شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 41,541
بازدید دیروز: 33,746
بازدید کل: 151,753,853
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 351
کاربران حاضر: 351

مصاحبه سایت مدیر با مصطفی قدمیاری رتبه 24 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته مدیریت کسب و کار ( MBA )


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با درصدهای 57.22% زبان تخصصی، 35.83% استعداد تحصیلی و 74.71% ریاضیات عمومی موفق به کسب رتبه 24 شدم.
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه فردوسی مشهد با معدل 18.10 در شهریور 1392 فارغ التحصیل شدم و در بهمن 1394 کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک از دانشگاه تربیت مدرس با معدل 18.73 را اخذ کردم. در آذرماه 1395 تصمیم به شرکت در کنکور ارشد 1396 مدیریت گرفتم و حین مطالعه برای کنکور نیز بصورت تمام وقت شاغل بودم. 
 
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
خیر هیچ کلاس یا آزمون آزمایشی شرکت نکردم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من آذر ماه 1395 تصمیم گرفتم که در کنکور ارشد مدیریت کسب و کار شرکت کنم از آذر ماه شروع به مطالعه کردم. در هفته 4 الی 5 روز به مدت 3 الی 4 ساعت می توانستم مطالعه کنم.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟ 
انتخاب اول من دانشگاه شریف گرایش بازاریابی بود که در همین رشته نیز قبول شدم.
 
ترتیب و اولویت خاصی برای مطالعه دروس داشتید یا همه دروس را همزمان با هم مطالعه کردید؟
برنامه ریزی من به این صورت بود که آذر ماه ریاضی عمومی 1 را مطالعه کنم و دی ماه ریاضی عمومی 2 و بهمن ماه استعداد تحصیلی و بعد از آن کنکور شبیه سازی شده بزنم. ریاضی عمومی 1 را در آذر ماه سر فرصت تمام کردم اما ریاضی عمومی 2 در دی ماه تمام نشد و دو هفته بیشتر طول کشید در عوض مطالعه استعداد تحصیلی در دو هفته تمام شد. در اسفندماه نیز خلاصه ها را مرور کردم و از فروردین شروع به زدن کنکور سال های قبل کردم تا هفته قبل از کنکور.  
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
من در ریاضی عمومی 1 و 2 درسنامه کتاب آقاسی را خواندم و بسیار از این کتاب راضی هستم. برای استعداد تحصیلی کتاب عرفانیان را مطالعه کردم. برای زبان نیز کتاب 1100 لغت را تمام کردم. بنظرم یک راه خوب برای آمادگی جهت کنکور در وقت محدود این است که درسنامه ها سریعتر مطالعه شوند و وقت زیادی جهت عمیق شدن در آن ها صرف نشود. سپس شروع به زدن کنکور سال های قبل کنیم و از خلاصه ها برای مرور مفاهیم قبل از هر چند کنکور شبیه سازی شده کنیم. 
خوبی کتاب های ریاضی آقاسی این است که مهم ترین نکات را در خلاصه انتهای هر فصل آورده است و این کار را برای مطالعه و آمادگی جهت کنکور راحت میکند. در کنکور شما باید به سوالات درسهای مختلف در زمان مشخص و پشت سر هم پاسخ بدهید و مدیریت این زمان و اینکه به چه سوالی پاسخ بدهید و چه سوالی را حتی وقت صرف فکر کردن روی آن نکنید نیاز به مهارت دارد که این مهارت از طریق کنکورهای شبیه سازی شده به دست می آید. من در کنکور آزمایشی هیچ موسسه ای شرکت نکردم و کنکور اصلی ما در اوایل اردیبهشت ماه بود. من از فروردین ماه هر روز یک کنکور میزدم و روز بعد آنها را تحلیل میکردم. کنکور 14 سال اخیر را با این روش زدم که یک ماه طول کشید. بنظرم این مهمترین عامل در موفقیت من بود و خیلی بهتر بود که این کار را از اسفند ماه شروع میکردم. در حین زدن کنکورهای سالهای قبل متوجه می شوید که بسیاری از نکات مهم که در خلاصه آخر فصل کتابهای آقاسی است مربوط به سوالات پر تکرار در همین کنکورهای سالهای گذشته است.
در هفته آخر مطالعه قبل از کنکور اصلی نیز خلاصه ها را مرور کردم و پاسخ سوالات کنکورهایی که در فروردین ماه به آن ها اشتباه جواب دادم یا سفید گذاشته بودم را مرور کردم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
به نظر من هر فرد باید ابتدا توانایی های خود را بشناسد و مطابق با آن برای کنکور آماده شود و نمی توان نسخه یکسان برای همه افراد پیچید. مثلا یک نفر خودش کتاب بخرد و آن را مطالعه کند راحت تر است و فرد دیگری در کلاس درس بهتر یاد میگیرد. این تفاوت را هر فرد خودش بهتر می تواند تشخیص بدهد.
از طرفی کنکور یک رقابت است و در محیط رقابتی لازم است نقاط ضعف خود را بشناسیم که در کدام درس ها ضعیف تر هستیم و روی آن وقت کافی بگذاریم تا این ضعف کمرنگ شود. از نقاط قوت مان نیز  غافل نشویم و با تمرین و تقویت بیشترشان، از آن برای جلو افتادن از رقبا استفاده کنیم. در کنکور سال ما این نکته و اثبات آن اتفاق افتاد؛ به این ترتیب که ابتدا نتایج کنکور 96 مدیریت کسب و کار اشتباه اعلام شد و در آن ضریب صفر برای درس زبان تخصصی اعمال شده بود یعنی داوطلبان بر اساس درس های ریاضی و استعداد تحصیلی رتبه بندی شده بودند و رتبه من 48 اعلام شد. چند روز بعد نتایج صحیح اعلام شد و رتبه من 24 شد به این دلیل که در درس زبان نسبت به رقبا بهتر عمل کرده بودم. 
برای همه داوطلبان آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم توضیحاتی که من در مصاحبه دادم برایشان مفید بوده باشد.
 
با تشکر