۲) و کلاس‌های گرامر دکتر جهانشاهیه.
 
من درس ریاضی و تحقیق در عملیات رو متاسفانه نخوندم چون میترسیدم زمان کم بیارم! ولی این کار رو توصیه نمی‌کنم چون برای هرکدوم مباحث آسونی وجود داره که معمولا هرسال ازشون سوال میاد و واقعا حیفه صفر گذاشتنشون!
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
توصیه من اینه که اول از همه بدونید هدفتون چیه؟ واقعا میخواید که درس رو ادامه بدید؟ بینهایت راه برای رسیدن به موفقیت وجود داره و لزومأ راه موفقیت شما همونی نیست که دوست، هم‌کلاسی و  ... دارن میرن! تو مسیری خودتونو قرار بدین که واقعا راضی و خوشحال باشید. اینجوری نه خستگی، نه تعویق‌های متوالی، نه بیماری و استرس و نه هیچ چیز دیگه نمیتونه شما رو از تلاش برای رسیدن به هدفتون دلسرد کنه. شاید به‌صورت موقتی وقفه ای پیش بیاد اما همیشگی نیست. 
هدف بلندمدت خودتون رو بشکنید به اهداف کوتاه مدت ماهانه و هفتگی، منطقی برنامه ریزی کنید و‌تعهد و استمرار داشته باشید و‌پایبند باشید به برنامتون. 
از شروع دوباره و‌دوباره نترسید، اونی شکست خورده ست که دست از تلاش بکشه و تسلیم بشه.
امیدوارم تو جایگاه و مسیری قرار بگیرید که از دل راضی و خشنود باشید. 
سلامت و برقرار باشید


 
کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه