شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,565
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,586,995
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 147
کاربران حاضر: 147

مصاحبه سایت مدیر با محمد مجیدی راستی رتبه 75 کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با نام و یاد خدا بنده محمد مجیدی راستی موفق به کسب رتبه ی ۷۵ بدون سهمیه و ۶۲ در سهمیه در رشته بازرگانی شدم.
درصد های بنده عبارتند از:
بازاریابی: 44.44
اقتصادخردوکلان: 61.40
تئوری های مدیریت: 50
اصول ومبانی مدیریت ازدیدگاه اسلام: 15.56
زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی : 46.67

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
-بنده دانشجوی رشته ی مدیریت بازرگانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز هستم .بنده در حال حاضر با معدل ۱۸۰۳۶ مشغول گذراندن آخرین واحد ها هستم
در حین مطالعه برای کنکور دانشجو بودم

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از ابتدای مرداد ماه شروع به مطالعه دروس مبانی مدیریت و بازاریابی نمودم و کم کم از مهر ماه دروس اقتصاد و زبان را نیز اضافه نمودم. اشتباهی که مرتکب شدم این بود که درس مبانی مدیریت اسلامی را دیر شروع کردم و به عزیزان پیشنهاد می کنم وقت مناسبی برای این درس بگذارند. بنده به طور متوسط روزانه ۴ ساعت مطالعه داشتم که البته این زمان نوساناتی هم داشت. گاهی اوقات تا ۸ ساعت و گاهی اوقات ۳ الی ۴ ساعت مطالعه داشتم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
رشته های مدیریت استراتژیک و سیستم های اطلاعاتی پیشرفته دانشگاه های تهران-شهید بهشتی-علامه و خوارزمی را انتخاب کردم

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
با توجه به اینکه به درس مبانی مدیریت و بازاریابی علاقه داشتم این دو درس برای من جزو دروس کلیدی بودند. در درجه ی بعد درس اقتصاد را به طور موازی شروع به مطالعه نمودم و زبان هم گاهی متن های زبان تخصصی کار می کردم ولی با توجه به اینکه زبانم خوب بود خیلی برای این درس وقت نگذاشتم. درس مدیریت اسلامی رو هم اواخر اسفند شروع کردم و چند بار مرور کردم ولی خوب به نتیجه ی دلخواه نرسیدم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
من درس تیوری رو از کتاب مبانی سازمان و مدیریت جناب دکتر رضاییان شروع به مطالعه کردم و کاملا خلاصه نویسی کردم. بعد از اون دو فصل اول کتاب دکتر مقیمی رو مطالعه کردم ولی زمان برای مطالعه ی ادامه کتاب نداشتم ولی به داوطلبان عزیز توصیه میکنم این کتاب رو مطالعه کنن. بعد از زمینه سازی کتاب تیوری های مدیریت دکتر سید جوادین و جلیلیان رو مطالعه  و خلاصه برداری کردم که نکات منابع دیگر رو هم به خوبی پوشش داده بودن. همچنین کتاب تست جناب پرچ رو هم کار کردم.
برای درس بازاریابی تقریبا نصف فصول کتاب اصول بازاریابی کاتلر رو مطالعه کردم و سپس سراغ کتاب دکتر مروج رفتم که واقعا راضی بودم و برای مرور و تمرین تست هم کتاب ۲۰۰۰ تست دکتر ابراهیمی  رو مطالعه کردم که نکات خوبی رو هم در خلال تست ها آورده بودند.
برای درس اقتصاد کتاب اقتصاد خرد و کلان استاد نظری رو چندین بار مطالعه کردم چون حس میکردم مطالب فرار هست ولی در آخر دیدم که بهترین درصد رو در همین درس کسب کردم. کتابهای ۲۰۰۰ تست ایشون رو هم تا جایی که زمان داشتم یعنی حدود ۲ الی ۳ فصل مطالعه کردم و چندتا در میون تست ها رو می زدم. نکته ی مهم در این درس ابتدا مفهومی خواندن آن و سپس تست کار کردن هست تا مطالب از یادتون نره. کلا تمام دروس نیاز به مرور چندباره دارن.
برای درس زبان کتاب زیرذره بین رو مطالعه کردم و برای زبان تخصصی کتاب دکتر ناصرزاده که نکات و تکنیک های خوبی رو درش آورده اند. ولی در کل چون از قبل با زبان انگلیسی آشنایی خوبی داشتم خیلی وقت برای این درس اختصاص ندادم.
درس مدیرت اسلامی رو هم از کتاب آقای احسانی مطالعه کردم که کتاب خوبی بود و تمرین تست رو هم با کتاب ۲۰۰۰ تست آقای حسینی مرام انجام دادم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اولین توصیه ی من به همه ی عزیزان اینه که سه موضوع رو اول از همه و قبل از شروع به درس خوندن مدنظر قرار بدن
اول: امید
دوم: ایمان به خود و توکل به خدا
سوم: تلاش و تلاش و تلاش
منابع رو خوب انتخاب کنین از ابتدا و سپس  با همون ها جلو برین. خودتون مدیر خودتون باشید و برای خودتون برنامه ریزی کنید نسبت به شرایطتون.
هیچکس بهتر از خودتون شما رو نمیشناسه. نقاط ضعف خودتون رو بپذیرید و روش کار کنید تا تبدیل بشن به نقاط قوت. بنده تو هیچ آزمون و کلاسی شرکت نکردم و در حین مطالعه برای کنکور فقط ۲ روز خالی داشتم و بقیه ی اوقاتم رو در دانشگاه و مشغول رفت و آمد بودم. برای اوقات پرت خودتون هم برنامه ریزی کنید و آرامش داشته باشید و به خودتون باور داشته باشید که هر دانشگاهی که هستید و هر کجا که هستید با سعی و تلاش و ایمان و امید به خواستتون می رسین انشاالله.
در ضمن همیشه به خودتون یادآوری کنید اگه شما موفق نشید پس چه کسی قراره موفق بشه؟
در آخر از زحمات خانواده و اساتید عزیزم و همینطور دکتر مشاورم خانوم فیاض نهایت قدردانی رو می کنم که از هر لحاظ بنده رو حمایت کردن.
ولی در آخر این شما هستید که سرنوشت خودتون رو تعیین می کنید. یا علی