مصاحبه سایت مدیر با صدیقه صیدی پور رتبه 86 کنکور کارشناسی ارشد سال 1397 رشته مدیریت مالی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام من صدیقه صیدی پور هستم . رتبه در سهمیه من 76 و رتبه بدون سهمیه من 86 .
قبل از هرچیزی جا داره از سایت خوب شما تشکر کنم بابت کمکهای زیادی که به من کرده . و اطلاعات مفیدی که طول این یکسال من رو به ادامه مسیر امیدوار تر کرده بود . و همینطور دوستم که اون هم سال گذشته از رتبه های برتر مدیریت مالی بودند و کمک زیادی به من کردند.
درصدای من به شرح زیر هستند .
ریاضی 33.33
اقتصاد خرد و کلان 78.95
مدیریت مالی 64.44
مدیریت سرمایهگذاری و ریسک 35.71
حسابداری مالی و صنعتی 35.56
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من لیسانس مهندسی برق گرایش الکترونیک از دانشگاه چمران اهواز هستم و معدل لیسانس من 16/07 .و در حین مطالعه هم نه دانشجو بودم و نه شاغل .
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
خیر من در هیچ کلاسی شرکت نکردم .با وجود اینکه از رشته غیر مرتبطی بودم ولی اعتقادی به کلاس و موسسات ندارم و این یک نظر شخصیه و ممکنه کسی کلاس و موسسات خصوصی برایش مفید باشه ولی من با توجه به اینکه همیشه در طول دوران تحصیل خودم سعی میکردم مطالب درسی رو تجزیه و بررسی کنم ، احتیاجی به کلاس و موسسات در خودم ندیدم و خودم مطالعه کردم .
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اواخر تابستان .
چون من سال گذشته به طور آزمایشی آزمون داده بودم و با درس ها و موضوعاتشون اشنا بودم .من تا ماه اخر یعنی فروردین و اردیبهشت تنها 4یا 5ساعت متوسط مطالعه من بود و فقط این دوماه اخر به 6ساعت رسید ساعت مطالعم و بیشتر سعی میکردم کیفیت رو حفظ کنم تا ساعات رو .در ضمن جا داره بگم خیلی روزها هم به علت مشکلاتی اصلا نخوندم
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاهای تهران هردو گرایش بانکداری و ریسک و بیمه
دانشگاه بهشتی ، علامه ، خوارزمی و پردیس
قم و چون احتمال قبولی در این دانشگاها با توجه به ظرفیت مالی رو ضعیف میدونستم و به علت اینکه من خوزستانی هستم و مسافت زیادی از محل زندگی ما تا تهران وجود داره بعد این دانشگاها ، دانشگاه شهید چمران اهواز رو انتخاب کردم و پس از اون چنتا دانشگاه دیگر مالی .
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
ترتیب خاصی اتخاذ نکردم و سعی کردم همه رو باهم پیش ببرم .چون داوطلبان مالی به مرور متوجه خواهند شد که همه درسا از جایی به بعد به هم مربوط هستند و لازمه که در کنار هم پیش بروند . و فقط ریاضی رو با توجه به اینکه من مهندسی بودم و ریاضی برام همیشه راحت بود از اسفند مطالعه اون رو شروع کردم که امسال قدری نسبت به سالهای قبل سوالات ریاضی زمان بر تر و احتمال اشتباه در بدست اوردن جواب و نزدیکی گزینه ها بیشتر بود .
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
برای مدیریت مالی کتاب دکتر تهرانی کامله و مفید .ولی اگر کسی اشنایی کمتری با این رشته داره میتونه قبلش کتاب استفان راس رو هم مطالعه کنه .
برای خرد و کلان کتاب دکتر نظری کامله و داوطلبان سعی کنند به کوتاهی درسنامه توجه نکنند و عمیقا هر درس رو بخونند و به سوالات تالیفی چه در خرد و کلان چه در هر درسی توجه نکنند و مدنظرشون تست های سراسری باشد .
برای حسابداری مالی و صنعتی کتاب دکتر نوروش کتاب خوبیه ولی من چون از اول با این درس مشکل داشتم نتونسم قسمت صنعتی اون رو مطالعه کنم و فقط قسمت مالی اون در ازمون به من کمک کرد .
ی نکته دیگ راجب این درس به داوطلبان عزیز گوشزد کنم که اصلن توجهی نکنند که سوالات حسابداری هرساله مشابه بوده و سوالات مفهومی در ان ندیدند حتمن همه بخشها همه قسمت ها رو خوب مطالعه کنند و نحوه ثبت ها و سوالات مفهومی رو مدنظر خود بگیرند .
برای درس مدیریت سرمایهگذاری و ریسک من کتاب مدرسان شریف رو خوندم که کتاب خوب و جامع و مفیدیه ولی باز هم تاکید میکنم که به درسنامه های کوتاه اون اکتفا نکنند و حتمن بصورت مفهومی مطالعه کنند .و فکر میکنم درصدهای افت من در این دو درس بخاطر عدم توجه به مفهوم هر بخش بوده .درصورتی که ایمان داشتم دروس رو کاملا درک کردم .
برای ریاضی هم کتاب هادی رنجبران کامل و جامعه که من درسنامه هارو اونقدر مطالعه نکردم و تست های کنکور اون رو خوندم ولی برای اون دسته از دوستانی که با ریاضی میونه خوبی ندارنو درسنامه ها بسیار مفیده
برای امار هم من تنها اواخر و زمان مطالعه تستهای جامع اون رو از روی تست های سراسری مطالعه کردم .
دو درس مدیریت اسلامی و تئوری رو هم کنار گذاشتم .
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به داوطلبان عزیز توصیه میکنم که اینرو مدنظر داشته باشند که کنکور ارشد به مراتبط اسان تر و راحتر از سراسری میباشد اگر خودشون و مسیرشون رو باور کنند .
به خدا توکل کنند و تلاششون رو ادامه بدن و مهمتر اینکه تو زمان هایی که اکثرا افت میکنند مثل روزهای عید و تعطیلات اونها سعی کنند تلاششون رو در این روزها نه تنها کم بلکه بیشتر از قبل کنند و کیفیت مطالعه مهمتر از ساعات مطالعه برایشان باشد .و به این هم فک نکنن اگ روزی نتونستن سحر خیز باشن کل روزو از دست دادند .هر داوطلبی باید ساعات مطالعه مفید خودش رو طبق شرایط و توانایی های خودش بسنجه و مهم نتیجه ایه که پایان روز از مطالعه خودش بدست می اورد .
به امید موفقیت برای همه داوطلبان.