شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,579
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,458
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 311
کاربران حاضر: 311


مصاحبه سایت مدیر با سپهر لطفی رتبه 1 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته کارآفرینی

باسلام
سپهرلطفی هستم رتبه یک مدیریت کارآفرینی و رتبه یک مدیریت جهانگردی در کنکور کارشناسی ارشد سال 96
 
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید؟
ممنونم از شما. درصدهایم به صورت زیر است:
زبان: 60 ، ریاضی: 30 ، اقتصاد: 85.96، تئوری مدیریت: 53.33 ، اسلام: 11.11 ، بازاریابی: 51.11 ، مبانی کارآفرینی: 68.89
معدل موثر: 14.29
رتبه هایم درگرایش های مختلف به این صورت بوده:
کارآفرینی 1 ، جهانگردی 1 ، بازرگانی 17 ، فناوری اطلاعات 15 ، دولتی 31 ، صنعتی 37 ، تکنولوژی 21 ، منابع انسانی 15

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
در مقطع لیسانس مهندسی صنایع در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی می خواندم و با معدل 14.29 فارغ التحصیل شدم. تا یک ماه قبل از شروع به خواندن برای کنکور یعنی تا بهمن ماه دانشجو بودم.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از اول اسفند شروع به مطالعه دروس کردم. از دو سه قبل تر به دنبال بهترین منابع بودم تا اینکه اسفند ماه شروع کردم. به خاطر رشته لیسانسم با دروس ریاضی و آمار تقریبا هیچ مشکلی نداشتم و پایه زبانم هم خوب بود ولی باید کلمات کنکوری زبان را می خواندم. از دروسی مثل اقتصاد و تئوری مدیریت هم پیش زمینه های کوچکی داشتم ولی برای کنکور کفایت نمی کرد. روی همین اساس با توجه به وقت دو ماهه ام نشستم بکوب روزی 7-6 درس خواندم و در واقع به طور جنگی میخواندم.

کدام دانشگاه ها و گرایش ها را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان انتخاب های اول خود انتخاب کرده اید؟
اولین انتخاب مدیریت کارآفرینی گرایش کسب و کار جدید در دانشگاه تهران بوده و در ادامه بقیه گرایش های کارآفرینی مانند کسب و کار الکترونیک، بین الملل و ... را در دانشگاه تهران انتخاب کردم.

منابع پیشنهادی شما (کتب، جزوات کلاسی و ...) در هر یک از دروس کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان: برای این درس جلد یک زیر ذره بین که اختصاص به لغت دارد را خواندم و اعتقاد دارم برای سوالات گرامر و متن های تخصصی مرور کنکور های سال گذشته و خوب بلد شدنشان کفایت می کند ولی حتما برای 10 سوال مربوط به لغات جلد اول زیر ذره بین توصیه می شود.
ریاضی و آمار: برای هر دو من از کتاب آقای رنجبران استفاده کردم و راضی بودم در کل. هم درسنامه و هم تستا خوب بودند.
تئوری مدیریت: من کتاب آقای سید جوادین را مطالعه کردم و همین یک کتاب به نظرم کفایت می کند و من که خیلی راضی بودم. فصول۱-۲-۶-۸-۹-ضمائم بخش اول-۲۴-۲۵-۲۶-۲۹-۳۱-ضمائم بخش سوم بسیار مهم هستند و بهتر است برای شروع، اول این فصول را جمع کنید.
اقتصاد: هم برای خرد و هم برای کلان از کتاب آقای دکتر نظری استفاده کردم و به نظرم عالی هستند و من بسیار راضی بودم.
اسلام: من 2000 تست فقط خواندم که هیچ نتیجه ای نگرفتم. توصیه من به داوطلبین این است که هم کتاب دکتر مقیمی و هم کتاب 2000 تست را به طور توامان بخوانند و حذف نکنند.
بازاریابی: کتاب آقای مناجاتی را مطالعه کردم فقط که به نظرم مناسب آمد. البته دوستانم از کتاب آقای مروج هم راضی بودند.
مبانی کارآفرینی: مبانی کارآفرینی نوشته دکتر احمدپورداریانی (جلدقرمز و سفید دارد) و کتاب جامع کارآفرینی دکتر احمدپورداریانی (همان که چاپ سال 89 هست). من این دو کتاب را خواندم و کاملا مناسب بود.
توصیه ام این است که دوستان همان اول بگردند بهترین منابع را پیدا کنند و دور خودشان زیاد کتاب جمع نکنند بلکه برای هر درس یک کتاب کافی است. البته غیر از کارآفرینی و اسلام که نیاز به دو منبع دارند. همان منابع را عمیق بخوانند دیگر نیاز به کلاس یا جزوه یا بسته آموزشی اضافه نیست. من خودم هم در امتحان آزمایشی موسسه ماهان شرکت کردم که به نظرم محک خوبی برای دانشجویان هست.

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
دو نکته خیلی مهم هست: اول هیچ درسی را به هیچ وجه حذف نکنید چون کنکور قابل پیش بینی نیست و ممکن است آن درسی که حذف کردید آسان بیاید و شما که نزدید ضرر کنید. دوم بحث مدیریت استرس هست که سر جلسه امتحان خیلی مهم است و نقشی تعیین کننده دارد. از کنکور یک چیز دشوار برای خود نسازید. خود من فقط با دو ماه خواندن توانستم رتبه یک بشم پس هر کسی می تواند. اصلا نگران نباشید. سعی کنید لم مطالعه خودتان را کشف کنید تا طبق آن بتوانید درست برنامه ریزی کنید. روحیه خود را در طول مدت خواندن حفظ کنید و با بیش از حد خواندن طوری نشود که از درس زده شوید و برای ادامه راه دیگر حوصله و توان نداشته باشید. آهسته و پیوسته بخوانید چون وسط راه امکانش هست که به خاطر خستگی جا بزنید. مراقب این خطر باشید.
درباره نحوه مطالعه باید بگم با همین منابعی که معرفی کردم پایه شما در هر درس ساخته می شود حتی برای آنهایی که تغییر رشته ای هستند مثل من. پس ابتدا لازم هست که یک دور روخوانی عمیق در مدت زمان بسیار کوتاه از فصول مهم هر درس داشته باشید تا روح مطالب دستتان بیاید. (برای هر درس دو الی سه روز مطالعه به صورت جنگی). بعد از یکی دو روز که از مطالعه آن درس گذشت، چه مطالب یادتان باشد چه نباشد شروع به تست زدن کنید و خودتان را با سوالات کنکور جلو ببرید. یک دور که این کارها را کردید حالا برگردید و مطالب جامانده را عمیق مطالعه کنید و تست هایش را بزنید. هر درسی را وسط مطالعه اش دیدید دارید ازش خسته میشید رها کنید و به مطالعه دروس دیگر بپردازید. مرور تست های ده سال گذشته کنکور بسیار به شما کمک خواهد کرد و حتی به نظرم عمده مطالب از همان مباحث هست.
نکته دیگری می خواهم عرض کنم درباره رشته مدیریت کارآفرینی هست. این رشته به رشته MBA  نزدیک هست و در آینده قطعا رشته محبوب و روی بورسی خواهد شد. رشته ای هست که شما را با روح کسب و کار آشنا می کند و آنهایی که دنبال ریسک و هیجان هستند قطعا این رشته به دردشان خواهد خورد.
امیدوارم تجربیات من برای شما مفید بوده باشد. برای همگی آرزوی موفقیت دارم. با تشکر از شما.


 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه