شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,298
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,728
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 188
کاربران حاضر: 189


مصاحبه سایت مدیر با ویدا نعمت گرگانی رتبه 92 کنکور کارشناسی ارشد سال 1397 رشته مدیریت بازرگانی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت داوطلبان عزیز و سایت خوب و مفید مدیر
ویدا نعمت گرگانی هستم. رتبه 87 در سهمیه و 92 بدون سهمیه ارشد مدیریت بازرگانی و درصدهای:
زبان: 2.22
مدیریت از دیدگاه اسلام: 28.89
ریاضی و آمار: 1.74-
تئوری مدیریت: 56.67
اقتصاد: 26.32
تحقیق در عملیات: 28.89
بازاریابی: 64.44
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
کارشناسی مدیریت مالی دانشگاه غیرانتفاعی راهبرد شمال رشت و با معدل ۱۹.۵۲ فارغ التحصیل شدم. در حین مطالعه برای کنکور شاغل و دانشجو نبودم.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
بله،بنده هم‌ در آزمون و هم کلاس های آمادگی کنکور شرکت کردم.ابتدا در خصوص آزمونها نظری که دارم اینه که شرکت در تمامی آزمونها ضرورتی نداره و طبق تجربه خودم و سایر دوستان آزمونهای جامع موسسات بیشتر موثر  واقع میشه، به دلیل اینکه خوب یا بد بودن تو نتیجه آزمونهای اولیه باعث میشه بعضی از دوستان احساس شکست و بالعکس اعتماد به نفس کاذب داشته باشن در حالی که سوالات آزمونها خیلی نمی تونه قابل تطبیق با کنکور و سنجش خود فرد باشه. دلیل دیگه اینه که بعضی از دوستان نمی تونن طبق بودجه پیش برن و خب به مراتب باعث استرس و نگرانی می شه. (نکاتی که ذکر کردم مسلما برای همه یکسان نیست). اما شرکت در آزمونهای جامع نهایی کافیست برای محک زدن داوطلب و مدیریت زمان و استرس فرد حین آزمون.
در خصوص کلاس ها هم به نظرم برای دوستانی که مخصوصا تغییر رشته ای هستن قطعا موثر هست و به طور کلی بچه ها در حین کلاس بیشتر ترغیب به خوندن و یادگیری میشن.به شخصه موافق با رفتن به کلاس در درسهای اصلی هستم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
تابستون و اوایل پاییز به طور پراکنده و نامنظم کمی مطالعه داشتم ولی از اواخر آبان مداوم مطالعه داشتم. اوایل روزی ۶ یا ۷ ساعت می خوندم  اگرچه روزهایی اصلا نمی تونستم بخونم و این قضیه کاملا طبیعیه و جای نگرانی نیست چون حال آدمی دچار نوسان می شه تو این دوران، در چندماه اخر مطالعه ام گاهی به ۱۲ یا ۱۳ ساعت هم می رسید.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
بازاریابی تهران، بین الملل بهشتی، بازاریابی بهشتی و علامه طباطبایی.
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
بله مسلما دروس ضریب بالا رو بیشتر مطالعه می کردم ولی طبق پیشنهاد و نظر مشاور و اساتید محترم هیچ درسی رو حذف نکردم و بهشون وقت متعادلی رو اختصاص دادم و خودم هم اکیدا پیشنهاد میکنم درسی حذف نشه چون کنکور مثل یه حادثه هست که خبر نمی ده و مشخص نیست به چه صورتی سوال طرح میشه بنابراین ممکنه توی درسی که نقطه قوت هست درصد پایینی رو بزنید و از طرفی دروسی که حذف کردین ضربه خواهد زد به رتبه. چه بسا دوستانی هستند که درسهایی که اکثر افراد حذف می کنند را تقویت می کنند و با این‌کار نتیجه خوبی می گیرند. (مگر اینکه در ۳ یا ۴ ماه باقی مانده با خواندن درسی که احساس می کنید واقعا در آن ضعیف هستید و با چند دور خواندن نتیجه ای حاصل نشد و هدر دادن زمان است، درس را کنار بگذارید یا حداقل فصول مهمی را مطالعه کنید)

 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
با توجه به اینکه گرایش بازرگانی رو برای ارشد انتخاب کردم منابع پیشنهادیم برای درس زبان انگلیسی: زیر ذره بین و آرمان اشراقی. پیشنهادم اینه که برای درس زبان نقطه قوت پیدا کنین و‌ تقویتش کنین مثلا قسمت لغات یا ریدینگها، اگر به عقب برگردم قسمت ریدینگ رو بیشتر تمرین می کردم. آمار: طورانی. ریاضی: محمودیان. اقتصاد: نظری + (جزوه استاد گرگانی)
تئوری مدیریت: کتاب جوادین و جلیلیان + (جزوه استاد نظام). بازاریابی:مروج. تحقیق در عملیات:فدوی + (جزوه استاد معدنچی). مدیریت از دیدگاه اسلام: منبع کتاب اقای مقیمی هست ولی به دلیل حجم زیاد ترجیح دادم وقت براش نذارم و کلاس نکته و تست استاد جلیلیان رو در روزهای باقی مانده به کنکور شرکت کردم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به دوستان پیشنهاد می کنم از ابتدا هدف خودشون رو برای رشته و‌ دانشگاهی که می خوان مشخص کنن و از این‌شاخه به اون شاخه پریدن پرهیز کنن، در آزمون کنکور سوالها رو دو دور حتما چک کنن چون بعد از یکبار ذهن فعال میشه و مطالب بیشتری یادشون میاد و حتی میتونن سوالات شک دار رو با اطمینان درست بزنن، برای درس خوندن جو گیر و در عین حال بیخیال هم نباشید تعادل رو رعایت کنین که ماه های آخر خسته نشید، برای هدفتون بجنگید و در کنارش به قدرت خودتون و خدا ایمان داشته باشید و‌ به خدا توکل کنین چون هیچ تلاشی بدون ثمر نمی مونه. در روزهای پایانی زمانهایی رو اختصاص بدید به صحبت به خودتون و خداتون و مسلما مهمترین چیز آرامش شما در جلسه کنکوره که بیش از نصف موفقیت رو رقم می زنه و باعث می شه تمرکزتون‌حفظ بشه.
برای مشورت از یک یا دو نفر فرد موفق و با تجربه نظر بگیرید و ذهنتون رو با سوال پرسیدن و نظرخواهی از چندین‌ نفر آشفته‌ نکنید.از نهایت قلبم برای همه عزیزانی که تلاش می کنن ارزوی موفقیت می کنم و خواهش می‌کنم به قدرت خودشون و خدا لحظه ای شک نکنن...لحظه هاتون پر از عطر خدا.
با تشکر از سایت مدیر.