شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,811
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,241
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 147
کاربران حاضر: 147
مصاحبه سایت مدیر با فاطمه لامع رتبه 20 کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 رشته مدیریت بازرگانی

 
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام، فاطمه لامع هستم،
رتبه ۲۰ بازرگانی،۳۳ آی تی، ۷۴ صنعتی
زبان: سفید
ریاضی و آمار: 8.77
تئوری های مدیریت: 64.44
اقتصاد خرد و‌کلان : 68.42
تحقیق در عملیات: 0
بازاریابی: 62.22 
معدل موثر : 19.54
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه مازندران با معدل ۱۸/۱۳.
در دوران کنکور نه دانشجو بودم ، نه شاغل و کاملا تایمم آزاد بود.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از تابستون شروع به مطالعه کردم،
نمیشد گفت روزی چند ساعت، چون کاملا متغیر بود، اوایل با ۴-۵ ساعت شروع کردم بعد کم کم زیادتر شد و آخرین روزها ۱۰-۱۲ ساعت بود.
روزهایی هم بود که از درس خسته می شدم و مطالعه ای نداشتم یا مسافرت چند روزه رفتم.
فقط یک نکته ای رو درباره زمان مطالعه بگم اونم اینه که برای افراد مختلف بسته به شخصیتشون و مدل مطالعاتیشون فرق داره و اینکه سعی کنید اوایل خیلی خودتون رو خسته نکنید و از کارتون یا تفریحاتتون نزنید و انرژیتون رو ذخیره کنید. برای ماه های پایانی چون مواردی که دو سه ماه آخر مطالعه می کنید تاثیر بیشتری در نتیجه کنکور داره و خصوصا یک ماه آخر که خیلی خیلی خیلی مهمه و طلایی ....
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
من بازرگانی دانشگاه تهران زدم همه گرایش ها بعد بازرگانی بهشتی همه گرایش ها و بعد هم بازرگانی علامه.
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
من از تابستون با چهار درس بازار، تئوری، اقتصاد، زبان شروع به مطالعه کردم و تقریبا هر دو سه هفته یه درس جدید اضافه کردم و تا آخر تابستون همه درس ها به جز اسلام رو در برنامم داشتم.
و درمورد زبان دیدم به نسبت وقتی که ازم می گیره نمیتونم ازش نتیجه بگیرم، این بود که آخر تابستون گذاشتمش کنار.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
تئوری مدیریت: سید جوادین
از حجم کتاب نترسید، اوایل مطالعش سخته و فکر می کنید نمی شه از پسش بر بیاید ولی کم کم دستتون میاد، این درسی هست که حوصله می خواد و تداوم مطالعه. 
اوایل چون فکر می کنیم همه جاش مهمه وقت زیادی می گیره و طبیعیه ولی کم کم و‌ با تست کار کردن متوجه می شید کجاها پتانسیل تست شدن داره و مهمه و زمان مطالعتون خیلی کمتر می شه.
در مورد تست هم تست های کتاب جوادین رو بعد از مطالعه هر فصل و سوال های دکتری چند سال اخیر‌ رو برای روزهای پایانی کنکور بزنید کافیه.
 
بازاریابی: کتاب مروج کتاب اصلیم بود ولی کتاب مناجاتی هم اواسط راه خریدم و یه نیم نگاهی هم به این کتاب داشتم ولی اینطورنبود که کامل بخونمش.
برای این درس کتاب ۲۰۰۰ تست به شدت توصیه می شه و چندین و چند بار بزنید و پاسخنامش رو خوب مطالعه کنید و تقریبا از دور دوم مطالعه شروع کنیدش و نذارید برای بهمن ماه این کتاب رو.
این درس هر چی تست بیشتر کار کنید بهتره و هر تستی از هر جایی دیدید اگر وقت داشتید حتما بزنید. 
ریاضی: من با کتاب رنجبران شروع کردم خیلی حجمش بالا بود به خاطر همین کلاس آنلاین رفتم و دیگه کتاب مطالعه نکردم، کتاب رنجبران برای مدیریت مطالبی که احتیاج نیست زیاد داره، به نظرم وقت صرف کردن برای مطالعه این کتاب اشتباهه و بهترین راه برای مطالعه ریاضی اینه که به سوالات کنکور سال های قبل نگاه کنید و همون تیپ سوالات رو مسلط بشید، دقیقا این کاریه که در کلاس های کنکور می کنند.
آمار : کتاب طورانی خوبه.
اقتصاد: کتاب نظری رو مطالعه کنید به صورت کامل ، مخصوصا تالیفی و ص و غ ، و نیازی به مطالعه تست های دانشگاه آزاد این کتاب نیست.
این درس خیلی فراره و نیاز به دوره داره و هربار که مطالعه می کنید نکته های جدیدی رو متوجه می شید اما با مرور این درس براتون راحت می شه.
و همینطورخلاصه کردن برای این درس رو فراموش نکنید.
اسلام: در صورتی که زمان مناسبی دارید کتاب مقیمی بهترین منبعه ولی من از دو تا جزوه به صورت مکمل هم استفاده کردم چون کتاب مطالعه نکردم.
او آر: کتاب فدوی. 
من برای او آر از کلاس آنلاین آقای محمدی استفاده کردم که فوق العاده بود.
برای درس ریاضی و او آر من وضعیت خوبی داشتم و درصدام در آزمون های آزمایشی خوب بودن، متاسفانه حوزه برگزاری کنکور من ، شرایط خوبی نداشت و باعث شد نتونم تمرکز داشته باشم و مخصوصا برای درس ریاضی و او آر نتونستم به سوال ها پاسخ بدم که در رتبم واقعا تاثیر بدی گذاشت.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
درباره نحوه مطالعه دروس هر کسی‌ روش خودش رو داره و هرسال بچه ها با روش های مختلفی نتیجه می گیرن ولی بخوام طبق تجربم چیزی که به نظرم درست میاد رو بگم اینه که اوایل تمرکزتون روی دروس تئوری و بازار ، اقتصاد و حتی میتونه اسلام باشه و سعی کنید این ها رو بیشتر پیش ببرید، بعد که این ها به نقطه قابل قبولی رسید تمرکزتون بیشتر بره برای دروسی مثل ریاضی ،آمار و او آر و حفظی ها هم درکنارش دوره بشه و هم کم کم درس های جدید به حفظی ها اضافه بشه.
و  آخرا هم باید همه دروس خونده بشه اما با تاکید بیشتر روی دروس تئوری ، بازار و اسلام و اقتصاد.
درس اسلام رو می تونید از دی ماه هم شروع کنید ولی اسفند به نظرم دیره واقعا.
نکته دیگه اینکه حتما برنامه هفتگی و ماهانه و بلند مدت داشته باشید و طبق برنامتون پیش ببرید،
اگر آزمون شرکت می کنید ، با برنامه آزمون پیش برید خیلی خوبه.
درباره نحوه مطالعه  نکاتی که مهم بود رو تا جایی که یادم بود توضیح دادم.
فقط نکته ای که به نظرم خیلی مهمه این هست که حتما حتما هدف داشته باشید و یک رتبه ای رو برای خودتون متصور باشید و بعد حتما اون رو برای خودتون جایی یادداشت کنید، واقعا نوشتن خیلی تاثیر داره در مصمم موندن به هدف و تحقق پیدا کردنش.
و بعد از این دیگه شروع کنید به تلاش کردن برای هدفتون.
من برای رتبه ۱۰ تلاش می کردم،
حتی زمان هایی که خیلی خسته می شدم و حس می کردم الان اصلا به این رتبه نزدیک نیستم، دوباره می نوشتمش و این بهم انرژی ای میداد که دوباره شروع کنم و خستگی رو بذارم کنار‌.
با اینکه نتیجم همین نشد اما راضیم از نتیجه و خداروشکر می کنم.
در آخر هم دوست دارم اول از همه مادر و پدرم تشکر کنم که شرایط برای من محیا کردند و در این مسیر واقعا کمکم کردند و اگر خانوادم همراهم نبودند قطعا نمیتونستم نتیجه بگیرم.
و بعد هم از مشاورم آقای دکتر نوری فرد و تیمشون تشکر میکنم که خیلی کمکم کردند و با راهنمایی ها و تجربه ای که داشتند مسیر رو برام هموار تر کردند.
والبته همه از لطف خداونده. 
دکتر نوری فرد همیشه یک جمله میگفت که خیلی باعث آرامش بود اینکه من و تلاشم فقط ۵۰٪ کاره و حتی اگر کارم رو درست انجام بدم تازه این ۵۰٪ رو گرفتم و ۵۰٪ دیگه خداونده و اگر اون نخواد هیچ اتفاقی نمیفته پس وقتی تلاشت رو میکنی دیگه به نتیجه و هیچ چیزی فکر نکن و به خدا واگذار کن.
با آرزوی موفقیت برای تک تک شما دوستان کنکوری.