شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 13 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 24,946
بازدید دیروز: 21,092
بازدید کل: 157,905,647
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 138
کاربران حاضر: 138

 

مصاحبه سایت مدیر با توحید محمودی رتبه 10 کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 رشته مدیریت دولتی

 

 
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
بنام خدا
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان سایت مدیر و تمامی داوطلبین توحید محمودی هستم.
 
مدیریت اسلامی: 62.22
ریاضی و آمار: 5.26
تئوری مدیریت: 56.67
اقتصاد خرد و کلان: 75.44
مالیه و بودجه: 17.78
منابع انسانی: 68.89
زبان: سفید
معدل موثر: 18.49
 
رتبه 10 بدون سهمیه مدیریت دولتی (رتبه 6 در سهمیه آزاد)
رتبه 26 بدون سهمیه منابع انسانی ( رتبه 23 در سهمیه آزاد)
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟ در صورت تمایل سن خود را ذکر نمایید.
بنده متولد 73 هستم. دانشجوی رشته مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور تبریز با معدل 17.5 فارغ التحصیل شدم. در حین مطالعه کنکور دانشجو بودم و 41 واحد باقی مانده داشتم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از مهرماه با 5 الی 6 ساعت شروع کردم چون همه کتابها دستم نرسیده بود فقط درسهای تئوری مدیریت، اقتصاد و منابع انسانی تا 8 آبان ماه پیش بردم. از اوایل آبان مشکلی پیش اومد و تا آخر آبان از فضای کنکور دور شدم و انگیزه‌ام کمتر شد! آذر و دی ماه امتحانات میان ترم و پایان ترم دانشگاه بود تصمیم گرفتم هدفم روی درسهای دانشگاه بذارم و تو این مدت فقط کلاسهای آنلاین اقتصاد شرکت کردم.
از بهمن ماه دوباره شروع کردم و تا یه هفته قبل کنکور هرروز 9الی10 ساعت مطالعه داشتم. چون کنکور هفت هفته تعویق افتاده بود هفته منتهی به کنکور در دانشگاه سه تا امتحان پایان ترم داشتم‌ که شاید مطالعه ام به 4 ساعت هم نمی رسید!
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
1) منابع انسانی/ گرایش مدیریت استراتژیک دانشگاه تهران
2) منابع انسانی/ گرایش عملکرد و بهره وری دانشگاه تهران
3) مدیریت دولتی/ گرایش توسعه منابع انسانی دانشگاه تهران
4) مدیریت دولتی/ گرایش خط مشی گذاری دانشگاه تهران
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
هر روز همه کتابها ( بجز زبان و ریاضی وآمار) به ترتیب منابع انسانی، مالیه و بودجه، تئوری مدیریت ، اسلام، تئوری مدیریت و اقتصاد میخوندم و باهم‌ پیش میبردم.( تئوری بخاطر حجم مطالبش نگران بودم و با وسواس خاصی میخوندم براهمین در دو بازه زمانی مطالعه داشتم)
                   
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
اسلام: کتاب دکتر مقیمی رو خوندم + 2000تست + نکات کلاسی یکی از اساتید استفاده کردم. قبل از سال97 همه سوالات از کتاب دکتر مقیمی طرح نمیشدن ولی در دو سال اخیر همه سوالاتو پوشش داده و هر سال دو سه تا از سوالات مفهومی میاد و بقیه نرمال هست. بخاطر حجم زیاد مطالب بهتره زودتر شروع کنن و به آیات و داستانها دقت داشته باشن. من از بهمن ماه هرروز تو برنامه مطالعه ام داشتم و چون قسمتهای مهم رو علامت زده بودم سعی کردم اونارو بیشتر مرور کردم و از 2000تست و نکات کلاسی برا دوران جمع بندی بیشتر استفاده کردم.
 
اقتصاد: کتابهای خرد و‌ کلان دکتر نظری رو‌ خوندم ضمن اینکه کلاس خیلی کمکم کرد. کتاب آقای نظری خیلی خلاصه نوشته شده و توضیحات بیشتری نداده بنابراین باید چندین دور خونده بشه و با هر دور مطالعه نکات جدید یاد میگیری! پیشنهاد میکنم دوستان فصل اول که خوندن ازش خلاصه ای داشته باشن بعد برن سراغ تست های آخر فصل و قبل از شروع فصل بعدی خلاصه ای که از فصل قبل نوشتن مرور کنن به همین ترتیب قبل از شروع فصل بعدی خلاصه هارو مرور کنن اینطوری تا کتاب تموم بشه هرفصل رو چندین بار براخودشون مرور میکنن و همه تستهای سراسری رو زدن. با این شیوه خوندن درس اقتصاد که خیلی فرّار هست میتونن به تسلط برسن و‌ حتما در برنامه روزانه یا یه روز درمیان قرار بدن. این نکته هم بگم چون مباحث خرد و کلان باهم پیوسته نیستن اصلا مهم نیست اول خرد بخونن یا کلان.
 
تئوری مدیریت: من کتاب دکتر جوادین- جلیلیان رو‌ مطالعه کردم چون مطالب زیادی داره نگران فراموشی مطالب بودم برا همین مهرماه با وسواس خاصی میخوندم و هر روز چند صفحه تعیین میکردم و اونارو میخوندم روز بعد قبل از شروع مطالب جدید یبار دیگه مطالب دیروز رو مرور میکردم و بعد‌ مطلب جدید میخوندم فصل که تموم میشد، قبل از شروع فصل جدید یبار دیگه فصل قبلی مرور داشتم بعدش فصل جدید شروع میکردم تا فصل6 با این شیوه مطالعه کردم که تاثیر زیادی در درک و یادگیری مطالب داشت. اکثر سوالات از بخش1و2 همین کتاب هست بنابراین دوستان حتما این دو بخش رو کامل بخونن و از بخش سوم فصول 30و31 و بخش ضمائم اهمیت بیشتری دارن.
 
مالیه و‌بودجه: کتاب بودجه ریزی دولتی دکتر مقیمی مطالعه کردم که در دو سال اخیر منبع اصلی سوالات بوده. دلیل پایین بودن درصدم که البته فک نمیکردم تا این حد کم باشه یکیش مربوط به دوران مطالعه ام برمیگرده که بیشتر سعی در تموم کردن کتاب داشتم تا اینکه بادقت و تمرکز بخونم! دلیل دیگه سرجلسه کنکور بود که بنظرم سوالاتش یکم سخت بود و باعث شد هل بشم و استرس بگیرم! پیشنهاد میکنم دوستان اگه دنبال درصد بالاتر هستن حتما این درس رو از مهر ماه شروع کنن و در برنامه روزانه قرار بدن که باتوجه به مطالبش که بنظر سنگین هست بتونن با چند دور مرور درصد بالاتری کسب کنن. در صورت فرصت میتونن در کنار کتاب دکتر مقیمی، کتاب مدرسان هم مطالعه کنن.
 
منابع انسانی: کتاب دکتر قلی پور + بخش4 تئوری مدیریت خوندم. بنظرم باید اول کتاب قلی پور خونده بشه بعد سراغ بخش 4 تئوری مدیریت رفت، بخاطر اینکه کتاب قلی پور توضیحاتش کامله و خیلی روان و ساده نوشته شده و بخش تئوری به صورت نکته و خلاصه از  کتاب قلی پور، اسفندیار سعادت، طالقانی و ... جمع آوری شده که خوندن هر دو برای کسب درصد بالاتر لازم هست.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
قبل از هر کاری هدف مشخصی داشته باشید و با امیدواری و‌ باور به خودتون و توکل به خدا پرانگیزه و با تلاش شروع به مطالعه کنید، واسه خودتون برنامه ریزی کنید با برنامه بخونید و تاکید اکید دارم حتما به صورت پیوسته مطالعه کنید، من خودم به شخصه تجربه کردم و چند روزی که مطالعه نداشتم اُفت شدیدی پیدا کردم واقعا سخت بود که دوباره به روال قبلی برگردم و هیچوقت به یکباره ساعت مطالعه رو خیلی زیاد نکنید!
اولویت خوندن و زمان بیشتر مطالعه رو به دروس که ضرایب بالاتر دارن اختصاص بدین مثلا اگه فردی درسی مثل اقتصاد و اسلام و ریاضی که ضریب دو دارن رو 60درصد بزند با فردی که تئوری و زبان و درسهایی که ضریب سه دارن  40 درصد بزنه برابر هستن براهمین بهتره روی دروس با ضرایب بالاتر بیشتر تمرکز کنید.
توصیه میکنم با هرحرفی منبع درسی رو عوض نکنید یه منبع انتخاب کنید و باهاش پیش برین.
تا جایی که امکانش هست درسی رو حذف کنین و درصورت حذف به فکر عواقب و جبرانش باشین! آمادگیتون تا روز قبل کنکور یه طرف و آمادگی، دقت و تمرکز سر جلسه یه طرف نتیجه هست! دوستانی بودن که از تابستان شروع کرده بودن ولی درست روز کنکور دور از انتظار ظاهر شدن و برعکس کسایی هم هستن که دیر شروع کردن و روز کنکور بهترین شرایط رو داشتن. این خیلی مهمه که انرژیتون رو طوری تقسیم کنید که وسط راه خستگی اذیتتون نکنه و در اوج آمادگی سر جلسه کنکور حاضر باشین.
پیشنهادم برای دوران جمع بندی اینه حداقل از سوالات کنکور یه دهه اخیر استفاده کنید. از اول فروردین یک روز درمیان ساعت8صبح آزمون سالهای گذشته رو بزنید و‌ تقریبا 6هفته مونده به کنکور مطلب جدید اصلا نخونید و روی مطالبی که خوندین تمرکز کنید.
و در آخر از همه عزیزانم که در این موفقیت همراه بودن و با حمایت هاشون کمکم کردن صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم و برای همه داوطلبین آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.

 
کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه