شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 3,689
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,178
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 118
کاربران حاضر: 118

مصاحبه سایت مدیر با ایمان میرزایی رتبه 6 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته مدیریت بازرگانی

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید
با سلام و تشکر از سایت مدیر، ایمان میرزایی هستم رتبه 6 بازرگانی سال 96
بازاریابی 64.44
زبان 36.67
تئوری 71.11
ریاضی آمار 48.33
تحقیق در عملیات 22.22
اقتصاد 77.19
اسلام 8.89
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
دانشجوی رشته مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت با معدل 12.8 بودم و در سال کنکور 34 واحد درس داشتم و 5 ماه اول به صورت تمام وقت شاغل بودم و از دی ماه به صورت نیمه وقت مشغول کار بودم
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
تقریبا از مرداد شروع کردم. دو ماه اول رو خوب خوندم ولی از مهر ماه به دلیل شروع شدن دانشگاه افت محسوسی پیدا کردم و از اواخر آبان دوباره روال درس خوندنم رو پیدا کردم و تقریبا تا یه ماه آخر روند ثابتی در مطالعه داشتم
دو سه هفته آخر هم به شدت ساعت مطالعه ام رو زیاد کردم
به طوری که حجم مطالبی که بعد عید خوندم مخصوصا در مورد تئوری خیلی زیاد بود در حالی که همه میگن بعد عید نباید مطلب جدید خوند و فقط باید جمع بندی کرد ولی به نظر من هرکسی برای مطالعه روش خاص خودش رو داره
در کل میانگین مطالعه من حدود 4 ساعت در روز بود
یه روز هایی هیچی نمیخوندم و یه روز هایی 8،9 ساعت میخوندم ولی روند مطالعه رو یه هفته هم قطع نمیکردم
 
کدام دانشگاه ها و گرایش ها را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان انتخاب های اول خود انتخاب کرده اید؟
مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی دانشگاه تهران
مدیریت بازرگانی گرایش بین الملل دانشگاه تهران
مدیریت بازرگانی گرایش استراتژیک دانشگاه تهران
 
منابع پیشنهادی شما (کتب، جزوات کلاسی و ...) در هر یک از دروس کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
بازاریابی: با توجه به ضریب بالای این درس و تعداد کم سوالات آن، باید به شدت این درس را جدی گرفت.
برای مطالعه این درس من کتاب آقای مروج رو همراه با کتاب 2000 تست مطالعه میکردم.
موقع تست زدن درس هایی مثل بازاریابی و تئوری که خواندنی هستند، ممکنه با تستی مواجه بشید که توی متن کتاب ها ندیدید. نگران اون تست ها نباشید چون اون تست ها باید بیشتر جنبه آموزشی داشته باشند نه سنجشی. ولی سعی کنید با تست های مختلف تعصبی رفتار نکنید و نکته جدید تست ها رو یاد بگیرید.
 
تئوری: برای این درس منابع بسیار زیادی وجود داره و خیلی از داوطلب ها به خاطر حجم زیاد مطالب با این درس مشکل دارند. به نظر من بهترین منبعی که طبقه بنی خوبی داره و مطالب رو مرتب نوشته کتاب آقای دکتر سید جوادین هست و هم تست های طبقه بندی شده داره و هم درسنامه های مرتب و خوبی داره.
نکته خیلی مهم در مورد این درس اینه که شما به هیچ عنوان مجبور نیستید تمام فصل های این کتاب رو بخونید. فصل هایی رو که توی چند سال اخیر کنکور زیاد تکرار شدند رو چند بار بخونید بهتر از اینه که فصل های کم اهمیت رو بخونید.
 
زبان: زبان در کل چیزی نیست که بشه توی 1 سال خیلی فرقی توی شرایط ایجاد کرد. اگه زبانتون قویه پیشنهاد میکنم به عنوان یکی از نقاط قوتتون براش بیستر تلاش کنید که درصد خوب بگیرید ولی حتی اگه زبان قوی ای ندارین حداقل لغت بخونید و روی 10 تا تست لغت سرمایه گذاری کنید. ولی به هیچ عنوان زبان رو کنار نذارید.
منابعی که به نظر من برای زبان به دردتون میخورن کتاب های زیر ذره بین هستند. مخصوصا کتاب لغت زیر ذره بین خیلی کتاب خوبیه. و برای زبان تخصصی هم کتاب آقای آرمان اشراقی رو پیشنهاد میکنم.
 
تحقیق در عملیات: این درس برای خیلی از داوطلب ها درس سختیه و از همون اول کنار میگذارن. اگه ریاضیاتتون قویه این کار رو به هیچ وجه نکنید. اگر هم قوی نیست اینو بدونید که این درس  مباحث ساده ای هم داره و میتونید اونا رو بزنید.
کتاب هایی که من برای این درس میخوندم کتاب خانم فدوی و کتاب آقای شیخان بود. کتاب آقای شیخان یه مقدار غلط های ویرایشی داره ولی اگه به اصلاحیه اش دسترسی دارید در کل کتاب خوبیه.
 
اقتصاد: خیلی از داوطلب ها و سایت ها کتاب دکتر نظری رو به عنوان مرجع اصلی معرفی میکنند ولی به نظر من کتاب دکتر قاسمی کتاب بهتریه و بیشتر و عمیق تر مطالب رو توضیح میده. من کتاب ایشون رو میخوندم و با زدن تست های کنکور دیگه مشکلی توی این درس نداشتم
 
ریاضی: من به دلیل اینکه رشته لیسانسم مهندسی بود توی این درس مشکل زیادی نداشتم و کتاب آقای رنجبران رو میخوندم ولی به نظرم این کتاب خیلی مطالب زیاد و بعضا اضافه ای داره. از دوستان دیگه ای که کتاب آقای انصاری رو میخوندن تعریف اون کتاب رو شنیده بودم ولی خب من خودم اون کتاب رو نخوندم.
 
آمار: بدون شک کتاب آقای طورانی بهترین کتاب آمار برای کنکوره. ایشون دو تا کتاب دارند. یکی کتاب کامل آمار و یکی کتاب طرح 90% آمار. من چون دیر شروع کردم به خوندن آمار (تقریبا دی ماه)، کتاب طرح 90% رو خوندم که خلاصه تر بود ولی کتاب کاملشون رو هم دیدم و واقعا فوق العادست.
 
اسلام: در مورد درس اسلام هنوز هم بعد سه سال منبع کنکوری موثقی ندیدم. طبیعتا کتاب آقای مقیمی و پورعزت منابع اصلی هستند ولی خب خوندن اون کتابا تقریبا غیر ممکنه.
من کتاب 2000 تست رو میخوندم ولی تمام دوستای من که کتاب های دیگه رو میخوندن با توجه به نوع سوالای امسال توفیق چندانی توی این درس نداشتن.
 
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
من فکر میکنم اینکه یه درس رو کلا کنار بذارین یا روی یک درس بیشتر از اون چیزی که لازمه زمان بذارین هر دو حالتش خیلی بده. سعی کنید توی این سال تعادل داشته باشید. اینو بدونید که هیچ وقت یه راه واسه رسیدن به موفقیت وجود نداره. هر کسی راه خودش رو به سمت موفق شدن می سازه. سعی نکنید مثل بقیه بخونید. سعی کنید راه خودتونو بسازید و مدل درس خوندن خودتونو پیدا کنید.
لزوما ساعت مطالعه بالاتر نشون دهنده موفقیت بیشتر نیست. به کیفیت مطالعه تون اهمیت بدین.
از همون اول روی رتبه ای که میخواهید هدف گذاری کنید و بعد این، برای اون هدف تلاش کنید. پشتکار داشته باشید. توی مقاطعی از این سال افت و خیز های شدیدی رو تجربه میکنید ولی سعی کنید که این افت و خیز ها روتون تاثیر نذاره.
اگه دوستی دارید که دارید با هم برای کنکور میخونین، این موضوع خیلی تاثیر داره و خیلی میتونه باعث پیشرفت شما بشه. من با یکی از دوستانم آقای عرفان شاهرخی میخوندیم و خیلی از درس ها رو مکمل هم بودیم و در نهایت هر دو رتبه های خوبی کسب کردیم.
روند مطالعله تون رو قطع نکنید. مداوم خوندن مطالب خیلی مهمه و میتونه خیلی بهتون کمک کنه.
ایشالا که با تلاش و پشتکار و برنامه ریزی درست به نتیجه دلخواهتون میرسید.
 
در آخر از همه کسانی که باعث این موفقیت شدند تشکر میکنم. خانواده عزیزم که همیشه منو حمایت کردند. استاید محترم و دلسوزی که راهنمایی های لازم رو بهم میکردن. سرکار خانم لیلا سلطانی که خیلی به من لطف کردند و اطلاعات بسیار ارزشمندی در اختیار من قرار می دادند، سرکار خانم سیمین لطیفی که خیلی به من کمک کردند و مشورت های بسیار خوبی به من می دادند و در نهایت دوست گرامی ام آقای عرفان شاهرخی که در تمام مدت این سال با هم مطالعه میکردیم و خیلی از کمک های ایشون بهره مند شدم.
با آرزوی سلامتی برای همه عزیزان
 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه