شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 16,081
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,588,511
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 150
کاربران حاضر: 151

مصاحبه سایت مدیر با رتبه 31 کنکور کارشناسی ارشد سال 1397 رشته مدیریت بازرگانی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
رتبه 30 بازرگانی در سهمیه و 31 بدون سهمیه
تئوری مدیریت : 68.89
بازاریابی : 68.89
اقتصاد : 50.88
مدیریت اسلام : 46.67
زبان : 31.11
ریاضی و آمار : سفید
تحقیق در عملیات : سفید
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
فارغ التحصیل رشته مدیریت بانک از دانشگاه خوارزمی
حین مطالعه کنکور هم دانشجوی سال آخر کارشناسی بودم.
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
در هیچ آزمون آزمایشی شرکت نکردم. اما چون ۲ درس رو حذف کرده بودم برای تقویت دروسِ ضریب بالا کلاس رفتم و خیلی هم مفید بود‌. روند یادگیری رو بهتر میکرد برام و سرعت تست زنی هم بیشتر شد. در کل اگر با تحقیق و بررسی کلاس‌هاتون رو انتخاب کنید خیلی به نفعتون هست.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اواسط مرداد شروع کردم و کلاس رفتم اما خیلی پیوسته و جدی تمامِ دروس رو نمیخوندم و شاید میانگین ۴ ساعت درس میخوندم. از  ابتدای آذر به طور جدی شروع کردم و کم کم از میانگین ۴ ساعت به ۶_۷ ساعت رسیدم البته همزمان دانشجوی سال آخر کارشناسی هم بودم و روزایی پیش میومد که وقت نمیکردم درس بخونم اما این زمان‌های از دست رفته حتماً رو جبران میکردم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه علامه گرایش بازاریابی یا تجارت الکترونیک رو انتخاب میکنم.
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
از تابستان تئوری مدیریت رو شروع کردم و کلاس رفتم و همزمان بازاریابی رو هم شروع کردم اما توی تابستون کلاس بازاریابی نرفتم.فقط روزنامه وار میخوندم که با مباحث آشنا بشم.
از آذر اقتصاد رو شروع کردم
و از اسفند هم مدیریت اسلام و لغات زبان رو هم پیوسته مرور میکردم
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای بازاریابی کتاب مناجاتی رو خوندم و در کنارش کلاسِ نکته و تست هم رفتم. بازاریابی برای داوطلبان بازرگانی بسیار درس مهمی هست به خاطر ضریب بالایی که داره. حتما این درس رو جدی بگیرید. ترجیحاً کلاس برید و یا اگر کلاس نرفتین برای جمع بندی حتماً کلاس نکته و تست برید چون کاملا مطالب براتون مرور و طبقه بندی میشه. این درس رو رها نکنید و هر روز مرور کنید. حتی شده یک یا دو نکته‌ی مهم رو. کلیدواژه‌های مهم رو یاد بگیرید تا سرعتِ تست‌زنی بیشتر بشه براتون. سر جلسه کنکور حتما به سوالاتی که اطمینان دارید پاسخ بدید و اگر شک دارین ممکنه سوال رو اشتباه پاسخ بدید. غلط نزدن مخصوصاً برای این درس خیلی مهمه.
برای تئوری مدیریت از جزوه و کلاس استاد پورشفیع استفاده کردم. تئوری هم ضریب ۳ داره و مهمه. پیشنهاد من برای دوستان اینه که این درس و بازاریابی رو به صورت روزانه توی برنامه‌شون قرار بدن. تئوری منابعِ زیادی داره و بهتره یک منبع جامع بخونن و اینم توجه کنید که فقط یک درس حفظی نیست و باید خوب یاد بگیرید چون مطالب و نکات انقدر زیاده که فقط حفظ کردن جواب نمیده.
برای زبان کتاب زهرا آهنگر رو خوندم و لغاتش رو روزانه مرور میکردم.
برای اقتصاد جزوه و کلاس استاد معیر رو استفاده کردم و روند یادگیری و سرعت تست‌زنیم خیلی افزایش پیدا کرد.من اول اقتصاد رو میخواستم خودم بخونم اما دیدم روی هر تست زمان زیادی میذارم و هر مطلب رو عمقی متوجه نمیشم ولی وقتی کلاس رفتم خیلی بهتر شد.
برای مدیریت اسلام جزوه و کلاس استاد عبدالله پور رو استفاده کردم. مدیریت اسلام درس آسونی نیست و درصد ۴۰ برای این درس خیلی خوبه. اگه جزوه‌ی خیلی خوبی داشته باشید درصد خوبی هم خواهید داشت
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
از ابتدا یک استراتژی مناسب برای خودتون انتخاب کنید.ظرفیت خودتون برای دروس رو در نظر بگیرید توی چه درسی قوی هستین توی چه درسی قوی نیستین و بهتره براش وقت نذارید. لزوماً با خوندن تمام دروس رتبه خوبی نمیارید. بستگی با خود شخص داره و این استراتژی همیشه و برای همه افراد جواب نمیده. بازار و تئوری رو جدی بگیرید.کلیدواژه برای هر نکته خیلی راه خوبی هست. منابع رو با تحقیق و آگاهی انتخاب کنید که ضرر نکنید. چند کتابِ مختلف برای یک درس نخونید این باعث گیج شدنِ شما میشه. یک منبعِ جامع و خوب رو چند بار بخونید تا مسلط بشید.