شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,306
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,736
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 195
کاربران حاضر: 196
مصاحبه سایت مدیر با آرین مسگرپور رتبه 15 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته مدیریت مالی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید؟
به نام خداوند لوح و قلم
عرض سلام و ادب خدمت تمام مخاطبان محترم سایت مدیر

زبان عمومی وتخصصی /انگلیسی / 6.67
اصول ومبانی مدیریت ازدیدگاه اسلام 13.33
ریاضی وامار 11.67
تئوریهای مدیریت سفید
اقتصادخردوکلان 71.93
مدیریت مالی 64.1
مدیریت سرمایه گذاری وریسک 38.1
حسابداری مالی وصنعتی 93.33
معدل موثر 18.35
 

 

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

رشته مدیریت صنعتی در دانشگاه علم و فرهنگ
هم دانشجو(۲۱واحد ترم مهر ماه و ۱۵ واحد ترم بهمن)و هم شاغل .
 

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟

من اولین بار ده روز تو  شهریور درس خوندم بعد بابت پروژه ای کاری تا آذرماه فرصت مطالعه نداشتم، بعد سه هفته در آذرماه با میانگین هفته ای ۱۸ ساعت مطالعه داشتم و دی ماه به دلیل امتحانات دانشگاه فرصتی نبود اما از هفته سوم بهمن تا پایان اسفند میانگین ۲۰تا۲۵ ساعت در هفته و در فروردین هفته ای ۴۰ تا ۵۵ ساعت مطالعه داشتم.
با توجه به روندی که ملاحظه کردید ساعت مطالعه به خود فرد بستگی داره و من ازین بابت به شاغلان و دانشجویان که زمان کمتری دارند این اطمینان خاطر رو میدم که ساعت مطالعه بالا متضمن موفقیت نیست و کیفیت امری مهم تر و ضروری تر است.
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
مالی گرایش مهندسی مالی دانشگاه تهران روزانه
مالی گرایش بانکداری دانشگاه تهران روزانه
مالی گرایش مهندسی مالی دانشگاه تهران شبانه
مالی گرایش بانکداری دانشگاه تهران شبانه
مدیریت مالی دانشگاه شهید بهشتی روزانه
مدیریت مالی دانشگاه علامه طباطبایی روزانه
 
منابع پیشنهادی شما (کتب، جزوات کلاسی و ...) در هر یک از دروس کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
دروس ضریب ۲
از این دروس که اهمیت کمی در میانگین کل شما دارند باید یک یا دو درس و حتی در مواردی که در دروس تخصصی قدرت زیادی دارید   هر سه درس رو حذف کنید.
زبان
به دلیل کمبود وقت داوطلیان مالی اغلب مجبور به صرف نظر از این درس یا حداقل درک مطلب آن می شوند اما اگر پایه زبان خوبی دارید بخش واژگان فرصت مناسبی برای افزایش میانگین است.برای بخش واژگان کتاب زبان عمومی زیر ذره بین ارشد جلد اول منبع کاملیست.
 
مدیریت از دیدگاه اسلام:
سخت شدن این درس در کنکور امسال نشان داد تنها منبع قابل اعتماد در این درس کتاب آقای دکتر مقیمی است.
 
تئوریهای مدیریت:
درسی بسیار وقت گیر و حجیم است که توصیه به حذف آن می شود اما اگر اصرار دارید، بهترین منبع کتاب آقای دکتر سید جوادین و دکتر جلیلیان( نام نویسندگان این کتاب است و  دو جلد کتاب نیست!) می باشد!!!
 
دروس ضریب ۳
از این دروس غافل نشوید که تاثیر بسیاری بر یکان رتبه شما دارند!
 
اقتصاد:
منبع اصلی کتب دکتر نظری است که مهم شیوه خوندن و دقت در نمودارها و فهمیدن این درسه. و به شخصه به من ثابت شد که وقتی مفهومی این درس رو یاد بگیری فرار نیست و با یک مرور سطحی به آمادگی لازم میرسید.برای تست هم سوالات کنکورهای گذشته کافیه مگر این که ایراد اساسی وجود داشته باشه که باز با دوباره خوندن بهترِ مرتفع بشه تا تست زیاد.
 
ریاضی و آمار:
بزرگترین اشتباه من حذف این درس بود که در ماه آخر تصمیم گرفتم که کمی وقت بذارم که تو دو هفته به سطحی از آمادگی رسیدم که کنکور سال گذشترو ۶۵ درصد بزنم اما سرجلسه به خاطر مشکلات مختلفی که پیش اومد تنها ده دقیقه برای این درس فرصت داشتم و امسال سوالات این درس به صورت غافلگیرانه ای وقت گیر بود و همه در این درس افت درصد داشتند.
منبع مناسب به نظرم کتاب آقای انصاری برای ریاضی و کتاب دکتر طورانی برای درس آمار که هر دو از انتشارات پارسه هستند.
 
دروس ضریب۴:
مهمو مهم و مهم و خیلـــــــــــــــــــــــــــــی مهم
(لطفاً حتماً بدانید که میانگین کل مهم است و تراز به میانگین کل تعلق میگیره، پس مثل کنکور کارشناسی نیست که اگر درسی بیش از حد سخت بود، با پاسخ دادن به سوالاتش پاداشی دریافت کنید.پس میانگین مهمه، یعنی ضریب درسا سرنوشت سازن، نه  حرفایی مثل اینکه کسی زبان نمیزنه من بزنم رتبه میشم. اگر ضریب دو بالا زدین و ضریب چهار پایین …)
 
مدیریت مالی:
کتاب آموزش گام به گام مدیریت مالی تالیف آقای دکتر مناجاتی به شرطی که چاپ آذر ۹۵ به بعد باشد منبع کاملیه و تست های سالهای گذشته به نظرم کافیه و چند باره زدنشون مفیدتر از تست اضافیه؛ اما خوب اگر خیلی احساس نیاز میکنید کتاب ۲۰۰۰ تست خوبه فقط تستای کنکور به نظرم سخت تر از تستای این کتابه.کسانی هم که احساس نیاز به منبع اصلی دارن، کتاب مدیریت مالی نوین از استفان راس به عنوان مرجع، کتاب مناسبیست.
 
مدیریت سرمایه گذاری و ریسک:
کتاب آقای دکتر گرجی آرا برای درسنامه و کتاب ۲۰۰۰ تست  برای تمرین بیش تر. فقط ۲۰۰۰ تست  بهترین منبع تست هست اما باز با سوالات کنکور فاصله داره اما چاره دیگری نیست و بهترین گزینه موجود برای تست همین کتابه.
 
حسابداری مالی و صنعتی:
بهترین اتفاق ممکن برای من این درس بود. کتاب مروری جامع بهترین منبع برای درسنامه که جلد زرد و مشکی تفاوتشون گویا در بخش صورت جریان وجوه نقد و تست های آخر کتابه و من خودم از جلد زرد نتیجه گرفتم! پس نگران نباشید!! فقط تست هاش رو اصلاً کاری نداشته باشین و برای تست از کتاب ۲۰۰۰ تست استفاده کنید و کامل تست ها رو یاد بگیرین نه اینکه حفظ کنید یا سطحی بگذرید. در این درس ریزه کاریای دیگه ای هم هست که برای جلوگیری از طولانی شدن بیش از حد متن متاسفانه مجبورم صرف نظر کنم.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
اول اینکه کلاس امری ضروری نیست و فقط فرآیند یادگیری رو میتونه تسریع کنه، تازه بازاین امر به خود شخص بستگی داره. کلاس زده نشوید! تعداد کلاس ها را متناسب با وقتی که دارید تنظیم کنید چون در کلاس معجزه اتفاق نمیفته و مطالعه ی شخص اهمیت داره.
 
دوم اینکه آزمون ضروری و واجبه! من فقط دو آزمون جامع آخر رو شرکت کردم که خیلی به نظرم مفیده و حتی الامکان سعی کنید شرکت کنید؛ اما اگه خیلی دیگه براتون سخت بود، کنکور چند سال اخیر رو در شرایط آزمون حل کنید.
 
سوم اینکه منابع رو از ترس تموم شدن انبار نکنید!! که اگر الان بزنم تکراری میشه و  بهمن و  اسفند تست ندارم! حل چند باره تست های خوب خیلی مفیده؛ مخصوصا کنکورای گذشترو تحلیلی حل کنید.
 
چهارم اینکه سر جلسه همیشه آماده یکی دو درس با سوالات عجیب غریبی که بلد نیستین باشین، چون روال همینه، غافلگیری در یکی دو درس! سوال غلط هم که ظاهرا بخش لاینفک این آزمونه  و حتی اگر مثل امسال دو سوال فوق ساده مالی جواب تو گزینه ها نبود، ساده بگذرین و مثل من هفت بار اون سوالاتو حل نکنید، با اینکه ایمان دارید ساده ترین سوال ممکنه و امکان نداره طراح اشتباه کنه، انشاالله تایپیست عزیز اشتباه کرده! یا ساده ترین سوال اقتصاد! در کل هست دیگه سخت نگیرید!
 
پنجم اینکه برد با کسیه که در روز کنکور به اوج آمادگی خودش برسه نه یک هفته زودتر نه دیرتر. من به دلیل کمبود وقت در زمانی که خیلیا در آزمون جامع اسفند ماه شرکت میکردن حتی یک درسمم جمع بندی نکرده بودم و با این دید از جمعیت زیادی عقب بودم اما به برنامه ریزی خودم ایمان داشتم و کنار نکشیدم و حرکت کردم و پیشرفت پلکانی داشتم و زمانیکه  آزمون جامع فروردین۲۴ شدم نا امید نشدم و بر اساس برنامم پیشرفتم. آزمون اول اردیبهشت ۲۱ و در روز کنکور۱۵و این نشون میده میشه تا روز آخر جنگید و لحظه به لحظه پیشروی کرد به سوی هدف.
 
ششم اینکه نترسید که درس بخونید و نتیجه نگیرید.  فکر کنید  شب کنکور ساعت ۱۲شب بخوابید و ۱ بپرید از خواب و دیگه خوابتون نبره و صبح از شدت خستگی چون روز قبلشم کم خوابیدید- که شب زود بخواید!-،سرگیجه داشته باشید و در یک حوزه با نور بسیار کم -که به کمک سرگیجه و سردردتون اومده- به سختی حتی سوالاتو ببینید و در عجیب ترین اتفاق ممکن  بر خلاف آزمون های آزمایشی نیاز بشه پنج دقیقه از زمان رو صرف-خیلی معذرت میخوام- دستشویی رفتن کنید و بعد امتحان حالتون جوری باشه که دوستتون تا جلوی در منزل برسونه شما رو. ممکنه بعد از آزمون  یک ماه کامل نا امیدانه دنبال این باشید که برای سال بعد! برنامه ریزی کنید و ندونید که خوب و درست درس خوندنتون حتما نتیجه میده و حتی وقتی پاسخنامتون رو دیدید دو سوال ریسک را به اشتباه وارد پاسخنامه کرده باشید و باورتون نشه همچین اتفاق بی سابقه ای از دوران دبیرستان تا کنون رخ داده و…. شبیه کابوس بود درسته؟ اما نتیجه کار بسیار با اتفاقات پیش آمده متفاوته و صاحب این خاطره در حال نوشتن این متن برای شما عزیزان می باشد!
در ضمن ببخشید اشتباه گفتم؛ بهش فکر نکنید؛ فقط اگر اتفاق افتاد، یادتون باشه که باز هم میشه و به چیزای خوب فکر کنید، به اینکه حتی روزای پایانی هم میشه درس رو تعطیل کرد و استراحت داد به ذهن و فاجعه اتفاق نیفته، میشه به صدای بدنتون گوش بدید و وقتی مغزتون ارور داد و سطح یادگیری اومد پایین، کلنجار نرید باهاش و به مغز محترم فرصت بدید برای ریکاوری و ...
 
هفتم اینکه سخن پایانی و مهم ترین! من هدفم قبولی در علوم تحقیقات بود!!! مهرماه در همایشی شرکت کردم و فکر کردم اینکه دانشجو و شاغل باشی در کنکور گناه کبیره است و تقریبا هیچ شانسی نداری حتی برای زیر ۱۰۰ شدن. اما از همینجا میگم میشه دانشجو باشی یا شاغل یا هردو حتی!!! و رتبه خوبی بگیری. تنها شرط اصلی انگیزه داشتن و تلاش کردن و اصولی گام برداشتن است. همیشه به یاد داشته باشیم زندگی هیچ کس کاملاً آرام نیست اما بعضی ها اسیر تلاطم های شدیدتری هستند؛و مهم اینست که بهترینِ خودمان باشیم  و بدانیم      " هیچوقت همه چیز درست نمیشود؛چون توقعات ما بیش تر میشود و تغییر میکند. هیچ قله یی آخرین قله نیست.رسیدن غم انگیز است. ((راه، بهتر از منزلگاه است.)) برویم بی آنکه به رسیدن بیندیشیم؛ اما،واقعاً ،برویم"
در پایان ضمن پوزش بابت پرچونگی هایم باز هم از کتاب "یک عاشقانه آرام" اثر دوست داشتنی مرحوم نادر ابراهیمی برای شما مینویسم و برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت دارم .
"ما همانگونه که به داشتن امید محکومیم، به تصرف خوشبختی نیز. برای ما راهی جز حفظ اعتقاد به خوشبختی و تلاش خیره سرانه به قصد رسیدن به این منزل امن باقی نمانده است. باید از یاد ببریم که محتمل است سعادت چیزی دور از دسترس باشد؛ چرا که تنها اعتقاد به اینکه سعادت، دور از دسترس ماست،سعادت را دور از دسترس ما نگه میدارد.
                                                                                       هیچ چیز همچون اراده به پرواز،پریدن را آسان نمی کند"