شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,035
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,465
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 173
کاربران حاضر: 173
مصاحبه سایت مدیر با محمد بیگدلی رتبه 98 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته کارآفرینی

محمد بیگدلی - رتبه 98 رشته کارآفرینی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید.
زبان 7.78%  - اسلامی 20%  -  ریاضی 25%  -  تئوری سفید  -  اقتصاد 40.35%  -  بازاریابی 40%   -   کارآفرینی 55.56%   - معدل موثر : 14.29
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
رشته ی مهندسی کامپیوتر - سخت افزار  _  معدل 13.24  _  دو ماه برای کنکور درس خوندم که کاملا خودم رو آزاد کردم و نه دانشگاه میرفتم و نه سر کار.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چقدر مطالعه داشتید؟
از اواخر پاییز 95 کمی شروع کردم با انواع گرایش های مجموعه مدیریت و لیست درس ها آشنا شدم و از بین اونها گرایش کارآفرینی رو انتخاب کردم. این انتخابم به ۲ دلیل بود. اول که واقعا به کارآفرینی علاقه داشتم و دوم اینکه با توجه به دروسش راحت تر میتونستم قبول شم، چون الویت دانشگاه و شهر تهران برام خیلی بالا بود. از بین درس ها هم اقتصاد رو دیدم و برام جلب توجه کرد. تا پایان بهمن با اینکه دانشجو بودم خیلی جسته گریخته و کم کم ، اقتصاد خرد رو خوندم و حسابی بهش علاقه پیدا کرده بودم. به صورت میانگین روزانه کمتر از یک ساعت برای اقتصاد وقت میزاشتم. اقتصاد کلان رو هم 2 فصلش رو خوندم دیدم زیادی تحلیل داره و بهتره کسی یادم بده و خودخوان نیست، بخاطر همین کامل کنار گذاشتمش.
از اول اسفند که جدی خواستم شروع کنم به درس خوندن یک کنکور ارشد دادم و خواستم ببینم کجای کار هستم، اوضاع خودم رو سنجیدم، با سوال ها و جو کنکور آشنا شدم و یک برنامه ی سطحی آماده کردم. برای برنامه ریختن درصدهای موجود تو سایت مدیر خیلی تونست کمکم کنه که ببینم اهمیت رو برای چه دروسی بزارم بهتره.
کلا برنامه ام برای ارشد مشخص شد. چهار درس کارآفرینی، اقتصاد خرد، بازاریابی و مدیریت اسلامی رو باید میخوندم. زبان و ریاضی رو هم از روی دانسته های قبلیم باید میزدم.
از بین این دروس کارآفرینی و بازاریابی رو تونستم تا 15-20م فروردین  دو بار بخونم. اسلامی رو هم شروع کردم دیدم هم طولانیه هم تو زمان کم نمیشه تمومش کرد برای همین بیخیالش شدم.
از بیستم تا روز کنکور هم ، جامع میزدم و دوره میکردم. سعی میکردم ریاضی و زبان و مدیریت اسلامی رو با جامع زدن پیش ببرم، که برای زبان و ریاضی خیلی موثر بود. اما اسلامی آنچنان فایده ای نداشت. اسلامی نیاز به وقت و حوصله ی بیشتری داره و چون نمونه سوال زیادی از کنکور نداره نمیشه سریع خوندش و جواب گرفت.
در نهایت هفته‎ی آخر رو وقت گذاشتم و صرفا مرور کردم درسارو و شب آخر هم فقط به تورق سریع کارآفرینی گذشت.
در دوماه آخر به طور میانگین روزانه سه الی چهار ساعت درس میخوندم.
..
کدام دانشگاه و گرایش ها را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان انتخاب های اول خود انتخاب کرده اید؟
بخاطر علاقه م به کارآفرینی و اینکه تنها در زیرگروه کارآفرینی رتبه قابل قبولی به دست آوردم، به ترتیب سه انتخاب زیر به عنوان سه تای اول در انتخاب رشته م ثبت شد، که امیدوارم همون اولی رو قبول شم.
دانشگاه تهران – کارآفرینی – گرایش کسب و کار جدید
دانشگاه تهران – کارآفرینی – گرایش کسب و کار الکترونیک
دانشگاه تهران – کارآفرینی – گرایش کسب و کار سازمانی
 
منابع پیشنهادی شما (کتب.جزوات کلاسی و....) در هریک از دروس کدام ها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
اول کار به سراغ کتب منبع رفتم که دیدم تو زمان کمی که دارم نمیشه بخونمشون. هر چند که کارآفرینی داریانی و بازاریابی سه استاد رو یه بار خوندم، اما هیچ فایده ای نداشت و وقت تلف کردن بود.
بخاطر همین توصیه ام به داوطلبین اینه که اگر زمان کمی دارن و آنچنان حوصله ی درس خوندن ندارن، برن سراغ کتب موسسات کنکوری، زیاد هم فرقی ندارن. خوبیشون اینه که مطالب خلاصه رو آوردن و بعدش هم تست های کنکور و تألیفی داره که موجب تثبیت مطالب تو ذهنتون میشه. من از بین این موسسات ماهان رو انتخاب کردم که خیلی هم عالی نبود. کارآفرینی رو از روی ماهان خوندم. بازاریابی رو یه چاپ 6 سال پیش از ماهان پیدا کردم خوندم. اما بعدش به لطف یکی از دوستان تونستم بازاریابی پارسه رو بخونم که خیلی کمک کرد. با توجه به اینکه مطالب جدیدی افزون بر کتاب سه استاد تو کنکور میاد، بهتره که کتب چاپ جدید رو بخونید که پارسه بنظرم واقعا خوب بودش.
برای اسلامی هم ماهان رو داشتم که اونقدر زیاد بود که هیچ جوره نمیشد تمومش کرد و به ذهن سپرد. یکسری خلاصه تو اینترنت بود و همچنین بخش هایی از کتاب پارسه هم بود که اونم جالب بنظر میرسید. کلا برای نتیجه گرفتن تو اسلامی باید وقت زیادی بزارید. همینجوری به سادگی و سرعت نمیشه.
اما برای اقتصاد به توصیه ی یکی از دوستانم کتاب آقای قاسمی رو خوندم که عالی بود. نظری رو هم خوندم اما به درد کسی که از یه رشته ی دیگه میخاد بره سراغ رشته مدیریت نمیخوره. چرا که توضیحاتش خیلی کوتاهه و خیلی از مباحث تو پاسخنامه ی تست ها اومده. اما کتاب قاسمی انگار دقیقا برای کسانی نوشته شده که بدون هیچ پیش زمینه ای میخان اقتصاد رو بخونن. متن روان و کاملش و تست های طبقه بندی شده ش خیلی تونست کمکم بکنه.
برای کنکور جامع هم دنبال یه کتاب بودم ک فقط کنکور های اخیر رو داشته باشه ، واسه همین از بین انتشاراتها دیدم ماهان یه کتاب زده که کنکور 5 سال اخیر رو داشت که همین برام کافی بود. هر چند پاسخنامه تشریحیش خیلی خوب نبود و توضیحات کاملی نداشت. اما کار منو راه انداخت. ریاضی و زبان رو سعی کردم با همون کنکور های جامع و پاسخنامه هاش خودم رو جمع کنم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
بنظرم هدف گذاری مهمترین بخش کنکوره. درسته که مدیریت کلی گرایش داره و درسای مشترکشون هم زیاده اما بهتره بدونید کدوم گرایش رو میخواید و صرفا برای اون تلاش کنید. خیلی میگن میریم سراغ مدیریت بالاخره یکی رو خوب میاریم که تصور کاملا اشتباهیه. همچنین ببینید دنبال چه رتبه ای هستید و چه میزان باید روی چه درسهایی تمرکز بزارید. من دنبال رتبه زیر 500 بودم چون میدونستم باهاش میتونم دانشگاه های سطح تهران روقبول شم، اما از شانسم بهتر شدش. بنظرم هر گرایشی میخاید روی 2 درس با ضریب 3 و سه درس با ضریب 2 تمرکز بزارید به نتیجه ی خوبی میرسید. نمونه کارنامه ها هم خیلی کمک میکنن. کلا یه مدت زیادی پاتوق منو دوستام سایت مدیر و کارنامه هاش بود =)) 
هر موقع که به صورت جدی شروع کردید به خوندن حتما قبلش یه آزمون جامع از خودتون بگیرید که ببینید کجای کارید و چقدر باید روی چه درسایی وقت بزارید.
این رو در نظر بگیرید که برای هر سال که کنکور جامعش رو میدید و درصدهاتون رو حساب میکنید انتظار نداشته باشید سال بعد با همون درصد ها همون رتبه رو بیارید. سوالای ارشد به اندازه کارشناسی استاندارد نیست و هر سال خیلی سخت و آسون میشن.
مثلا من همیشه ریاضیم بالای 40-50 بود و میخواستم زبانم رو سفید بزارم. اما تو کنکورآزمایشی ها زبانم به 30 و ریاضیم به 60 هم رسید. ولی سر کنکور با توجه به اینکه ریاضی و زبان امسال خیلی سختر از سالهای پیش بود، خیلی درصدها پایین اومد. ولی جای نگرانی نبودچونکه برای همه همینطور بود.
مدیریت اسلامی درس جدیدی توی کنکور هست و دو سال اول سوالاش خیلی ساده بود، اما برای کنکور دکترای 95 و ارشد 96 سوالا سختتر و جوندار تر شده بودن واسه همین برای درصد بالا آوردن نیاز به مطالعه ی زیادی داره و مثه سال های پیش نمیشه به راحتی درصد بالایی آورد.
همچنین مکان و شیوه ی درس خوندن هم خیلی مهمه. مثلا من تو خونه یا خوابگاه نمیتونم درس بخونم، اما بازدهی م توی کتابخونه خیلی بالا میره برای همین ماه آخر رو رفتم کتابخونه که خیلی کمکم کرد.
خیلی هم دوست دارم اگر کسی علاقه داره بتونم کمکش کنم، امیدوارم همه ی دوستان بتونن به رتبه ی خوبی در کنکور دست پیدا کنند.