شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 16,059
بازدید دیروز: 25,852
بازدید کل: 151,585,739
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 124
کاربران حاضر: 124
مصاحبه سایت مدیر با بیتا آصفی رتبه 1 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته مدیریت رسانه

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید.
بیتا اصفی هستم
درصدها:
مبانی کلی ارتباط جمعی : 49.33
کاربرد آمار و روش تحقیق : 49.33
دانش مدیریت : 76
اخلاق و معارف اسلامی: 21.67
زبان عمومی و تخصصی انگلیسی : 3.32-
رتبه 1 کنکور کارشناسی ارشد 96 مدیریت رسانه



رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
فارغ التحصیل شهریور سال ۹۵ کارشناسی چند رسانه ای از دانشگاه هنر اسلامی تبریز با معدل ۱۶/۷۱
 
خیر دانشجو یا شاغل نبودم
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چقدر مطالعه داشتید؟
از هفته اول ابان ماه ۹۵ تصمیم به مطالعه گرفتم اما به خاطر حجم زیاد منابع و عدم آشنایی من با دروس و نداشتن اطلاع کافی از منابع در ماه اول بیشتر سردرگم بودم و فقط به روخوانی کتابها پرداختم,  از روزانه ۲ تا ۵ ساعت مطالعه شروع کردم کم کم به میانگین ۷ ساعت رسیدم و در ماه اخر به ۱۰ یا ۱۲ ساعت مطالعه هم میرسیدم.
 
کدام دانشگاه و گرایش ها را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان انتخاب های اول خود انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران
 
منابع پیشنهادی شما (کتب.جزوات کلاسی و....) در هریک از دروس کدام ها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
درس زبان که اهمیت و تاثیر ان در کنکور کارشناسی ارشد بر کسی پوشیده نیست پس هرچقدر برای ان تلاش کنید اگر در دروس تخصصی ضعیف باشید جبران خواهد شد.
اما پیشنهاد من برای ان دسته از افرادی که در درس زبان ضعیف هستند سرمایه گذاری بر دروس تخصصی به ویژه مدیریت است, برخلاف درس مبانی که سوالات هرساله آن تقریبا غیر قابل پیش بینی است و نمیتوان به طور حتم منبعی را برای ان معرفی کرد ,درس مدیریت اینگونه نیست و اگر به تسلط کامل در این درس برسید حتما میتوانید بالای ۷۰ درصد هم به سوالات پاسخگو باشید.اگر پیش زمینه ای از درس  مدیریت ندارید آن را از کتاب آقای الوانی شروع کنید. کتاب اقایان جلیلیان و جوادیان منبع بسیار بسیار کاملی است که من هر ساله رضایت داوطلبین را از مطالعه آن میبینیم.این کتاب را حتما به دقت مطالعه کنید.
تستهای سایت مدیر هم بسیار به من کمک کرد و تقریبا تستهای جامعی هستند.
برای درس مبانی پیشنهاد من شروع با کتاب مبانی ارتباط جمعی اقای دادگران است و بعد به ترتیب کتابهای زیر: ارتباط شناسی از  محسنیان راد, نظریه های ارتباطات از تانکارد, وسایل ارتباط جمعی از معتمد نژاد, نظریه های رسانه از مهدی زاده(بسیار مهم), و کتابی که درسنامه ای  است تقریبا بر اساس کنکورهای سال های گذشته از امید کریمی. البته در کنار این کتابها چند جزوه هم از استاد زارعیان و دیگر اساتید مطالعه کردم.(کتابهای منبع اهمیت بیشتری دارند)
نگران درس مبانی نباشید در این درس منابع زیاد است اما در اکثر کتابها با مطالب تکراری روبه رو خواهید شد و اصلا لازم نیست همه کتابهای معرفی شده در سایتهای مختلف را بخوانید.
در درس روش تحقیق من ابتدا شروع به مطالعه کتابهای منبع کردم اما بعد با مطالعه کتاب روش تحقیق ماهان به نظرم این کتاب جامع امد و کتابهای منبع را در این درس مطالعه نکردم.
و اما درس معارف, من نحوه طراحی سوالات امسال این درس را بسیار متفاوت با سالهای گذشته  دیدم من کتابهای اندیشه ۱ و ۲ و اخلاق سبحانی را مطالعه کردم و احساس میکنم در  این درس از منبع جدیدی استفاده شده بود.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
ابتدا منابع درست را بشناسید و با برنامه جلو بروید, سعی کنید با توجه به اهمیت هر درس برای ان زمان بگذارید, اولویت بندی من در دروس به ترتیب, مدیریت , مبانی , روش تحقیق و معارف بود. و به هیچ عنوان درسی را به امید قوی بودن در درس دیگر حذف نکنید.
سعی کنید تا قبل از  عید نوروز تقریبا مطالعه شما تمام شده باشد و فقط بعد از این ایام به مرور و تست زنی بپردازید.
دوران کنکور با همه سختی های ان به سرعت خواهد گذشت, از لحظات باقی مانده خود غافل نشوید و در هر شرایطی به راه خود ادامه دهید, با عزم و  پشتکار مطالعه را شروع کنید مطمینا نتیجه خواهید گرفت.
برای همه شما که این راه را انتخاب میکنید ارزوی موفقیت دارم.