شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,569
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,999
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 206
کاربران حاضر: 207

مصاحبه سایت مدیر با پژمان شرف دین رتبه 51 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته کارآفرینی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید؟
با سلام و تشکر از سایت خوب مدیر


زبان: سفید
اسلام: 13.33
ریاضی و آمار: 53.33
تئوری: 16.67
اقتصاد: 63.16
بازاریابی: 42.22
کارآفرینی: 31.11
رتبه: 51 کارآفرینی
معدل موثر: 16.34
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
بنده فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار از دانشگاه اصفهان و با معدل 15.14 هستم.زمانی که برای کنکور شروع کردم ترم 11 بودم و مشغول به کار و در بهمن ماه فارغ التحصیل شدم و کار را هم کنار گذاشتم تا با تمرکز بیشتر بتوانم به کنکورم برسم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از مهر ماه خیلی پراکنده شروع کردم و بین 1 تا 2 ساعت در روز درس می خواندم و خیلی روزها هم کلاً درسی نمی خواندم اما با همین روال تقریباً 50 درصد از سر فصل ها را تا بهمن ماه مطالعه کردم و به صورت جدی از بهمن ماه به طور میانگین روزانه 4 تا 6 ساعت تا کنکور درس خواندم.
 
کدام دانشگاه ها و گرایش ها را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان انتخاب های اول خود انتخاب کرده اید؟
1-      دانشگاه تهران مدیریت کارآفرینی: کسب و کار جدید
2-      دانشگاه تهران مدیریت کارآفرینی: کسب و کار الکترونیکی
3-      دانشگاه تهران مدیریت کارآفرینی: سازمانی
4-      دانشگاه تهران مدیریت کارآفرینی: توسعه
5-      دانشگاه تهران مدیریت کارآفرینی: فناوری
6-      دانشگاه تهران مدیریت کارآفرینی: بین الملل
 
منابع پیشنهادی شما (کتب، جزوات کلاسی و ...) در هر یک از دروس کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان:504 کلمه ضروری + کتاب راز (تقی زاده) + زبان تخصصی آرمان اشراقی. اما با توجه به اینکه پایه زبان خوبی نداشتم و درصد های قابل قبولی در آزمون های آزمایشی از درس زبان کسب نکردم، 1 ماه مانده به کنکور تصمیم گرفتم این درس را حذف کنم و به نظرم تصمیم درستی بود.
اسلام:  این درس را تا قبل از عید مطالعه ای نکردم و فقط یک کلاس مجازی ( استاد احسانی) یک روزه شرکت و بعد از آن شروع به جمع بندی کردم. به نظرم اسلام درس ساده ای است و می شود از آن درصد قابل قبولی کسب کرد. توصیه می کنم زمان بیشتر از 2 ماه به آن اختصاص دهید.
ریاضی و آمار:به دلیل اینکه رشته تحصیلم مهندسی بود، پایه ریاضی قوی داشتم و زمان زیادی صرف نکردم، کتاب ریاضی + آمار و احتمال هادی رنجبران را خواندم. در درس آمار کنکور سال های گذشته را بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که اکثر سوال ها از 3 فصل اول این درس طرح می شود، به همین دلیل بقیه ی فصل ها را حذف کردم اما متاسفانه امسال فقط 50 درصد سوال های آمار از این 3 فصل بود و درصد ریاضی و آمارم بسیار کمتر از انتظارم شد. همه ی فصل های درس آمار را جدی بگیرید.
تئوری:کتاب مبانی سازمان دکتر مقیمی را خواندم اما کافی نبود و به دلیل اینکه حجم این درس بسیار زیاد بود و از طرفی برای گرایش کارآفرینی ضریب 2 داشت، به درصد پایین راضی بودم و زمان زیادی صرف آن نکردم.
اقتصاد:به نظرم کتاب خرد و کلان دکتر نظری برای این درس کاملاً کافی است و نیازی به منبع دیگری نیست. چون هیچ دیدی از این درس نداشتم بسیار برایم گنگ بود و مجبور شدم 4 بار این درس را بخوانم و نهایتاً در آزمون ها به درصد 30 رسیدم. بعد از عید 2 جلسه کلاس نکته و تست استاد معیر رفتم و همه ی نکات برایم جمع بندی شد و توانستم به درصد قابل قبول برسم. برای این درس توصیه اکید می کنم که چندین بار تا قبل از عید بخوانید و نهایتاً کلاس هم شرکت کنید.
بازاریابی:با کتاب سه استاد شروع کردم اما چون تست نداشت و مطالب بسیار فرّاربود، برای من مفید نبود. بعد از آن با کتاب استاد مروج آشنا شدم اما زمانی برای خواندن کامل آن نداشتم. به همین دلیل از پادکست های بازاریابی استفاده کردم، به این صورت که پادکست ها را گوش می کردم و مطالب مهم را در کتاب علامت می زدم و قسمت هایی که پادکست پوشش نمیداد را جدا گانه می خواندم. با این روش یک دور این کتاب را در یک هفته تمام کردم و بعد از آن در کلاس های درسی و نکته و تست استاد مروج شرکت کردم که بسیار برایم مفید بود. بازاریابی را خیلی جدی بگیرید چون با ساعت مطالعه ی معقول می توان به درصد خوبی رسید و درس شیرینی است.
کارآفرینی:مبانی کارآفرینی دکتر احمد پورداریانی را مطالعه کردم و از تست های مبانی کارآفرینی( انتشارات ماهان )استفاده کردم. این درس بیشترین تاثیر را در رتبه گرایش کارآفرینی دارد و درس بسیار روان و شیرینی است. اگر برای گرایش کارآفرینی درس می خوانید به هیچ عنوان این درس را حذف نکنید، چون از طرفی بسیار ساده و از طرفی بسیار تاثیر گذار در رتبه است.
مجموعه سوالات کنکور مدیریت (نگاه دانش): برای جمع بندی بسیار مفید بود. از بعد از عید بیشتر زمانم را به تست سال های قبل (کنکور سال 75 تا 95) اختصاص دادم و سعی کردم مطالب جدیدی نخوانم.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
با برنامه ریزی و هدفمند درس بخوانید و مشخص کنید برای چه دانشگاه و رتبه ای درس می خوانید. در هر درس درصد مورد نظر را با توجه به نقاط قوت و ضعف خود هدفگیری کنید و برای همان درصد تلاش کنید، نه بیشتر و نه کمتر. اگر تغییر رشته داده اید و پایه ضعیفی دارید کلاس های کنکور نکته و تست خیلی می تواند مفید باشد و آزمون آزمایشی هم حتماً شرکت کنید تا از نقاط ضعف و قوت خود با خبر شوید.
جمع بندی مهم ترین بخش کنکور است، اگر سرفصلی را فرصت نکرده اید تا قبل از عید تمام کنید، کنار بگذارید و بعد از عید فقط مطالبی که قبلاً مطالعه کرده اید را مرور و جمع بندی کنید و به سرعت وارد تست های آن درس شوید تا مراحل یادگیری کامل شود.
در آخر: کنکور ارشد و کسب رتبه قابل قبول در آن بسیار آسان است، کنکور را جدی بگیرید اما همیشه حواستان باشد که کنکور فقط یک بخش خیلی کوچک از زندگی شخصی و حرفه ای هر فرد است و به هیچ عنوان تضمینی برای موفقیت در آینده نیست و ارزش آن را ندارد که بخش های دیگر زندگی را قربانی کنکور ارشد کنید. سعی کنید در این روزهایی که برای کنکور زمان می گذارید از دیگر بخش های زندگی، تفریح و ورزش غافل نشوید، تا وسط راه زده نشوید، از درس خواندن و تک تک لحظات کنکور لذت ببرید.
به امید کسب رتبه ی عالی و موفقیت شما
 با تشکر