شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,385
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,264
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 334
کاربران حاضر: 334


مصاحبه سایت مدیر با ماهانا کریمی نژاد رتبه 89 کنکور کارشناسی ارشد سال 1397 رشته کارآفرینی

 

 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
من ماهانا کریمی نژاد هستم و با کسب درصدهای زیر در دروس مختلف  رتبه 75 در سهمیه  آزاد و 89 بدون سهمیه کنکور کارشناسی ارشد سال 97 را کسب کزدم:
زبان: 47.78 ، اسلامی:31.11 ، ریاضی : سفید ، تئوری های مدیریت : 28.89 ، اقتصاد خرد و کلان : 24.56 ، بازاریابی:31.11 ، کارآفرینی: 55.56 ، معدل موثر:  16.06


رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
دوران کارشناسی خودم را در دانشگاه خلیج فارس بوشهر در رشته مدیریت صنعتی با معدل 14.81 گذراندم و سال  95 بعد از فارغ التحصیلی وارد محیط کار شدم اما مواجه شدن با شرایط کاری از نزدیک بعدا خودش یکی از دلایل اصلی برای ادامه تحصیلم شد. ماه منتهی به کنکور کاملا ازاد بودم

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
چند دوره ازمون و یک کلاس دو روزه جمع بندی را شرکت کردم مهم ترین نکته این کلاس و ازمون ها قراردادن شما در یک چارچوب کلی است که شما را به هدفتون نزدیک نگه میداره با این حال باز هم عنصر اصلی خودتون هستید پس اگر امکان استفاده از ان هارو ندارید اصلا ناامید نشید.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
حدودا از دی ماه با توجه به شرایط کاری و محدودیت زمان گاهی امکان مطالعه روزانه را نداشتم اما به طور متوسط حدودا هفته ای 30 ساعت مطالعه داشتم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
انتخاب های من به ترتیب: کسب و کار جدید دانشگاه تهران-کسب و کار الکترونیک دانشگاه تهران-فناوری دانشگاه تهران و سپس سایر گرایش ها

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
هیچ قانون خاصی وجود نداره و همه چیز کاملا به شخص برمیگرده برای مثال برای من کارافرینی که درس شیرینی بود خودش عاملی بود که منو به وجد بیاره اوایل فقط اونو مطالعه داشتم برای یک سری از دوستان خوندن درسی که ازش میترسن در اول کار ارامش ایجاد میکنه با این حال فراموش نکنید که اگر درسی را شروع کردید تا پایان کنار نگذارید و دائم حتی حدود 10 دقیقه هم که شده مرور کنید (قبل از خواب زمان خوبی برای ته نشین شدن مطالبه)

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

ریاضی:هادی رنجبران

امار:محسن طورانی

(البته طبق گفته دوستانی که خواندند و درصد قابل قبولی گرفتند)من به شخصه بعد از شروع با این حقیقت کنار اومدم پایه ریاضی ضعیفی دارم و به جاش میتونم زمان این درس را به سایر دروس بدم اما اگر پایه ریاضی خوبی دارید به خصوص برای متقاضیان کارافرینی با توجه به ضریب بالا این درس اصلا حذف نکنید.

تئوری: یک دسته فلش کارت قدیمیdlm  داشتم که با اون شروع کردم و در پایان هم با کتاب سیدجوادین مرور کردم این درس جدیدا به سمت سوالات تحلیلی رفته اما از این اسم نترسید فقط سعی کنید هرچی میخونید بفهمید.

زبان:میشه گفت پایه زبان نسبتا خوبی داشتم با این حال کلمات کنکور سال های قبل را خوندم استرس این درس را نداشته باشید اما به سوال های سال های اخیر مسلط بشید.

اسلام: مقیمی،باید اعتراف کنم کتاب شیرینی نیست و متاسفانه بسیار حجیمه اما خبر خوب اینه که قرار نیست تحلیل کنید (مثل تئوری نیست) پیشنهاد میکنم یکبار سریع روخوانی کنید بعد قسمت های مهم را هایلایت کنید و همان ها را هر شب مرور کنید(متاسفانه من وقت مرور نداشتم اما این شیوه را به یکی از دوستانم توصیه کردم و این درس را با درصد بالا زد!)

اقتصاد:محسن نظری

جز دروسی بود که من به شدت ازش واهمه داشتم و به همین دلیل تا یک ماه مانده به کنکور اصلا کاری باهاش نداشتم!اما بعد فهمیدم اشتباه بزرگی کردم درس ساده ای است که با یکم زمان بیشتر به راحتی میشه ازش درصد خوبی کسب کرد(سوالات امسال تا حدودی کیفی و تحلیلی بود برای همین پیشنهاد میکنم از متن درس ها غافل نشید)

بازاریابی: این درس درسیه که انتشارات و موسسات مانور زیادی روش میدن و تا روز کنکور هم کتاب ها و مطالب جدید وارد بازار میشه درگیر این مسائل نشید با ارامش به کتابی که جلو روتونه (هر چی که هست) اعتماد کنید، و این که این درس جز دروس دام هست ممکنه سر جلسه حس کنید جواب درست را میدونید در صورتی که واقعا اینطور نیست پس لطفا در این زمینه یکم اعتماد بنفس نداشته باشید.

کارافرینی:کتاب جامع کارافرینی+مبانی کار افرینی احمد پورداریانی

اگر متقاضی کارافرینی هستید به هیچ وجه ازین درس نگذرید درس فوق العاده شیرین و دوست داشتنی که در زندگی روزمره هم باش سروکار داشتید و خواهید داشت،حجم کتاب ها زیاد نیست و توصیه من اینه برخلاف سایر دروس که فقط یک کتاب مرجع داشته باشید در این درس هر دو کتاب را مطالعه کنید.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اول و دوم و سوم بدون هیچ اغراقی به خدا توکل کنید تکیه دادن به خدا هرگز کسی را پشیمان نکرده به خصوص در اوج نا امیدی (و خدایی که به شدت کافیست) ارامشتونو چند برابر میکنه، نکته بعدی این که قرار نیست همه از ما حمایت کنند اگر دوستان، فامیل یا.... دائما با شما بحث میکنند که نمیتونی یا نباید این کارو بکنی به جای اینکه ساعت ها وقت بگذارید تا اونارو قانع کنید و اخرش هم سری به نشانه تاسف براتون تکون بدن کار خودتونو بکنید شما قرار نیست همه را راضی نگه دارید همین که خودتون راضی باشید کافیه.

مسیر کنکور مسیر پرپیچ و خمیه پس مثل یک دونده ماراتون عمل کنید و تداوم را در طول مسیر حفظ کنید و هر قدر هم کم اما از مسیر مطالعه دور نیافتید.برنامه،برنامه،برنامه هرقدر هم از قرار گرفت توی چارچوب بیزارید لطفا این لطفو در حق خودتون بکنید همیشه که صبح با یک بمب انگیزه بیدار نمیشید اون روزا برنامه شمارو توی مسیر قرار میده.

حضور یک دوست و همراه واقعی  توی این مسیر خیلی میتونه کمکتون کنه (خداروشکر یکی از دوستان عزیزم این لطف را در حق من تموم کردن)البته تاکید میکنم دوست واقعی! نگران از دست دادن سایرین به خاطر محدودیت زمانتون نباشید خانواده و دوستان واقعیتون همیشه هستند و از موفقیت شما بعدا خوشحالتر خواهند بود.

و در اخر،همه مشکلات خاص خودشونو دارن و شاید عده کمی تمام شرایط برای مطالعشون فراهمه پس در مواقع سختی و مشکل به جای لعن و نفرین به بخت و اقبال خودتون سعی کنید روی مسیر درست پیش برید.

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم،موفق باشید امیدوارم سال اینده مصاحبه تک تک شما عزیزان را اینجا ببینم.


با تشکر

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه