شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 4,069
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,558
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 164
کاربران حاضر: 164

مصاحبه سایت مدیر با ساره محیایی رتبه 19 کنکور کارشناسی ارشد سال 1397 رشته مدیریت بازرگانی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام 
من رتبه ۱۹ بازرگانی، رتبه ۲۹ ای تی و رتبه ۲۵ منابع انسانی رو کسب کردم.
درصد های من در کنکور شامل 
زبان ۶۸.۸۹‎٪
مدیریت اسلامی ۰‎٪
ریاضی ۱۴.۰۴‎٪
تئوری مدیریت ۵۸.۸۹‎٪
اقتصاد ۳۶.۸۴‎٪
تحقیق در عملیات ۰‎٪
بازاریابی ۷۷.۷۸‎٪
 
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من دانشجوی مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی با معدل ۱۷.۷۶ هستم که در زمان مطالعه برای کنکور ۸ واحد درسی داشتم و دانشجو بودم.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
من برای کنکور فقط در آزمون های ازمایشی شرکت کردم و مشاور تحصیلی داشتم، که به نظرم هر دو این موارد خیلی بهم کمک کردن، آزمون ها صرفا مدیریت زمان رو به من یاد داد به طوری که سر کنکور وقت کم نیاوردم، و مشاور تحصیلی هم برای کمک به برنامه ریزی دقیق تر برای جمع بندی خیلی کمکم کرد.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از اوایل دی ماه مطالعه خودم رو شروع کردم و از همون اول به طور متوسط روزی ۸ ساعت مطالعه داشتم.
حتی اگر روزی ساعت مطالعاتیم پایین میومد روز بعد سعی میکردم حتما جبران کنم، در زمان عید هم فقط دو روز استراحت کردم و بقیه روزهای عید رو مانند روزهای عادی مطالعه داشتم.
 
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
با توجه به کاهش ظرفیت های دانشگاه تهران،
به ترتیب 
بازاریابی روزانه تهران، بازاریابی شبانه تهران و منابع انسانی گرایش استراتژیک را انتخاب کردم. بعد هم گرایش های بازرگانی بهشتی رو زدم
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
من برای مطالعه روزانه صبح ها با دروس حل کردنی مانند ریاضی و امار شروع میکردم و حس خوبی به این درس ها داشتم هرچند که نتونستم درصدی که دلم میخواست را در کنکور کسب کنم، بعد درس اقتصاد رو مطالعه میکردم،
و بعد از اقتصاد تا انتهای شب دروس تئوری و بازاریابی رو مطالعه میکردم، که به نظرم این ترتیب برای من مناسب بود و بازدهی کافی رو داشتم، توصیه میکنم دوستان حتما قبل از برنامه ریزی شناخت خوبی از خودشون داشته باشن تا با بهترین راندمان مطالعه داشته باشن. همونطور که متوجه شدین من روزانه همه دروس رو مطالعه میکردم.
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
منابعی که من مطالعه داشتم همون منابعی بود که سایت مدیر معرفی کرده بود،
بازاریابی: برای بازاریابی از کتاب دکتر مناجاتی و اصول بازاریابی لنکستر استفاده کردم، که به نظرم برای مدت ۴ ماه کافی بود و همه نکات رو شامل میشد، بازاریابی درس شیرینی هست و فک نکنم کلا بچه های مدیریت با این درس مشکلی داشته باشن.
 
ریاضی و امار: ریاضی دکتر محمودیان و امار دکتر رنجبران کتاب های من بودند، درس امار رو من ماه اول تموم کردم و بعد از اون فقط تست کار میکردم،اما برای ریاضی زمان مطالعه اموزشیم بیشتر طول کشید (البته تست اموزشی هم کار میکردم) و ماه های اخر فقط تست کار کردم، به نظرم ریاضی امسال سنگین تر از سال های قبل بود چون از مباحثی که نیاز به راه حل های وقت گیر داشت استفاده شده بود، حقیقتش این بود که من انتظار همچین سوالات ریاضی سر کنکور رو نداشتم و اگر احتمال میدادم که قراره همچین اتفاقی بیوفته حتما بیشتر مطالعه میکردم (کم کاری از خودم بوده )
 
 
اقتصاد: کتاب دکتر نظری رو فقط کار کردم و همه نکاتی رو که از تست و یا از ازمون ها برایم جدید بود یادداشت میکردم، که روزهای اخر خیلی خیلی کمکم کردن ، برای اقتصاد باز هم میگم که فکر میکردم درصد بیشتری بیارم اما احتمالا به نکات ریز سوالات توجه نکردم. حتما درس اقتصاد رو دقیق تر مطالعه کنید تا هوشیاریتون نسبت به سوالات دام دار بالاتر بره تا درصد بالاتری کسب کنید.
 
تئوری مدیریت: برای مطالعه اموزشی از کتاب دکتر جلیلیان استفاده کردم و برای تست بیشتر از کتاب استاد پرچ، 
اینم بگم که من ابتدا مطالعه تئوری مدیریت نوعی وسواس مطالعاتی گرفته بودم و به کندی درس رو جلو میبردم که به توصیه مشاورم اول از کتاب تست استاد پرچ شروع کردم تا نوع سوالات و تیپ بندی رو بشناسم و بتونم بهتر مطالعه داشته باشم و قسمت های مهم رو تشخیص بدم، باز هم به نظر من سوالات تئوری امسال با سالهای دیگه فرق داشت و کمی نیاز به فکر و تمرکز داشت (هرچند همه کسانی که در سال مشخصی کنکور میدن به نظرشون اون کنکور سخت ترین کنکور دنیا بوده) و باید بگم که برای مدت زمان مطالعه ای که من داشتم کتاب مناسبی بود ولی دوستانی که زودتر شروع میکنن از منابع اصلی استفاده کنن بهتره.
 
زبان: سطح زبان من بالا بود و کمترین زمان مطالعه رو بهش اختصاص دادم، فقط شب ها از نرم افزار مطالعه زبان کتاب essential words استفاده میکردم که سرگرمی برنامه باعث میشد همون قدر زبان رو مطالعه کنم، توصیه خاصی ندارم (یعنی واقعا نمیدونم چی بگم چون خودم کاری براش نکردم)  
 
بقیه دروس مثل مدیریت اسلامی و پژوهش رو اصلا مطالعه نداشتم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به نظر من ادم ها برای درس خوندن باید به نوعی بلوغ فکری رسیده باشن، قبول کنید که کنکور و همه چالش های به ظاهر بزرگ نه اول دنیاس و نه اخرش، درس بخونید چون میخواید که بخونید نه برای اینکه مجبورید و مطمئن باشید نتیجه مناسب خودش سراغتون میاد ، بدونید چرا و به چه دلیل منطقی درس میخونید. به خودتون حق بدین که خسته بشین، حتی حق بدین که کمی غر بزنید و بعد با همه حق هایی که به خودتون میدین خودتون رو بغل کنید و در مسیر موفقیت حرکت کنید. 
من از لفظ جنگیدن خیلی خوشم نمیاد، رسیدن به موفقیت هنر لازم داره، ظرافت نیاز داره، حمله کورکورانه به هدف با صفت جنگجو جز خسته شدن خودتون ثمر دیگه ای نداره، 
جوری قدم برندارید که وقتی به هدف رسیدین از رمق افتاده باشین و چیزی نفهمین!
کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه