شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,810
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,299
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 136
کاربران حاضر: 136
مصاحبه سایت مدیر با حمیدرضا اخوان رتبه 60 کنکور کارشناسی ارشد سال 1397 رشته مدیریت بازرگانی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
به نام خدا و با سلام خدمت همه داوطلبان فعلی و مدیران خوب آینده. حمیدرضا اخوان هستم با درصدهای زیر موفق به کسب رتبه ۵۶ بازرگانی (در سهمیه ازاد)، ۵۷ دولتی،۴۹ فناوری اطلاعات، ۴۵ کارآفرینی، ۳۷ منابع انسانی و ۲۱ بازرگانی دریایی شدم.
 
زبان: 91.11
مدیریت اسلامی: 35.56
تئوری: 54.44
اقتصاد خرد و کلان: 28.07
بازاریابی: 40
ریاضی و آمار: سفید
تحقیق در عملیات: سفید

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
قبل از کنکور دانشجوی سال آخر مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اراک بودم و معدل ۱۶.۶۲ تا ترم ماقبل آخر داشتم.
در حین مطالعه هم، شاغل و دانشجو بودم.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
فقط در آزمون های آزمایشی شرکت کردم. اهمیت این آزمون ها به هیچ وجه از کلاس و مطالعه منظم کمتر نیست، مهمترین دلیل هم وجود یک معیار قابل اعتماد برای اثربخشی میزان مطالعات داوطلب به همراه ارزیابی نقاط قوت و ضعف میباشد.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از ابتدای سال با مطالعه چند جلد کتاب مرجع (به دلیل عدم آشنایی با رشته مدیریت) فرآیند آماده سازی من شروع شد؛ ولی از ابتدای تابستان، فاز مطالعه کنکوری را آغاز کردم.
در ابتدا روزانه حدود ۴ ساعت، تا اواخر پاییز ۵ ساعت و بعد از امتحانات دانشگاه حدود ۸ ساعت مطالعه داشتم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه علامه طباطبایی گرایش بازاریابی

ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
تا قبل از امتحانات دانشگاه، روزی ۳ درس رو مطالعه میکردم و بعد از امتحانات تقریبا تمام درس ها هر روز مطالعه میشد( ریاضی و تحقیق رو حذف کرده بودم).

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان: توضیح کامل درباره زبان اندکی از فضای فعلی خارج است ولی تسلط بر کتابهای لغت تافل، ۱۱۰۰ و ۵۰۴ (به ترتیب) و یکی از کتاب های گرامر موجود در بازار ضروری است. ضمنا خوانش متون انگلیسی مدیریت به شدت و به میزان زیاد (حداقل روزی نیم ساعت) توصیه میشود؛ بزرگترین مانع برای درصد های بالای ۵۰، عدم تسلط بر متون و cloze passage است.
تئوری: با توجه به رشته ی مغایر، من کتابهای دکتر الوانی و رضاییان را مطالعه کردم، ولی برای دوستانی که آشنایی بیشتری با مدیریت دارند، کتاب دکتر جلیلیان و یا مدرسان شریف( به ترتیب اولویت) کفایت میکند. شخصا از جزوه ی علی پورمهدی عزیز استفاده ی بسیاری بردم.
بازاریابی: با توجه به تغییرات منابع، کتاب یا خلاصه های لنکستر و مسینگهام ضروری به نظر میرسد. البته تسلط بر کتاب دکتر مناجاتی و ۲۰۰۰ تست نگاه دانش به بهترین شکل بازاریابی را تضمین میکند.
اقتصاد: قطعا کتابهای دکتر نظری انتخاب اول هستند؛ برای تسلط بر نکات تستی و تمرین بیشتر هم کتاب خرد و کلان مدرسان شریف را پیشنهاد میکنم.
مدیریت اسلامی: کتاب دکتر مقیمی از نان شب واجب تر است!! با توجه به تغییر کلی ماهیت سوالات، تسلط بر این کتاب باید در دستور کار قرار گیرد. احیانا برای تمرین و مرور مطالب از ۲۰۰۰ تست هم بهره بگیرید ولی کلید درصد بالا در این درس، فقط کتاب دکتر مقیمی است و بس!

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
خودمونی تر بگم!
مطمئنا صحبت درباره ی اهمیت برنامه ریزی در کنکور، تکرار مکرراته؛ ولی چگونگی این موضوع اهمیت بیشتری داره. توصیه اکید میکنم در زمان کنکور با یک مشاور خوب در ارتباط باشید. ساعات مطالعه الزاما نتیجه مطلوب رو نمیده، باید مفید و هوشمندانه بخونید.
در آخر از سایت خوب مدیر تشکر میکنم و اجازه میخوام به پاس قدردانی، دست مشاورین و دوستان عزیزم آقایان علی پورمهدی، محمد مرادی و استاد یاسین هرمزی نژاد رو ببوسم.


 
کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه