شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 4,388
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,877
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 117
کاربران حاضر: 117
مصاحبه سایت مدیر با متین کرامیان رتبه 3 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته مدیریت مالی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید؟

سلام خیلی ممنون از شما ؛
 متین کرامیان هستم ؛ رتبه ی ۳ مالی 
 
ریاضی 48.33
اقتصاد 80.7
حسابداری 68.89
ریسک 76.19
مالی 100
سایر دروس سفید
 
معدل موثرم هم ۱۸.۴۳ بود .
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
زمان کنکور دانشجوی مدیریت مالی دانشگاه تهران (ورودی ۹۲) بودم و تا ترم هفت معدلم ۱۶.۸۶ بود . 
 
بله همونطور که گفتم دانشجو بودم و کسایی که این شرایطو دارن اصلا نگران کمبود زمان نباشن مخصوصا اونهایی که تعداد واحد زیادی براشون مونده  چون با یک برنامه ریزی درست میتونن هم به دانشگاه برسن هم درس یا حتی اگه شاغل اند به کار ،  همه چیز برمیگرده به شیوه ی زمانبندی و استفاده از اون ؛  و بنظرم بهتره اگه دانشگاه میرید یا سر کار بسته به نیازی که دارید از کمترین زمان ها هم که شده (حتی ده دقیقه ) استفاده کنید و مطالعه داشته باشید مگه اینکه واقعا نیازی نداشته باشید که اینجوری  وقت بذارید و پیشنهادم اینه که اگه دانشجویید هنوز  ؛ جوری واحد بردارید که نیمسال دوم سال تحصیلی که منتهی به عید و بعد کنکور میشه ، کمترین واحد ممکنو داشته باشید چون اون زمان ؛ زمانیه که باید هرچی در توان دارید رو کنید و بهتره که تا حد امکان واحد های کمتری داشته باشید البته اگر هم بالاجبار واحدهای زیادی دارید اشکال نداره اما خیلی اجازه ندید که تمرکزتونو بهم بریزه این مسءله .

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از تابستون شروع کردم اما مطالعات منظمی نداشتم متاسفانه تا شهریور ماه که یکم نظم بیشتری به مطالعاتم دادم ولی خب در طول سال هم خیلی پیش میومد که مدت طولانی ای هیچ مطالعه ای نداشته باشم که این خوب نیست اصلا و بنظرم بهتره که آهسته و پیوسته رفت این مسیرو  ‌اما اگر احیانا مثل من این شرایط و بی نظمی ها براتون پیش اومد نگران نباشید و سعی کنید مسلط باشید روی خودتون و تلاشتونو از سر بگیرید .
 
واقعیتش ساعت مطالعه یه چیز شخصیه که به خیلی از عوامل بستگی داره من ساعت مطالعه ام نوسان زیادی داشت شاید یه روز چند دقیقه میخوندم فقط،  یه روز چند ساعت ؛ ولی بهتره نگم چون میدونم ممکنه خیلی از داوطلبینی که تازه میخوان کنکور بدن مقایسه بکنن با خودشون در حالی که ساعت مطالعه یه چیزیه که به خود شخص و شرایط و عادات مطالعاتیش بستگی داره و واقعن نمیشه یک استاندارد مشخص تعریف کرد که برای همه جواب بده ؛ به هر حال  شما یک سری منابع مشخص دارید که باید بخونید ، حالا بسته به شرایطتون ببینید چقدر نیاز دارید که وقت بذارید و قراره  چجوری این زمانهارو تقسیم بکنید .
در واقع مهمتر از ساعت مطالعه کیفیت مطالعه است که بهتره روی اون حساس باشید و سرمایه گذاری کنید . 
 
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
 
ترتیب انتخاب هام اینجوری بود : 
مهندسی مالی تهران روزانه
بانکداری تهران روزانه
مدیریت مالی بهشتی روزانه
مدیریت مالی علامه روزانه 
مهندسی مالی تهران شبانه 
 
( غیر دو انتخاب اول بقیه روهمینجوری زدم و پیشنهاد میکنم اولویت اولتون روزانه ها و شبانه های دانشگاه تهران باشه اگه امکانشو دارید ،  بعد بقیه دانشگاه ها) 
 
 
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
 
ریسک : کتاب مدیریت و سرمایه گذاری دکتر گرجی آرا +کتاب ۲۰۰۰ تست ریسک 
 
مالی : بین مناجاتی (چاپ جدید ) یا تهرانی یکیو انتخاب کنید  (خودم با کتاب مناجاتی راحتتر بودم ) +۲۰۰۰ تست مالی (اگه احیانا حس کردید متوجه  یسری مباحث نمیشید یا بصورت خلاصه و نکته وار تو کتاب مناجاتی یا تهرانی بهش اشاره شده ؛  به کتاب  مدیریت مالی نوین  مراجعه کنید در غیر این صورت همون کتاب مناجاتی یا تهرانی  کافیه بنظرم ) 
 
حسابداری :واسه حسابداری مروری جامع بر حسابداری مالی و صنعتی ویژه ی داوطلبان مدیریت مالی +۲۰۰۰ تست تا یا کتاب تست علیرضا قزوینی ( یک کدوم ) کتابهای خوبین .
 
برای اقتصاد کتابهای اقتصاد خرد و کلان دکتر نظری و تستهای کنکوری و تالیفی داخل خود کتاب و صحیح غلطهایی که اخر هر فصل میاد  بنظرم کافیه سعی کنید اون تستهارو خیلی خوب بزنید ولی اگر احیانا باز حس کردید احتیاج به تست بیشتر دارید ؛ ۲۰۰۰ تست اقتصاد هم بد نیست اما سعی کنید غرقش نشید .(اما بنظرم همون خود کتاب درسی نظری و تستهای داخلش کافیه به احتمال زیاد ) 
 
برای ریاضی : اگه پایتون ضعیفه و احتیاج به توضیح بیشتر دارید کتاب رنجبران و الا کتاب محمودیان کافیه ولی حواستون باشه که اولویت خوندنتون با مباحثی باشه تو این درس که قبلا سوال اومده ‌و بعد سایر مباحث اگه وقت و نیاز داشتید .
برای آمار : کتاب طورانی (اولویتتون با مباحث و سر فصل هایی باشه که طی چند سال اخیر بیشتر سوال اومده ازش تو کنکور  ) 
برای ریاضی  تستهای کنکور مدیریت و حسابداری در مقطع ارشد و در بعضی مباحث تستهای دکتری،  معمولا کافیه  ولی با اینحال باز اگر حس کردید نیاز به تست بیشتر دارید از منابع موجود در بازار استفاده کنید (این حس کردنی که میگم رو با حساسیت بیش از حد یکی نکنید یکی واقعن میبینه تست بیشتر بزنه به نفعشه و مسلط میشه اما یکی فقط از روی وسواس یا استرس  میخواد تست بیشتر  بزنه ، منظور من از احساس نیاز به تستِ بیشتر ، دسته ی اول هست چه در مورد اقتصاد چه ریاضی_آمار  )
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
_ پیشنهادم اینه تابستون شروع بکنید  با خیال راحت و تمرکز اصلیتون روی ۳ درس تخصصی باشه و سعی کنید یه پایه ی خوبی توی این ۳ درس برای خودتون ایجاد کنید . 
_ سعی کنید برای ۳ درس تخصصیتون  تست زیاد بزنید چون به تسلطتون خیلی کمک میکنه اما به هیچ عنوان تستی نخونید و سعی کنید مطالبو کامل متوجه بشید و همیشه توی ذهنتون یک "چرا ؟" باشه و دنبال دلیل باشید و سعی کنید تا جایی که میشه بی دلیل هیچ چیزیو نپذیرید و یا حفظ نکنید . و اینکه سعی کنید بین مباحثی که از حسابداری ؛ مالی و ریسک میخونید ارتباط برقرار کنید چون واقعا جدا از هم نیستن و این ارتباط برقرار کردن بین مباحثی که میخونید بهتون یک دید و اشراف بهتری میده و خیلی کمکتون میکنه که زودتر به تسلط برسید .
_از تستهای کنکور ۸۹ به بعد غافل نشید مخصوصا توی درسی مثل ریاضی_ آمار 
 
_اوایل که میخواید شروع کنید "ممکنه"  یکم طول بکشه که قلق درسها بیاد دستتون و شیوه ی مطالعاتیتونو پیدا کنید(مخصوصا دوستانی که با درسها خیلی آشنا نیستن )  ؛ صبور باشید و به هیچ عنوان نا امید نشید و هر بار که شکست خوردید دوباره پاشید تا این دوره طی بشه . 
 
_ مسیر کنکور طولانیه جوری برنامه ریزی و هدف گذاری بکنید که طی این مسیر دچار فرسایش نشید ؛ که برای اینکه ازین آفت در امان باشید بهتره برنامه هاتونو متنوع کنید و یک تعادل بین درس خوندن و تفریح و... ایجاد بکنید و همه چیز سر جای خودش باشه هم تفریح و کار و چیزهای دیگه هم درس  ، نه افراطی و نه تفریطی .
 
_ یه چیز دیگه هم اینکه دور و بر خودتونو با منابع مختلف برای هر درس شلوغ نکنید ؛ سعی کنید برای یادگیری هر درس یک منبع اصلی داشته باشین و تمرکزتون روی اون باشه (و حداکثر یک منبع کمکی اونم در شرایط خاص و اگه یوقتی نیاز پیدا کردید ؛ در کل بهتره که یک منبع خوب برای یادگیری انتخاب کنید و روی اون عمیقا مسلط شید ) 
 
_منتظر نباشید همه چیز ایده آل و عالی بشه و بعد  بخونید ازفرصت هایی که پیش میاد استفاده کنید و بنظرم بهتره کمال گراییو تو این زمینه بذارید کنار  و سعی کنید تا جایی که میشه  از زمانهایی که واسه درس میذارید حداکثر استفاده رو کنید 
 
_یادتون باشه که اصل کار ، تلاش شماست و بقیه چیزها (مثل منابع و .‌..) میتونه راه رو براتون تا حدی هموار تر کنه و الا اصل شمایید و تلاشتون . 
 پس تاجایی که میشه اجازه ندید کمبود زمان ، گرفتاری ها، کمبود امکانات و شرایطی که دارید و...   مانع تلاشتون شه و مطمءن باشید تلاش درستِ شما ،  نادیده گرفته نمیشه .
 
_ یچیزیم داخل پرانتز بگم اینکه 
اگر  احیانن شما از کسانی هستید که دارید حرفهای منو میخونید اما  دیر شروع کردید به خوندن و الان نا امید یا کم امید هستید بهتره یادآوری کنم براتون که کار نشد نداره ؛ تمرکزتون روی هدفتون باشه و به حرف اطرافیان یا حسهای منفی ای که میاد سراغتون توجه نکنید اگر بتونید از نظر ذهنی و روانی روی خودتون مسلط بشید نصف راه رو رفتید  و سعی کنید بهینه ترین راه ها رو واسه درس خوندن انتخاب کنید و اولویت اولتون با مباحثی باشه که تو کنکور بیشتر ازش سوال میاد کسانی هستن که این جایی که شما هستید بودن  و موفق شدن ؛ اگه کسی تونسته پس شما هم میتونید حتما فقط باید بخواید و باور کنید که میشه . 
اما بقیه دوستانی که زمان کافی دارند تا کنکور  قدر این زمان رو بدونن و ازش تمام استفاده رو بکنند .
 
در اخر ممنونم بابت وقتی که گذاشتید و امیدوارم سال دیگه این موقع ها ؛ شما در حال مصاحبه با سایت مدیر باشید .

 
کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه