شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,945
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,434
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 109
کاربران حاضر: 109
مصاحبه سایت مدیر با سعید اقبال رتبه 47 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته مدیریت صنعتی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید.

به نام او
سلام به مخاطب های سایت مدیر، به ویژه داوطلبان کنکور ارشد. سعید اقبال هستم و در کنکور ارشد96 توانستم این نتیجه را

کسب کنم؛
47 مدیریت صنعتی، 79 مدیریت تکنولوژی
زبان: 8.89
مدیریت اسلامی: 6.67
ریاضی و آمار: 40
تئوریهای مدیریت: 40
اقتصاد: 31.58
تحقیق در عملیات: 13.33
مدیریت تولید: 55.56
معدل موثر: 14.98


رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه یزد تحصیل کردم و با معدل 13.99 فارغ التحصیل شدم. حین مطالعه تنها یک درس معرفی به استاد داشتم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چقدر مطالعه داشتید؟

تقریبا از نیمه آبان ماه شروع مطالعه اولیه من برای آزمون ارشد مدیریت صنعتی بود. قبل از عید ساعت مطالعاتی متغیر و کم برنامه روزانه 5-2 داشتم که بعد از عید اصلاح شد و به میانگین 50ساعت در هفته رسید. البته که کیفیت مطالعه بیشتر از میزان ساعت آن مهم است.


کدام دانشگاه و گرایش ها را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان انتخاب های اول خود انتخاب کرده اید؟

دانشگاه تهران و تربیت مدرس


منابع پیشنهادی شما (کتب.جزوات کلاسی و....) در هریک از دروس کدام ها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

به نظرم ابتدا باید دروس اصلی هدف رو برای خودتون انتخاب کنین. به این معنی که دروسی که قوی هستین توی اون، دروس اصلیتون میشن و وقت بیشتری براش میذارین. بقیه هم میشن فرعی که وقت کمتری میذارین روش و در حد درصد غیر صفر یا در حد میانگین اکتفا میکنین. باید توجه داشت در این مدت زمان پاسخگویی نمیشه توی همه دروس عالی بود پس باید هدفدار و گزینشی برای مطالعه قبل از کنکور و پاسخگویی حین کنکور عمل کرد و اصلا درسی رو حذف نکنین.
زبان برای من درس فرعی بود. من تنها چندتا نکته گرامری و چند مهارت درک مطلب رو خوندم. البته احساس میکنم زبان امسال از سال های گذشته سخت تر بود.
مدیریت اسلامی امسال یک سبک جدید و از سال های گذشته مستثنی بود.:// در این درس 2000تست رو پیشنهاد میکنم با تاکید روی مطالب کتاب مقیمی.
ریاضی و آمار امسال شاید نمیشه گفت که سخت بود ولی خیلی وقت گیر بود. این دو درس میتونه نقطه قوت خوبی برای دانشجویان کارشناسی مهندسی باشه که قصد شرکت در کنکور ارشد مدیریت رو دارند. پیشنهاد من برای این دسته از داوطلبان مرور و تست زنی کنکورهای سالیان گذشته در درس ریاضی است که هر سال تقریبا سبک یکسانی داره؛(یهو برندارین از اول همه مباحثو مو به مو بخونین الکی:)) و در درس آمار کتاب رنجبران رو پیشنهاد میکنم که اولویت با 4فصل اول آن است.
در درس تئوری مدیریت برای افرادی که تازه با این درس آشنا میشن پیشنهاد میکنم ابتدا از تابستون یه مطالعه سطحی و در حد روخوانی روی یکی از کتابای این درس مثل ماهان داشته باشن تا نوع ادبیات خاصی که این درس داره دستشون بیاد:( پیشنهادم استفاده از کتاب هست اگر میتونن با ادبیاتش کنار بیان و اگر نمیتونن جزوه های استاد پورشفیع هستش که عالیه.
اقتصاد کتاب های دکتر نظری که لازم و با تکرار و مرور و زدن تست، کافی هست. این درس خیلی فراره پس پیشنهاد میکنم خلاصه های خوبی ازش تهیه کنین و مدام مرورش کنین.
در تحقیق در عملیات به افرادی که قبلا اسمش رو هم نشنیده بودن باید بگم اصلا جای نگرانی وجود نداره و با گذشت زمان و مرور و تست زدن زیاد میشه درصد خیلی خوبی رو بدست آورد. برای این افراد پیشنهاد میکنم کتاب دکتر مهرگان که به زبان ساده توضیح میده رو مطالعه کنن و همچنین  اگر تونستن و لازم بود برن کلاس یا یه فیلمی از مباحثی که نفهمیدن تهیه کنن و در آخر کتاب نکات عماد شیخان رو پیشنهاد میکنم. در کل برای این درس باید تست زیاد حل کرد تا با انواع مختلف سوالاتی که میشه طرح کرد آشنا شد.
در مدیریت تولید جامع ترین کتاب، مدرسان هست ولی با توجه به حجم زیادش پیشنهاد میکنم کتاب دکتر متقی رو بخونن و مباحثی که توی اون ناقصه رو از مدرسان بخونن.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟

در درجه اول هدف خودتونو کاملا مشخص کنین تا به انگیزه تبدیل بشه براتون و بهتون قدرت بده و بعد اعتماد و اعتقاد به خودتون و خدای خودتون داشته باشین که صلاح هر کسی رو بهتر از خودش میدونه.
با توجه به ماهیت دروس، مطالعه رو با نظم انجام بدین و پیوسته باشه حتما، اگر هم بعضی جاها آهسته شد عیبی نداره جبران میکنین. خلاصه نویسی رو در همه دروس به جز ریاضی برای بچه های مهندسی و تئوری مدیریت که خلاصش شاید طولانی تر بشه پیشنهاد میکنم تا بعد مرور راحت تر و سریع تر صورت بگیره. حتما در طول مدت مطالعه ورزش و اینچنین تفریحاتی رو فراموش نکنین و مثل یه درس باشه براتون، بذارینش تو برنامه.
اگر تونستین در کنکورهای آزمایشی معتبر شرکت کنین، ورای رتبه هاتون و تحلیل هایی که میشه ازش کرد، به درس خوندنتون نظم میده. در هفته های پایانی حتما وقتتون بیشتر ارزش پیدا میکنه، مرور مرور فراموش نشه اگر هم به خوندن برخی مباحث نرسیدین مرور در اولویته. کنکور سال های گذشته هم حتما باید بهش برسید.
نمیخواد برای همه درسا برین کلاس و پول زیادی خرج کنین؛ پولاتونو پس انداز کنین که ارشد رفتین لازمتون میشه:)) حتی درسای سخت رو هم خودتون به تنهایی میتونین بخونین و قابلیتشو دارین. لازمه بعضی چیزا رو به خودتونم حتی شده ثابت کنین.
روز آزمون هم راحت برید سر جلسه و اگر هم درس یا دروسی سخت بود نگران نباشین؛ برای همه سخته. مهم تر از درصد، ترازتونه؛ همچنان که آزمون امسال بسیار سخت تر از پارسال و نسبتا دشوارتر از سالیان گذشته بود و میانگین درصد رتبه های مشابه پایین تر بوده. در پایان از دوست و مشاورم آقای وحید روحپرور تشکر میکنم.
ابتدا و انتها با یاد او...
و من الله التوفیق...
سعید اقبال- تابستان96

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه