شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
یکشنبه 02 دی 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 4,448
بازدید دیروز: 19,661
بازدید کل: 158,494,937
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 89
کاربران حاضر: 89

مصاحبه سایت مدیر با مجتبی علیپور رتبه 24 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته مدیریت بازرگانی

 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید؟
 
به نام خدا

درس درصد اکتسابی
زبان عمومی و تخصصی/ انگلیسی/ 6.67
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام 20
ریاضی و آمار 55
تئوری های مدیریت 45.56
اقتصاد خرد و کلان 70.18
تحقیق در عملیات 6.67
بازاریابی 62.22
معدل موثر 17.10 رتبه (گرایش بازرگانی) 23
 


رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
 

رشته علوم کامپیوتر دانشگاه شاهد
بله شاغل هستم
 

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
در تابستان سال 95 در کلاس های آموزشی ثبت نام نموده ام لیکن به علت مشغله کاری به صورت جدی نتوانستم تا آبان ماه درس بخوانم و از آبان ماه به طور متوسط 25 ساعت در هفته مطالعه داشتم.

کدام دانشگاه ها و گرایش ها را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان انتخاب های اول خود انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران مدیریت بازرگانی بین الملل روزانه
دانشگاه تهران مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی روزانه
دانشگاه تهران مدیریت بازرگانی گرایش استراتژیک روزانه
دانشگاه تهران مدیریت بازرگانی بین الملل شبانه
دانشگاه تهران مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی شبانه
دانشگاه تهران مدیریت بازرگانی گرایش استراتژیک شبانه

5-منابع پیشنهادی شما (کتب، جزوات کلاسی و ...) در هر یک از دروس کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

زبان عمومی و تخصصی/ انگلیسی/ زبان عمومی زیر ذره بین (جهان شاهی)
اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام دکتر مقیمی
ریاضی و آمار ریاضی و آمار (رنجبران)
تئوری های مدیریت جزوات استاد حمید رضا نظام
اقتصاد خرد و کلان اقتصاد خرد و کلان استاد قاسمی
تحقیق در عملیات تحقیق در عملیات عارفه فدوی
بازاریابی بازاریابی استاد مروج
 

1-     زبان عمومی و تخصصی:
در این درس دو دسته افراد وجود دارند:
 دسته ی اول، از سابقه آموزشی خوبی برخوردار هستند، پیشنهاد من به آنها این است، روی درس مذکور زمان کافی برای کسب درصد بالا بگذارند.
دسته دوم، از سابقه ی آموزشی خوبی برخودار نیستند، پیشنهاد من به آنها این است، حدود 500 کلمه پر کاربرد استفاده شده در کنکور های سال های  90 تا 96 را به طور کامل حفظ کنند ضمناً داوطلبان دقت داشته باشند درس زبان از سه قسمت کلمات (10 تست) گرامر (5 تست) و متن (15 تست) تشکیل شده است شما برای کسب درصد حدود 30 درصد تلاش کنید که می شود 10 تست کافی است با مدیریت زمان خود از بین 30 تست موجود 10 تست راحت را بزنید.
نکته آخر به هیچ عنوان این درس را بدون پاسخ نگذارید حتی یک تست هم که می توانید از این درس بزنید.

2-    اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام:
درس جوانی می باشد و نمی توان منبع و روش معتبری برای خواندن آن اعلام کرد اما از دیدگاه بنده کتاب دکتر مقیمی منبع مناسبی برای این درس می باشد.

3-    ریاضی و آمار:

از بخش های، ریاضی (12 تست)، آمار (8 تست) تشکیل شده است، برای آمار داوطلبین گرامی کافی است فقط مباحث آمار توصیفی را به دقت مطالعه کنند که این مبحث 2 تا 3 تست را به خود اختصاص می دهد، و مباحث: مجموعه، تابع، مشتق، حد، ماتریس را از درس ریاضی مطالعه کنند که شامل 8 تا 9 تست می باشد و با این احتساب به راحتی می توانند 50 درصد از این درس کسب کنند.
4-    تئوری های مدیریت:
کتاب ها، اساتید و جزوات زیادی در این زمینه وجود دارد، نکته قابل توجه برای داوطلبین این می باشد، این درس بر خلاف ظاهر و گفته های دیگران به هیچ وجه حفظی نمی باشد، باید مفهومی آن را یادبگیرند و در این درس قدرت تشخیص پیدا کنند تا بتوانند تست های آن را به راحتی بزنند. خوشبختانه سیستم جدید آموزش این درس (تئوری به سبک کرفتینگ) این امکان را برای شما محیا می سازد.
5-    اقتصاد خرد/ کلان:
از دو بخش اقتصاد خرد (10 تست) و اقتصاد کلان (10 تست) تشکیل شده است، شیوه ی خواندن این بخش ها متفاوت است. اقتصاد خرد ماهیتی فرمولی و محاسباتی دارد که با مرور مستمر می توانید به راحتی تست های آن را بزنید، اما اقتصاد کلان ماهیتی مفهومی دارد و شما باید نه تنها به طور کامل تمام فصول آن را یاد گرفته باشید بلکه بتوانید به راحتی بین فصول ارتباط برقرار کنید.
6-    تحقیق در عملیات:
از دو قسمت، محاسباتی (مدل سازی، سیمپلکس، روابط ماتریسی، تحلیل حساسیت) و مفهومی ( حمل و نقل، تخصیص، صفر و یک، برنامه ریزی پویا، مدل های غیر خطی) تشکیل شده است با این احتساب درسی می باشد که اگر به صورت متعارف از آن سوال طرح شود می توان حدود 30 درصد نمره را به راحتی کسب کرد اما پیشنهاد من به داوطلبین این است روی این درس زیاد حساب باز نکنند تا زمانی که مثل کنکور 96 سوالات این درس ماوراء تصور طرح شد استرس نگیرند و بتوانند باز هم سهم خود را از آن کسب کنند.

7-    بازاریابی:
نکته قابل توجه برای داوطلبین این می باشد که این درس بر خلاف سال های گذشته که کاملا حفظی بود اما در کنکور سال های 95 و 96 طراحان گرامی ثابت کردند  تا حدودی مفهومی باشد، برای کسب درصد بالا از آن باید مفهموم مطالب را نیز کسب نمایند و در این درس قدرت تشخیص پیدا کنند تا بتوانند تست های آن را به راحتی بزنند.
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
قبولی در این رشته ی با برنامه ریزی درست کار آسانی می باشد، زمانی که شخصی چون من با این همه مشکلات و مشغله های کاری موفق به کسب این رتبه شده ام پس قطعا شما نیز می توانید موفق شوید اما باید به چند نکته دقت کنید:
1-    با خودتان رو راست باشید و بر اساس توانایی های خودتان تلاش کنید به هیچ وجه خودتان را با دیگران مقایسه نکنید.
2-   در دروسی که هیچ استعدادی ندارید لطفا تلاش بیهوده نکنید، داوطلبین گرامی دقت کنند اگر در درسی مثل زبان که اکنون بیش از 20 سال است به نتیجه ایی نرسیده اند توقع معجزه نداشته باشند.
3-    در آخر اینکه رشته مدیریت نیازی به زیاد خواندن ندارد شما اگر بتوانید روزی 2 ساعت از تابستان به طور مستمر و مفید بخوانید بدون هیچ شکی از رتبه های برتر کنکور 97 می باشید.

با تشکر از سایت خوب مدیر و با آرزوی موفقیت روز  افزون برای تمامی شما

مجتبی علیپور
 
 
 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه