مصاحبه سایت مدیر با نیما محمدحسنی رتبه 29 کنکور کارشناسی ارشد سال 1396 رشته مدیریت صنعتی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه و معدل موثر خود را بیان کنید؟
به نام خدا و عرض سلام خدمت داوطلبین کنکور ارشد مدیریت. درصد های من :زبان 10 ، مدیریت اسلامی 4.44 ، ریاضی 25 ، تئوری مدیریت 23.33، اقتصاد 82.46 ، تحقیق در عملیات 15.56 ، مدیریت تولید 57.78 ، بازاریابی 37.78
رتبه من در مدیریت صنعتی:29 فناوری اطلاعات 52 تکنولوژی 45
معدل موثر 17.25
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
کارشناسی من در رشته مدیریت صنعتی از دانشگاه شهید بهشتی تهران با معدل 15.8 بود و حین مطالعه شاغل و دانشجو نبودم
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
من از تابستان سال 95 با کلاس ها شروع به مطالعه کردم و به طور متوسط 3 الی 4 ساعت درس میخوندم
ولی از آذر ماه روزی 5-6 و در ماه اخر به 8-9 ساعت هم درس خوندم ولی خیلی توقف مطالعاتی داشتم که از دست دادن روحیه و تغییر محیط مطالعه از اصلی ترین عوامل بازدارنده من بودند.
کدام دانشگاه ها و گرایش ها را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان انتخاب های اول خود انتخاب کرده اید؟
دانشگاه تهران رشته فناوری اطلاعات نوبت روزانه
منابع پیشنهادی شما (کتب، جزوات کلاسی و ...) در هر یک از دروس کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان: واقعا خوندن کتاب زیره ذربین هر سه جلد رو به همه توصیه میکنم و برای زبان تخصصی کتاب جناب ناصرزاده از نگاه دانش.برای زبان باید از ساعت های کم مثلا 1 ساعت از تابستان ولی مستمر شروع کرد و زبان تخصصی هم از دی ماه هر شب یک متن از کنکور 88 تا 96(مستمر بودنش خیلی خیلی مهمه! )
مدیریت اسلامی : برعکس تئوری کلاس درس برای مدیریت اسلامی خیلی به صرفه هست ،شما در کمترین زمان در 4-5 جلسه مطالب مورد نیاز برای درصد مطلوب 30 الی 40 در این درس قطعا کسب خواهید کرد من کلاس استاد پورشفیع و عبدالله پور رو پیشنهاد میکنم.
ریاضی : اصلا قصد تبلیغ ندارم .من واقعا ریاضی ضعیفی داشتم و در آزمون های اول تا سوم آزمایشی -ریاضی رو سفید میزاشتم ولی در کلاس های دکتر یگانه شرکت کردم و درصد هام به 40 هم رسید( اینکه چرا درصد های سه درس بالای من پایین هست ولی منابع رو قاطعانه پیشنهاد میکنم رو در سوال بعدی پاسخ میدم)
تئوری مدیریت:واقعا پیشنهاد میکنم کلاس درس نرید !به این دلیل که شما بهترین کلاس هم برید باید بعدش کتاب مدرسان رو بخونید .پس از همون اول کتاب مدرسان و فلش کارت های DLM رو بخونید به این ترتیب که اول فلش کارت ها طبق برنامه ذهنی خودتون نه لزوما لایتنر که بسیار وقت گیر هست و تقریبا از اواخر آبان ماه کتاب مدرسان رو اون هم فقط فصل های مهم رو مرور کنید و تمام تست های سراسری رو بزنید حتی دکتری و اجرایی.
اقتصاد: و اما ناجی من اقتصاد خرد و کلان . فقط کلاس استاد معیر به همراه تست های فراوان کتاب نظری توصیه میکنم و اصلا و ابدا تست های تالیفی به جز تست های هر فصل نظری نزنید!!!!! در اقتصاد مرور هرفصل با فاصله سه الی چهار روز از مطالعه آن و به صورت زدن تست ها به صورت زوج و فرد و ثبت تست های مهم باشد.
تحقیق در عملیات: واقعا باید کلاس رفت (پر از نکته های پنهان) . من در کلاس های دکتریگانه بودم و جزوه استاد به همراه تست های سراسری به دفعات زیاد توصیه میکنم.حداقل در هر درس( به جز دوره جامع ماه اخر)3 دفعه باید کل تست های فصل هایی رو که خوندید رو در هر درسی بزنید .
مدیریت تولید:من واقعا با اینکه رشتم صنعتی بوده ،تولید رو به عنوان یک درس کنکوری درک نمی کردم.کلاس های استاد سحر محمدیان رو رفتم . جزوه های و خلاصه های ایشون به همراه تست های سراسری شدیدا توصیه میکنم.
بازاریابی: برای شرکت در رشته فناوری زیاد نیازی به بازاریابی قوی و حتی خوب ندارید .من کارگاه های بازاریابی استاد صیادیان رو رفتم و درصدم با خیلی از دوستان بازرگانی که کلاس های زیادی هم رفتند یکی شد!
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
1:حتما مشاوره بگیرید نه از دوستانی که با خود شما کنکور دارند!بلکه از داوطلبین برتر سال های گذشته و مشاوران برجسته مدیریت. اگر اسم اساتیدی رو برای درس ها آوردم قطعا قصدی جز راهنمایی دلسوزانه نداشتم و حقیقت رو گفتم.
2:برنامه ریزی برای ارشد یعنی همه چیز.شما باید دقیقا بدونید چه درسی رو ،تا کی بخونید و چند وقت به چند وقت و به چه روشی دوره کنید .پس لازم نیست همه دروس رو از تابستان شروع کنید بلکه برخی از دروس مثل مدیریت اسلامی و زبان تخصصی هرچه به کنکور نزدیک تر بهتر
3:توصیه میکنم در تابستان کلاس اقتصاد،تحقیق در عملیات،ریاضی رو حتما شرکت کنید (در بهترین کلاس ها) و تئوری مدیریت رو خودتون کم -کم ولی مستمر با فلش کارت شروع کنید .مطمن باشید که اگر همگام با کلاس و این برنامه باشید قطعا مسیر مهمی رو با موفقیت طی کردید.
4:آزمون های آزمایشی رو جدی بگیرید نه به خاطر رتبه! بلکه برای شرایط آزمون دادن.من سه درس اول دفترچه رو که پایین زدم فقط به خاطر این بود که صندلی من سر آزمون شکست و من مجبور بودم شرایط رو کنترل کنم و این تجربه رو از آزمون های آزمایشی بدست آورده بودم.
5: باید برای موفق شدن بزرگ فکر کنید ولی قدم های کوچک و مستمر بردارید ،دوما اگر لازم هست استراحت کنید ولی هرگز جا نزنید.
درآخر از مشاورم دکتر مسعودیگانه و استاد سحر محمدیان و استاد معیر کمال تشکر و سپاس گزاری رو دارم.
باآرزوی بهترین ها برای شما عزیزان