شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 29,856
بازدید دیروز: 33,746
بازدید کل: 151,742,168
کاربران عضو: 2
کاربران مهمان: 239
کاربران حاضر: 241

مصاحبه سایت مدیر با محمدهادی فراهانی رتبه 18 کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 رشته مدیریت کسب و کار MBA

 
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کنکوریای عزیز که از سایت مدیر دارن مارو دنبال می کنند....
محمدهادی فراهانی ام. رتبه ی 17 در سهمیه آزاد و 18 بدون سهمیه کنکور mba سال 98 .
درصدام هم : ریاضی 78.89 ، جی مت 65.83، زبان 32.78
در خدمتتون هستم.
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
کارشناسی مهندسی پلیمر و صنایع دو رشته همزمان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) خوندم.
تا الان معدل موثر 18.42 دارم و امسال فارغ التحصیل می شم. یعنی سال کنکور، ترمهای آخر هر دو رشتم رو می گذروندم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
چیزی نگرانم کرده بود که بین بچه های کنکوری99 شنیدم که میگفتن من فقط 2 ماه خوندم و این رتبه رو آوردم ، پس میشه با این مدت مطالعه رتبه ی خوبی اورد که این حرف خیلی نگرانم کرد و باید توضیح بدم.
اینکه هر کسی ممکنه توی یه زمینه ای استعداد داشته باشه و این به معنای بی استعداد بودن بقیه نیست. من خودم برای اینکه بتونم همه ی کارای مد نظرمو سال کنکور انجام بدم و کنکورمم رتبه ی خوبی بیارم، باید تمرکز خیلی زیاد با زمان روزی 10 ساعت برای تمامی کارام وقت بذارم که از این ده ساعت ، نصفش متعلق به این کنکور بود.
مابقی صرف نوشتن کتاب و مقاله و درس های دانشگام برای هر دو رشتم می شد تا بتونم معدل بالای 17 بیارم. شروع پروسه ی کنکورمم از آبان ماه رسما شروع شد ولی دی ماه بخاطر امتحانات ، بهمن بخاطر کارای ساختن ماده ی صنعتیم کلا درس نخوندم و شرایطم خیلی بد شده بود.
در حالت کلی باید بگم که مهم نیست چه کسی توی چه زمانی تونسته رتبه ی خوبی بیاره، زمان نرمال برای موفقیت توی کنکور ام بی ای اینه که 1000 ساعت مطالعه ی مفید لازم داره که میتونه 6 ماه روزی 5 ساعت تعریف بشه...
پس اینقد درگیر این موضوع نباشید که یکی با هوشه و یکی بی هوش و چون اینکه یکی 100 ساعت بیشتر وقت نذاشته، آینده ی شغلیتونو روش ببندید ...پس مسیر نرمال رو برید و اصلا مهم نیست من چند ساعت میخوندم.
اگه به پارسال برگردم، تمام کارامو میذارم کنار و روزی ده ساعت برای این کنکور میخوندم تا اینقد فشار کاری خستم نکنه و در ادامه میگم (که بخاطر همین فشار سنگین و از لحاظ روحی و جسمی ضعیف شدنم ) برام چه اتفاقات بدی افتاد و بهتره شما هم سال کنکور فقط دغدغه ی کنکور داشته باشید تا بعدا شرمنده ی خودتون نشید.
نکته ی مهم توی کنکور دادنم (اونی که گفتم بعدا میگم) این بود که  بخاطر وضعیت بد روحیم و جسمیم اواخر کنکور، شب قبل از کنکور نتونستم بخوابم و سر جلسه ی کنکور حالت تهوع گرفتم و بالا آوردم که همین موضوع 30 تا 35 دقیقه از وقتمو سر جلسه ی کنکور گرفت و استرسم رو چندین برابر کرد به طوریکه جواب های اشتباهم بلافاصله بعد از نشستن مجدد انجام دادم...
در حالیکه وقتی کنکور های سه سال قبل رو خودم میزدم ، از رتبه ی اول همون سال بهتر میزدم و فک میکردم رتبه ی یک شدنم قطعیه ولی این حالت تهوع همه چیو خراب کرد ولی خداروشکر جمع و جورش کردم.
در نهایت فک میکنم با درست زدن سه چهار تا سوال اشتباهم توی جی مت و ریاضی، میشد که یک بشم ولی همیشه همونطور که میخوای نمیشه که این حالت تهوع هم جزئی از جذابیت کنکوره.(خخخ)
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه صنعتی شریف-گرایش بازاریابی 
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
اول اولویتم ریاضی بعد جی مت بود...
ما بقی وقتمو بین درسای دانشگاه و زبان تقسیم می کردم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای درسنامه : هر سه تا درس مدرسان شریف
برای تست: ریاضی آقاسی جلد دو و سه – جی مت 50 آزمون- زبان مدرسان
برای جمع بندی: ده سال کنکور اخیر + سوالات دکترا برای جی مت+ آزمون های جامع موسسات
هر منبعی نقاط ضعف و قوت زیادی داره که باید مفصل توضیح داده شه... کنکور ، جزییات زیادی داره که رعایت این جزییات شاید کوچیک باشه ولی توی کنکور اختلاف زیادی رو بین بچه ها ایجاد میکنه.
 
ولی برای خلاصه بگم که برای ریاضی درسنامه از کتابای مدرسان استفاده کردم. برای تست از جلد دو و سه آقاسی. برای جی مت بگم که درسنامه رو از روی درسنامه ی مدرسان خوندم و برای تست 50 آزمون مدرسان خیلی خوبه و باعث شد درصد جی متم خیلی خوب باشه.
زبان هم کتاب خاصی نداره ولی براش کتاب مدرسانو خوندم که گرامر و لغات و ریدینگ و کلوز رو خیلی مختصر گفته که توی این کنکور نمیشه انرژی بیشتری برای زبان گذاشت ( به دلیل اهمیت کمتر و نداشتن چارچوب خاصی برای مطالعه).
عده ای میگن کتاب های لغت تافل و جی آر ای خونده شه که به نظرم این حجم از وقت برای منبعی که احتمال نیومدنش هم هست، کار خوبی نیست.
این کلیات منابع بود ولی پیچیدگی و ریزه کاری های خیلی زیادی داره که باید این دستورالعمل ها مو به مو بگم و اجرا شه و اگه کسی بتونه انجام بده، توی 4-6 ماه با روزی 6 ساعت میتونه رتبه ی تک رقمی بگیره.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
نکته ی اول اینکه کل تجربم از کنکور اینه که این کنکور، یه جنگ واقعیه . از این جهت خیلی بی رحمه که خود داوطلبان نمی دونن وارد جنگ شدن. پس اینقدر تلاش کنید که فردا شرمنده ی خودتون نباشید.
نکته ی دوم اینکه اتفاقای زیادی سال کنکور  و حتی سر جلسه ی کنکور میتونه براتون بیفته که هیچ کدوم نباید شما رو از رسیدن به هدف ممانعت کنه... این شما هستید که از اتفاقات باید به نحو احسن بهره برداری کنه و یادتون نره که همون آب جوشی که سیب زمینی رو نرم کرده، تخم مرغ رو سفت میکنه...
پس در آخر خودتون میمونید و یه مشت بهونه ای که خریداری نداره.
توصیه میکنم از مشاورای خوب زیاد استفاده کنید تا با زمان و انرژی کمتری به نتیجه ی دلخواه برسید- اکثر مشاورایی که سال کنکور میدیدم، غیر ملموس برای موسسات مختلف تبلیغ میکردن و کلا دوس داشتن بچه ها از مسیری برن که موسسه ی خودشون منتفع بشه...خودم هفته ای چند ساعت با مشاورم صحبت میکردم که فوق العاده بود.(ازش تشکر میکنم...رفیق و مشاور خوبم پوریا بختیاری عزیز- و استاد خوبم استاد عرفانیان عزیز)
مورد آخر هم بگم خدمت اون سری از دوستای عزیزی که لیسانس شرایط خوبی نداشتن و معدل یا دانشگاه یا رشتشون وضعیت اصلا خوبی نداشت، اگه این رشته رو دوست دارن و میخوان وارد این حرفه بشن، به هیچ عنوان از این کنکور نترسند و بدونند که فقط با 8 الی 10 ماه خوندن میتونن از صفر دبیرستانی به رتبه های تک رقمی برسند که مثالش هم توی شریف کم نیست و از پیام نور با معدل کمتر از 14 شریف قبول شده...
اگه داری این متنو میخونی یعنی نسبت به این رشته تمایل داری...
پس نترس و یه بار برای همیشه این رویای ذهنیت رو محقق کن.