شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,364
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,795
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 145
کاربران حاضر: 145

مصاحبه سایت مدیر با مجتبی آرزومندی رتبه 35 کنکور کارشناسی ارشد سال 1398 رشته مدیریت بازرگانی
 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
مجتبی آرزومندی هستم. رتبه 33 در سهمیه و 35 بدون سهمیه مدیریت بازرگانی.
درصد های کسب شده:
زبان 18.89
ریاضی منفی 1.74
اسلام 75.56
تئوری 51.11
اقتصاد 64.91
بازاریابی 55.56
 
معدل موثر 17.45


رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

لیسانس رو در  رشته مهندسی مدیریت پروژه و از دانشگاه پیام نور با معدل 16.70 گذروندم.
در حین مطالعه برای کنکور سرباز بودم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از آبان استارت زدم برای خوندن و از اون جایی که سرباز بودم هر وقت که موقعیتش پیش میومد مطالعه میک ردم. بعضی وقت ها به خاطر شلوغی کار یک هفته و حتی بیشتر می شد که مطالعه نداشتم. اون اوقاتی رو هم که می خوندم به علت نامناسب بودن محیط برای مطالعه با تمرکز کامل نبود. تو دوران خدمت میانگین روزی سه ساعت و بعد از خدمت روزی نه ساعت مطالعه داشتم. خدمتم شب عید تموم شد.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
1 بازرگانی بین الملل شهید بهشتی
2 بازرگانی بین الملل علامه طباطبایی
3بازاریابی دانشگاه تهران
4 بازاریابی شهید بهشتی
5 بازاریابی علامه طباطبایی
6 مدیریت استراتژیک دانشگاه تهران

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
بخش اعظم مطالعه من وقتی بود که سرباز بودم و چون اختیار  زمان دست من نبود، نمی تونستم برنامه ریزی درسی مناسبی داشته باشم پس بدون برنامه خاصی و براساس این که کدوم درس رو لازمه بیشتر بخونم مطالعه می کردم.
از عید به بعد که وقتم خالی شد دو درس رو صبح مطالعه میکردم و دو درس رو بعد از ظهر. برای بازاریابی و تئوری مدیریت زمان بیشتری مطالعه داشتم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان:  
سه جلد کتاب زیر ذره بین منبع کاملی برای زبان عمومی هست و برای زبان تخصصی کتاب ناصر زاده خوبه. البته زبان بیشتر به پایه شخص هم بستگی داره. سطح پایه زبان من خوبه  ولی واقعا مطالعه کمی برای این درس داشتم و فقط لغت تمرین می کردم. به عقیده من زبان عمومی کنکور  امسال واقعا سخت بود و دانشی فراتر از فقط مسلط بودن به معنی لغات نیاز داشت.
یک نکته رو تو زبان تخصصی مد نظر داشته باشید که جواب سوال1 و 2 رو تو ابتدای متن و جواب سؤال 3 رو وسطای متن و جواب سؤال های 4 و 5 رو آخرای متن دنبالشون بگردین.
 
اسلام : 
کتاب مقیمی رو پیشنهاد می کنم . درسته که حجم کتاب زیاده ولی مطالب اضافی زیاد داره و با یه دفعه نگاه کردن به سوالای سال های قبل و مطالعه کتاب بخش زیادیش رو که مهم نیستن حذف می کنید. 
کتاب 2000 تست رو هم پیشنهاد می کنم ولی فقط بخش اول رو که سؤال ها بر اساس کتاب مقیمی طراحی شده.
 
ریاضی و آمار :
 چون پایه ریاضی من بد نبود فقط سؤال های سال های 90 به بعد رو تست زدم که متاسفانه هم سؤالا امسال سخت بود و هم من وقت کم آوردم.
 
تئوری مدیریت:
اگر کسی قبل از کنکور ازم می پرسید تئوری رو چی بخونم می گفتم سید جوادین ولی با توجه به سؤالای دو سال قبل میگم بیشتر تحقیق کن. سر جلسه آزمون بار اول که سؤالا رو خوندم از سی تا تست فقط ده تا رو زدم و چون انتظار حداقل 60 درصد رو از خودم داشتم نمیتونستم قبول کنم که فقط ده تا تست زدم پس شروع کردم به زدن تست های بیشتر و حتی سوالایی رو که هفتاد درصد هم شک داشتم رو زدم و وقتی به خودم اومدم دیدم بیست و چهار تا تست زدم . ریسکی بود که تو تئوری انجام دادم و جواب داد و رتبمم به خاطر این ریسکه بهتر شد. البته توصیه نمیکنم این کارو😋.
 
اقتصاد :
اقتصاد رو فقط نظری بخونید و یک ماه مونده به کنکور فقط تست های سال قبل رو مرور کنید و خلاصه نویسی هاتون رو بخونید.
 
بازاریابی:
درس بازاریابی رو من تغییر منبع داشتم. تا قبل از سال 94 با کتاب مناجاتی می شد درصد خوبی رو کسب کرد ولی بعد از سال 94 سوالارو پوشش نمیده. بعد از این که کتاب مناجاتی رو تو بهمن تموم کردم متوجه شدم که سوالای سه چهار سال قبل رو نمیتونم جواب بدم. کتاب مروج رو تهیه کردم و از اول اسفند خوندم. کتاب مروج واقعا کتاب خیلی خوب و کاملیه برای کنکور. البته ناگفته نماند سوالای کنکور خیلی مفهومی تر شده و باید مطالب رو فهمید.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
طبق یک برنامه منظم پیش برن و مطمئن باشن اگر زحمت بکشن نتیجه رو میبینن. البته مسیری که انتخاب میکنن خیلی مهمه. دوران جمع بندی رو خیلی جدی بگیرن و سعی کنن یه مشاور داشته باشن. (تشکر میکنم از برادرم احمد که قبلا این مسیر رو طی کرده بود و مشاور من بود).
سر جلسه کنکور نتیجه رو بسپارن به خدا و بدونن اگر کنکور براشون سخت بود، این سختی برای همه هست و خودشون رو نبازن و تا دقیقه آخر آزمون ادامه بدن.
کنکور امسال احتمالا به خاطر هفت هفته عقب افتادن واقعا سخت بود و وقتی درصدام رو در آوردم انتظار داشتم رتبم بین صد تا صد و پنجاه بشه ولی همین سخت بودن برای همه باعث شد 35 بشم.