شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,809
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,298
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 135
کاربران حاضر: 135

مصاحبه سایت مدیر با محبوبه ساعدی رتبه 40 کنکور کارشناسی ارشد سال 1397 رشته مدیریت صنعتی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با عرض سلام و تشکر، محبوبه ساعدی هستم رتبه 39 (در سهمیه آزاد) مدیریت صنعتی و 42 مدیریت تکنولوژی
درصدهام:
زبان 43.33
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام 6.67
تئوری های مدیریت 40
اقتصاد خرد و کلان 43.86
مدیریت تولید 53.33
ریاضی و آمار 8.77


رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من فارغ التحصیل رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 18.29 هستم و تا بهمن 96 دو روز در هفته کلاس های دانشگاه و 3 روز کارآموزی داشتم.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
هیچ کلاس و آزمونی شرکت نکردم.من بهمن 96 فارغ التحصیل شدم و تا اون زمان چون درگیر کلاس های دانشگاه و کارآموزی بودم اصلا فرصت شرکت توی کلاس رو نداشتم.از طرفی هم به شخصه اعتقاد زیادی به کلاس رفتن نداشتم و خودم خیلی راحت تر میتونستم با برنامه ی خودم پیش برم و درس ها رو یادبگیرم. از نظر من شرکت توی آزمون بد نیست چون میتونه به درس خوندن جهت بده و مانع بی نظمی توی روالش بشه و کمک میکنه تا ادم بتونه یه شناخت کلی از وضعیت خودش بدست بیاره، اما من خودم چون زمان محدودی داشتم اینکار رو انجام ندادم و یه جورایی فشرده درس خوندم.


از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از 24 تیر 96 خیلی جدی شروع کردم و حدودا روزی 5الی 7 ساعت مطالعه داشتم اما این جدیت 18 روز بیشتر طول نکشید و بعدش خیلی کند(در حد روزی 1ساعت) و خیلی روزها هم استراحت مطلق پیش رفتم! از مهر تا بهمن هم که درگیر کلاس های دانشگاه و کارآموزی بودم و رسما مطالعه خاصی نداشتم.اما مجددا از 2 بهمن 96 جدی و با روزی 6 الی 8 ساعت شروع کردم و اون اواخر ساعت مطالعم به 10-11 ساعت هم میرسید.در دوران نوروز هم کلا هیچی نخوندم

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
رشته مدیریت تکنولوژی دانشگاه علامه طباطبایی

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
از زمانی که خوندن برای کنکور رو شروع کردم تصمیم داشتم هیچ درسی رو حذف نکنم و همه رو طبق ضرایبی که دارن خوب مطالعه کنم اما با توجه به وقفه ی بزرگی که در فاصله ی مهر تا بهمن بین درس خوندنم بوجود اومد درس تحقیق در عملیات رو مجبور شدم حذف کنم .علاوه بر اون درس مدیریت اسلامی رو هم خیلی کم و کاملا سطحی مطالعه کردم اما در کل درسهایی مثل تئوری مدیریت و زبان رو هرروز توی برنامم داشتم و زمان زیادی رو برای این دو درس اختصاص دادم.


کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان تخصصی: من برای این درس وقت زیادی گذاشتم.یه ویژگی که این درس داره اینه که نمیشه توی مدت زمان کوتاه ازش نتیجه گرفت و نتیجش کم کم و در بلند مدت مشخص میشه. برای این درس هرسه جلد کتاب زبان زیر ذره بین رو مطالعه کردم و نتیجه بسیار خوبی هم،خصوصا در بخش سوالات لغت، بدست آوردم
مدیریت اسلامی: متاسفانه من فرصت نکردم روی این درس وقت زیادی بذارم و فقط دو فصل اول کتاب 2000 تست مدیریت اسلامی رو مطالعه کردم. اما توصیه من اینه که کتاب مدیریت اسلامی دکتر مقیمی حتما خونده باشه و خلاصه نویسی هم توی این درس اصلا فراموش نشه.
ریاضی و آمار: برای هردوی این درس ها از کتاب رنجبران استفاده کردم که واقعا کتاب های جامعی هستند. البته گفتن این نکته هم مهمه که خوندن تموم مباحث و جزئیات ضروری نیست و فقط سرفصل هایی باید مطالعه بشند که هرسال ازشون سوال میاد. من چون پایه ریاضی خوبی داشتم با این دو درس مشکل خاصی نداشتم و انتظار درصد بالایی رو از خودم داشتم اما سوالات ریاضی و آمار امسال واقعا سخت بود و خیلی روحیم رو سر جلسه از دست دادم. این شد که نتونستم اون درصدی رو که  خودم رو براش اماده کرده بودم بدست بیارم
تئوری مدیریت: بنظر من بهترین منبع برای این درس کتاب تئوری های مدیریت سیدجوادین و جلیلیان هست که واقعا کاملِ و اگر خوب و مفهومی خونده بشه میتونه درصد خیلی بالایی رو رقم بزنه. نکته مهمی که درباره ی این درس وجود داره این هست که باید کاملا مفهومی خونده بشه و اصلا حفظ نشه. چون حجم مطالب بالا هست حفظ کردن فایده ی زیادی نداره و بعد از مدت کوتاهی بیشتر مطالب فراموش میشن. اما اگر تموم مباحث با دقت یادگرفته بشند و با تست زدن زیاد هم تثبیت بشند، بدست اوردن درصد خوب اصلا دور از انتظار نیست.
اقتصاد و خردوکلان:برای هر دو کتاب های دکتر نظری واقعا عالی هستن. درس اقتصاد چون به شدت فرّار هست حتما باید خلاصه نویسی بشه و بارها و بارها مرو بشه تا تموم مطالب توی ذهن جا بیفته. تست زدن زیاد هم میتونه به فهم بیشتر مطالب و یادگیری کامل تر کمک زیادی بکنه
تحقیق در عملیات: برای این درس پیشنهاد خاصی ندارم چون خودم وقتم کم بود حذفش کردم و اصلا نخوندمش.
مدیریت تولید:من از کتاب مدیریت تولید مدرسان شریف استفاده کردم که خیلی راضی بودم و باتوجه به سبک سوال های امسال که بنظرم تغییر کرده بودند تونستم درصد خیلی خوبی رو بدست بیارم.این کتاب واقعا عالی و کامل هست و تموم مباحث رو کاملا طبقه بندی شده و منسجم ارائه داده. من برای این درس سوال های 10 سال گذشته رو هم حل کردم که اونها هم تاثیر زیادی روی یادگیری و درصدی که بدست اوردم داشتن.


به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
مهم ترین توصیه من به تموم کسایی که میخوان برای کنکور خودشون رو آماده کنند این هست که کمیت رو رها کنید و فقط و فقط روی کیفیت خوندنتون تمرکز داشته باشید و مدام اون رو بالا ببرید.خود من واقعا زمان کمی داشتم اما کیفیت خوندنم خوب بود و معتقد بودم فقط باید به تسلط برسم. شاید روزهایی بود که بیشتر از دوساعت مطالعه نداشتم اما چون میدونستم همون مقدار کم رو هم خوب مطالعه کردم برام کفایت میکرد. کنکور ارشد با کارشناسی فرق زیادی داره و لزوما نباید همه درس ها رو در حد عالی خوند و توی همه درس ها درصد خیلی بالایی رو بدست اوورد.
نکته بعد این که اگر توان یا دسترسی به کلاس یا آزمون براتون وجود نداره اصلا نگران نباشید و فکر نکنید اگر توی هیچکدوم شرکت نکنید از بقیه عقب میفتید. خود من نه آزمون شرکت کردم و نه کلاس. خودم تموم مباحث رو میخوندم و پیش میرفتم و اگر جایی حس میکردم خوب یاد نگرفتم تمرین و تکرارم رو خیلی بیشتر میکردم. وقتایی پیش میومد که دو ساعت فقط روی یک صفحه تئوری وقت میذاشتم اما تا موقعی که یادش نگرفته بودم رهاش نمیکردم.
نکته آخر این که هیچوقت خودتون و توانایی هاتون رو دست کم نگیرید. حتی اگر توی مقاطع تحصیلی قبلیتون مدام شکست خوردین و به چیزهایی که میخواستین نرسیدین بازم ناامید نباشین و اینبار خیلی قوی تر از قبل دست به کار شید و برای خودتون هدف گذاری کنید و برنامه های خوب بچینید. حتما بدونید که برای چی و با چه هدفی میخواین درس بخونید و تموم توانتون رو روی اون هدف ایده آل متمرکز کنید. دنبال علاقه هاتون باشین و اجازه ندید بقیه به راحتی قضاوتتون کنن و از کارتون ایراد بگیرند... آستیناتون رو بالا بزنید، تلاش کنید و از ته دل به خدا توکل کنید...
با تشکر از سایت مدیر و ارزوی موفقیت برای همه


کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه