شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,805
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,294
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 131
کاربران حاضر: 131


مصاحبه سایت مدیر با سینا اعتصامی رتبه 34 کنکور کارشناسی ارشد سال 1397 رشته مدیریت بازرگانی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام خدمت تمام خوانندگان عزیز، سینا اعتصامی هستم و موفق به کسب رتبه 34 (بدون سهمیه) رشته مدیریت بازرگانی در کنکور ارشد سال 97 شدم.
«درصدها»
زبان: 47.78 %
مدیریت از دیدگاه اسلام: 55.56 %
تئوری های مدیریت: 74.44 %
اقتصاد: 19.30 %
بازاریابی: 64.44 %
ریاضی و امار: سفید
تحقیق در عملیات: سفید
معدل موثر: 15.93

«رتبه ها در گرایش های مختلف (رتبه بدون سهمیه)»
دولتی: 87 , صنعتی:107, فناوری: 46 , تکنولوژی: 68 , کارافرینی: 57 , منابع انسانی: 35

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
بله بنده دانشجوی رشته ی مدیریت دولتی در دانشگاه ازاد واحد ساوه هستم و 55 واحد تا فارغ التحصیلی دارم. لذا در حین مطالعه برای کنکور ترم های سنگین بالغ بر 20 واحد داشتم. معدل کارشناسی تا بهمن 15.56 بود.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
خیر من در هیچ کلاسی شرکت نکردم و بر خلاف خیلی از رتبه های برتر مشاور هم در طول مطالعه برای کنکور نداشتم. تنها در یک ازمون آزمایشی که ازمون جامع آخر در هفته ی منتهی به کنکور بود شرکت کردم و رتبم 78 شد. به نظر من این مسئله کاملا شخصیه و هرکس باید با توجه به ضعف ها و قوت هایی که داره تصمیم بگیرد. توصیه من در مورد کلاس ها اینه که اصلا وقتتون رو با کلاس های مختلف پر نکنید و کاملا هوشمندانه درس بخونید. ولی در مورد آزمون ها پیشنهاد میکنم در آزمون های جامع حتما شرکت کنید این باعث میشه که هم جایگاه خودتون رو در میان رقبا ببینید و هم با فضای روز کنکور اشنا بشید. من به شخصه وقتی دیدم رتبم دو رقمی شده کلی انرژی گرفتم و هفته ی آخر رو با قدرت هر چه تمام تر ادامه دادم که سهم زیادی در موفقیتم داشت.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
شاید تعجب کنید ولی حقیقتا من تا قبل از ماه آبان اصلا به کنکور ارشد حتی فکر هم نمیکردم تا اینکه به دلایل مختلف تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع ارشد و مطالعه برای کنکور گرفتم لذا اطلاعات بسیار محدودی در مورد منابع و کلا ازمون ارشد داشتم. نهایتا با توجه به وقت کمی که داشتم با مراجعه به سایت های مختلف منابع رو انتخاب و تهیه کردم. دقیقا از هفته ی اول اذر با روزی 3 4 ساعت شروع کردم و به تدریج ساعت مطالعم رو افزایش دادم. از بهمن تا عید به طور متوسط 8 ساعت از عید 10 ساعت و هفته ی اخر تا 12  ساعت هم میرسید. به طور کلی حدود 3هفته هم به خاطر امتحانات پایان ترم و مشکلات شخصی هیچ مطالعه ای برای کنکور نداشتم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
بازاریابی دانشگاه تهران روزانه و شبانه
بازاریابی دانشگاه شهید بهشتی روزانه
بازرگانی بین الملل دانشگاه شهید بهشتی روزانه
مدیریت استراتژیک دانشگاه شهید بهشتی روزانه
و به ترتیب همین گرایش ها دانشگاه شهید بهشتی شبانه

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
من همه ی دروس را به طور همزمان  مطالعه میکردم و سوییچ زیادی هم در بین دروس داشتم. ولی 3 درس زبان، تئوری و بازاریابی را همه روزه مطالعه داشتم.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان عمومی و تخصصی: از هر روزی که تصمیم به مطالعه برای کنکور گرفتین یا این مصاحبه رو خوندین شروع به مطالعه لغت زبان کنید واقعا یادگیری لغت از نون شب واجب تره.برای این کار کتاب های زیر ذره بین رو پیشنهاد میکنم واقعا عالیه. من برای گرامر کتاب مدرسان رو به صورت سطحی خوندم که اصلا پیشنهاد نمیکنم زیرا مطالب اضافی و هجویات زیادی داره. در مورد زبان تخصصی از اسفند هرشب یک متن از کنکور سال های قبل رو میخوندم.
مدیریت از دیدگاه اسلام: من در این درس کتاب مدرسان و 100 تست پیش بینی اقای پورشفیع و همچنین تست های مختلف از سایت های مختلف از جمله سایت رتبه برترها رو مطالعه کردم. این درس رو خیلی زود شروع نکنید چراکه بیشتر مطالبش حفظیه. پیشنهاد من اینکه ابتدا کتاب دکتر مقیمی یا مدرسان را نه به صورت خیلی عمیق مطالعه کنید تا یک دید خوبی نسبت به این درس بگیرید سپس جزوه ها و تست های خلاصه ی موجود در بازار رو به صورت عمیق بخونید.
تئوری های مدیریت: روزی نبود که اول صبح بیدارشم و حداقل 2 ساعت این درس رو نخدونم، به طوری میتوانم بگم با این درس زندگی کردم. این درس بسیار شیرین و در عین حال فرار و مطالبی نزدیک بهم دارد و برای فهمیدن ان ها باید بارها در جاهای مختلف مثل تست،کتاب، جزوه و...ان ها را مرور کرد. روش مطالعه ی من در این درس به این صورت بود که ابتدا هر فصل را یکبار به صورت روزنامه ای خوانده و نکته های مهم و تستی را هایلایت میکردم مجددا برای بار دوم به صورت عمیق تر مطالب هایلایت شده را مرور کرده و سپس تست های مربوطه را میزدم در نهایت خلاصه ای از مطالب مهم و تستی به همراه جداول و نمودارهای مهم را نوشته و مشخص کردم و بارها ان هارا مرور و تکرار میکردم همچنین برای درک کردن مطالب کاربردی این درس خودم را به عنوان مدیر یک سازمان در نظر می گرفتم و از شبیه سازی ذهنی استفاده میکردم. منابع پیشنهادی من همان منابعی هست که خودم در این درس خوندم.  کتاب جامع مدرسان و 2000 تست در کنار 100 تست پیش بینی اقای پورشفیع برای مرور و جمع بندی و همچنین تست های 15 سال اخیر.
اقتصاد: با توجه به اینکه اقتصاد در ترم های اول و دوم کارشناسی ارایه میشه و من اصلا اون موقع مطالعه نمیکردم خیلی مشکل داشتم و چندبار این درس رو کنار گذاشتم و دوباره شروع کردم. متاسفانه در شهر ما کلاس برگزار نمیشد پیشنهاد میکنم اگر دراین درس مثل من ضعف دارید حتما کلاس شرکت کنید. منابع من کتاب اقتصاد خرد دکتر نظری و مدرسان بود.
اقتصاد کلان هم نخوندم.
بازاریابی: یکی از دلایلی که باعث شد من عاشق مطالعه بشم واز درس خوندن برای کنکور خسته نشم بی شک همین درس هست. منابعی که من خوندم  کتاب مدرسان و 2000 تست و همچنین تست های جدید در سایت ها و کانال های مختلف از جمله سایت رتبه برتر ها و کانال بازاریابی دکتر مروج در کنار تست های 15 سال اخیر.
ریاضی و امار و تحقیق در عملیات: دیپلم من ریاضی بود و پایه ی ریاضی قوی هم داشتم و چند باری هم به صورت مقطعی اقدام به مطالعه ی این دروس کردم ولی به خاطر وقت کمی که داشتم ترجیح دادم این 3 درس را به طور کامل حذف کنم که به نظرم با توجه به شرایط من تصمیم معقولانه ای بود لذا با توجه به شناخت کم منابعی در این دروس نمیتونم معرفی کنم. توصیه میکنم منابع سایر دوستانی که درصد خوبی در این دروس زدند را بررسی و مطالعه بفرمایید.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
لازم میدونم یکسری تجربیاتی که دراین مسیر به صورت شخصه تجربه کردم  رو خدمتتون عرض کنم.به طور کلی دوست ندارم به صورت کلیشه ای بگم ولی گاهی تکرار هم میتونه مفید بلشه.
1.اول از همه اگر جایی زندگی میکنید که قادر به شرکت در کلاس ها نیستید یا این کار خیلی براتون سخته اصلا نگران نباشید همه چیز به خود شما بستگی دارد خودتونو باور کنید و هیچ گاه ناامید نشید.
2.تمام ادم های منفی و ناامید را از زندگیتان حذف ویا حداقل نقششان را کمرنگ کنید چون معاشرت با ان ها به صورت ناخوداگاه در ذهنتان شکست و ضعف را تداعی میکند.
3.اگر روزی ناامید و خسته شدید احساس کردید که دیگه نمیتونید ادامه بدین بدونید که این احساس کاملا عادیه و برای همه هست مطمعن باشید راه درستی انتخاب کردید که همچین احساسی میکنید و نقطه تمایز ادم های موفق و دیگران در غلبه بر همین احساس هست. در این مواقع ارامش خودتون را حفظ کنید و به چیز های خوب فکر کنید.😊🤔

در نهایت از پدر و مادر عزیزم ، همه ی کسانی که در این موفقیت نقش داشتند بالخص تمام دوستانم در سایت مدیر که واقعا سهم زیادی ازین موفقیت را مدیون ان ها هستم چراکه بارها مصاحبه هایی که این سایت با رتبه های سال های پیش کرده بود را در طول مطالعه کنکور میخواندم و انگیزه و ایده های زیادی برای مطالعه میگرفتم، به طوری می توان گفت تنها مشاور من همین سایت بود  وهمچنین شما دوستان خوبم که این صحبت هارا خواندید تشکر و قدردانی می کنم.
امیدوارم با داشتن اهدافی بزرگ و تلاش فراوان برای رسیدن به اهداف و داشتن یک حس شکست ناپذیر همیشه شاد و پرانرژی باشید. 23/3/97 سینا اعتصامی

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه