شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
چهار شنبه 05 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 11,112
بازدید دیروز: 27,889
بازدید کل: 151,689,678
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 122
کاربران حاضر: 123

مصاحبه سایت مدیر با زهره ربیعی رتبه 99 کنکور کارشناسی ارشد سال 1397 رشته مدیریت صنعتی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و تشکر از سایت خوبتون

رتبه 86 دولتی، 99 صنعتی، 99 تکنولوژی
زبان : 40
اسلام : 17.78
ریاضی و آمار : 10.53
تئوری های مدیریت : 56.67
اقتصاد: 22.81
منابع انسانی : 31.11
تحقیق در عملیات : سفید
تولید : 22.22
بازاریابی : 13.33
معدل مؤثرم هم 17.70 بود
 

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
در زمان مطالعه دانشجوی ترم آخر مدیریت صنعتی با معدل ١٦/٤١ در دانشگاه علامه بودم.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
خیر، من در هیچ کلاس یا آزمونی شرکت نمیکردم فقط نزدیک کنکور کلاس جمع بندی دو روزه تئوری های مدیریت شرکت کردم که خیلی خوب و مؤثر بود. در کل بنظرم کلاسها می تونن مفید باشن اما نه برای کسی مثل من که بیشتر وقتم بخاطر کلاسهای دانشگاه پر بود! در ضمن فکر نمیکنم هیچ کلاس یا آزمونی بتونه موفقیت ما رو تضمین کنه مگه با تلاش خودمون.
 

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من به جز لغات زبان که از مهر تقریبا هر روز کمی میخوندم، از اول بهمن به طور میانگین روزی ٥ ساعت شروع به مطالعه کردم (به جز یکی دو روز که در دانشگاه کلاس داشتم و کامل استراحت میکردم) و تا اواخر فروردین به همین روال ادامه دادم تا در ٢-٣ هفته آخر ساعت مطالعم رو به روزی ٨-٩ ساعت رسوندم.


کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
اول صنعتی گرایش های تولید و تحقیق در عملیات و کیفیت 
دوم دولتی گرایش های منابع انسانی و خط مشی و رفتار سازمانی 
همین ترتیب برای دانشگاه های تهران، شهید بهشتی، مدرس و علامه


ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
درسهایی مثل زبان به زمان و مرور بیشتری نیاز دارن و من هم اونو از همه زودتر شروع کردم طبیعتا درسهای حفظی اشکالی نداره اگر دیرتر شروع به مطالعه بشن.

 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

زبان عمومی : سه جلد اول کتابهای ذره بین که خیلی خوب هستن فقط سعی کنید زود شروع به مطالعه زبان کنید چون لغات خیلی زیاد هستن و به شدت نیاز به مرور دارن و بهتره برای مطالعه لغات یک دفترچه لغت برای خودتون درست کنین.
زبان تخصصی : کتاب آرمان اشراقی رو مطالعه کردم که لغاتش خوبه اما برای زدن تستهای ریدینگ فقط و فقط نیاز به تمرین و تکرار دارین.
اسلام : من قصد داشتم این درس رو حذف کنم تا اینکه هفته آخر تعدادی از تستهای پیش بینی یکی از اساتید به دستم رسید و با مطالعه بخشی از اون به این درصد رسیدم.
ریاضی : فقط بخش مجموعه و ماتریس از کتاب رنجبران رو خوندم که البته یکم حجم کتاب بالاست و در کل ریاضی به زمانی بیشتر از چیزی که من صرفش کردم نیاز داره.
آمار : فصل آمار توصیفی از کتاب طورانی رو خوندم که کتاب واقعا خوبیه و توصیه میکنم حتما روی آمار وقت بزارین.
تئوری های مدیریت : من دو فصل اول از کتاب سیدجوادین رو خوندم که واقعا کتاب خوبیه اما حجمش زیاده و من نتونستم بیشترش رو بخونم اما دو سه هفته آخر جزوه کلاس جمع بندیم رو دو سه بار مرور کردم که خیلی خوب و مؤثر بود و بعد هم تستهای کتاب سیدجوادین رو زدم.
اقتصاد : صد در صد کتاب های نظری حرف اول رو میزنن متاسفانه من فقط بخش کمی از هر دو کتاب خرد و کلان رو خوندم اما با خوندن و زدن تستهای این دوتا کتاب میشه به درصد خوبی رسید.
منابع انسانی : هیچ مطالعه کنکوری براش نداشتم این درصد صرفا بر اساس معلوماتیه که از کلاسهای منابع انسانی و رفتار سازمانی دانشگاه یادم بود!
تولید : کتاب مدرسان شریف کتاب خوبیه و اگر برسید همه فصلهاش رو بخونید شمارو به درصد خوبی میرسونه.
بازاریابی: این هم صرفا بر اساس معلوماتم از کلاس بازاریابی دانشگاه بود!


به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
نکته اول اینکه حتما وقت زیادی رو صرف زدن تست و کنکورهای گذشته کنید مطمئن باشید بیشتر از مطالعه مباحث بصورت تشریحی نتیجه میگیرید.
دوم اینکه حتما برای خودتون یک برنامه بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت داشته باشید و مراقب باشید به بودجه بندیتون برسید و در برنامتون روزهایی برای جبران مطالبی که عقب افتاده درنظر بگیرید.
سوم هم اینکه فراموش نکنید نیاز نیست همه مطالب همه کتابهارو بخونید، کافیه مباحث مهم از کتابهای خوب رو چندبار مرور کنید.
و مهمترین نکته اینکه هیچ وقت به حرفی که بقیه درباره احتمال موفقیت شما میزنن اهمیت ندین، خودتونو باور داشته باشین و به همه نشون بدین که شما هروقت که اراده کنید میتونین به هدفتون برسین البته همیشه توکلتون به خدا باشه و تا می تونین به بقیه هم کمک کنین، مطمئن باشید همون طور که کمک میکنید کمک میشید.
با آرزوی موفقیت برای همه