شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
شنبه 01 اردیبهشت 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 21,813
بازدید دیروز: 25,852
بازدید کل: 151,591,493
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 84
کاربران حاضر: 85


مصاحبه سایت مدیر با محمدرضا احمدی رتبه 10 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته مدیریت بازرگانی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید؟
با عرض سلام خدمت بازدیدکنندگان سایت مدیر. محمدرضا احمدی هستم. در کنکور ارشد ۹۶ توانستم درصد ها و رتبه های زیر را کسب کنم:
زبان ۴۱.۱۱
مدیریت اسلامی ۱۳.۳۳
ریاضی و آمار ۱۵
تئوریهای مدیریت ۴۴.۴۴
اقتصاد ۷۷.۱۹
تحقیق در عملیات ۲۰
بازاریابی ۷۳.۳۳
(معدل موثر ۱۸.۹۷)
رتبه ۱۰ بازرگانی، ۱۲ فناوری اطلاعات، ۱۶ کارآفرینی، ۲۰ منابع انسانی
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
 در رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه مازندران تحصیل کردم و با معدل ۱۷.۶۵ در ۶ ترم فارغ التحصیل شدم. در حین مطالعه شاغل نبودم و فقط دو درس معرفی به استاد داشتم.
 
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
از آبان ماه درس خوندن رو شروع کردم و ساعات مطالعاتیم تا قبل از عید روزانه از 2 تا 6 ساعت متغیر بود، بعد از عید تا کنکور هم ساعات مطالعم رو به ۷ تا ۸ ساعت در روز رسوندم. توصیه من به داوطلبان عزیز اینه که حتما مطالعه مستمر(حتی شده خیلی کوتاه) داشته باشند و اجازه ندهند در مسیر درس خوندنشون وقفه ای ایجاد بشه.
 
کدام دانشگاه ها و گرایش ها را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان انتخاب های اول خود انتخاب کرده اید؟
بازاریابی تهران
بازاریابی بین الملل تهران
مدیریت استراتژیک تهران
 
منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
بازاریابی:
من از کتاب بازاریابی مروج استفاده کردم. هرچند با توجه به اضافه شدن مسینگهام در کنکور 95 بسیاری توصیه اکید بر خوندن این کتاب می کردند، اما من تصمیم گرفتم بجای خوندن مسینگهام فقط به همین کتاب بازاریابی مروج اعتماد کنم چراکه بدلیل بد ترجمه شدن کتب مسینگهام اصلا نمیتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم و خب خداروشکر تا حد خیلی خوبی کتاب آقای مروج سوالات کنکور رو پوشش داد.
در کنار این کتاب از پادکست های بازاریابی صدای مدیر هم استفاده میکردم که باعث میشد مطالب به خوبی برام جا بیوفته.
توصیم به دوستان اینه که این درس رو فقط حفظ نکنند و مفهومی بخونن چراکه سوالات این درس طی سالهای اخیر کاملا مفهومی شده.
 
تئوریهای مدیریت:
برای این درس من کتاب تئوری مدیریت سیدجوادین-جلیلیان رو به همراه کتاب مبانی سازمان آقای مقیمی خوندم و توصیه ام به سایر دوستان هم مطالعه همین کتابهاست.
برای خوندن تئوری هم توصیه می کنم ابتدا یک دور سطحی هر فصل رو بخونید، سپس سراغ تست های اون مبحث برید و ببینید از چه مطالبی بیشتر تست اومده، بعد از اون عمیق مطالب رو بخونید و بفهمید.
 
زبان: من خوندن زبان رو از شهریورماه با نرم افزار ممرایز و حفظ لغت شروع کردم و بترتیب 504 لغت، 125 لغت ادامه 504 و بعد از اون هم 400 لغت تافل رو حفظ کردم و سپس با استفاده از متون سالهای گذشته کنکور تکنیک های پاسخگویی به سوالات درک مطلب رو تمرین میکردم.
 
اقتصاد:
کتابهای اقتصاد خرد و کلان محسن نظری رو توصیه می کنم و بنظرم همین دو کتاب برای کسب درصد های بالا کافی و مناسبند و 2000 تست بنظرم لازم نیست. اما باتوجه به فرار بودن مطالب، این درس نیاز به مرور فراوان داره.
 
ریاضی و آمار:
کتابهای ریاضی و آمار هادی رنجبران بنظرم میتونه کمکتون کنه. البته تمرکزتون روی سوالات سالهای قبل کنکور و راه حلش باشه چراکه سوالات این درس معمولا فرم ثابتی دارند.
 
تحقیق در عملیات:
برای این درس من پایه خوبی داشتم و از کتاب عارفه فدوی برای تست زدن استفاده کردم. توصیه می کنم این درس رو حذف نکنید! چراکه این درس بر خلاف تصور خیلی ها میتونه تو کنکور بهتون کمک زیادی بکنه و کسب یه درصد متوسط ازش اصلا سخت نیست.
 
مدیریت اسلامی:
برای این درس من فقط ۲۰۰۰ تست رو یک دور خوندم اما با توجه به تغییر سبکی که سوالات اسلام در کنکور امسال داشت کتاب آقای مقیمی رو حتما بخونید و بهتون توصیه می کنم که مثل من این درس رو سرسری نگیرید.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
1. به خودتون و توانایی هاتون ایمان داشته باشید.
2. حتما با برنامه ریزی و بصورت پیوسته و مستمر درس بخونید.
3. هوشمندانه درس بخونید و به دروسی که در گرایش مدنظرتون از اهمیت بیشتری برخوردارند وقت بیشتری اختصاص دهید.
4. باز هم تاکید می کنم تا جایی که امکان داره درسی رو حذف نکنید. در همه دروس مباحثی وجود داره که به راحتی و با اندکی مطالعه میشه ازش درصد مناسبی رو گرفت و این کلی کمکتون میکنه.
5. سعی کنید در کنار درس خوندن از مسیر کنکور لذت ببرید. حتما استراحت کافی و برنامه های تفریحی مناسب رو در برنامتون قرار بدین تا روحیتون تقویت بشه.
6. حتی الامکان خودتان را تحت تاثیر جو موسسات و شرایط قبل کنکور قرار ندهید.
 
«موفق باشید»