شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,546
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,425
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 279
کاربران حاضر: 279


مصاحبه سایت مدیر با محمد پیری زاده رتبه 9 کنکور کارشناسی ارشد سال 1395 رشته مدیریت بازرگانی


لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

با سلام.

زبان عمومی و تخصصی: 74.44– اصول و مبانی مدیریت اسلامی : 73.33 ، ریاضی و آمار : 10 ، تئوریهای مدیریت : 47.78 ، اقتصاد خرد و کلان : 56.67 ، تحقیق در عملیات : 33.33 ، بازاریابی 53.33

رتبه در گرایش های مختلف : 9 بازرگانی – 7 فناوری اطلاعات – 8 مدیریت تکنولوژی – 30 صنعتی – 28 دولتی – 30 کار آفرینی – 14 منابع انسانی

 

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی با معدل 13.90 از دانشگاه شهید بهشتی

در زمان مطالعه برای کنکور کارشناسی ارشد شاغل بودم.

 

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟

به دلیل اینکه سالها پیش از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده بودم ، برای برقرای ارتباط مجدد با فضای مطالعه و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد ، مهمترین اولویتم شرکت در کلاسها و آزمونهای آمادگی کنکور بود.شرکت در این کلاسها و آزمونها تاثیر بسیار مثبتی در روند مطالعه من داشت.بودن در بین دانشجویانی که با انگیزه های بالا در حال مطالعه بودند، حضور در کلاس اساتیدی که مسط بر مباحث بودند و شرکت در آزمونهایی که دارای روال منطقی بودند به من کمک بسیار زیادی کرد.

در واقع با توجه به محدودیت زمانی و مشغله هایی که داشتم ، روشی که برای مطالعه انتخاب کردم مبتنی بر حضور در کلاس ها و برنامه های آموزشی بود.به این ترتیب میتوانستم از ساعات مطالعه خود حداکثر استفاده را کنم.

 

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟

شروع مطالعه من از تابستان 94 با حضور درکلاس های آمادگی آغاز شد.بیشترین زمان اختصاص به آخر هفته ها داشت که بیشترین زمان خود را در کلاسها شرکت میکردم ولی تا آخر تابستان نتوانستم به نظم مناسبی در درس خواندن خود برسم.ولی به هر حال دوباره در پاییز و زمستان علاوه بر حضور در کلاسها و آزمونها توانستم به یک انضباط نسبی در روند مطالعه خود برسم.

به طور میانگین تا قبل از عید 5 ساعت در روز مطالعه داشتم.ولی یک ماه اخر ساعات مطالعه من به حدود 9 ساعت در روز رسید.

 

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟

رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل دانشگاه تهران

 

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

زبان انگلیسی : با توجه به پایه خوبی که در زبان انگلیسی داشتم و شناخت مناسبی  که به مرور نسبت به سوالات پیدا کردم ، بیشترین تمرکزم بر روی کتاب 1100 واژه بود.ولی برای قسمت گرامر و متون تخصصی منبع خاصی را مطالعه نکردم. با توجه به امتیاز آور بودن درس زبان و با توجه به اینکه بسیاری از داوطلبان این درس را رها میکنند ، توصیه میکنم که این درس را جدی بگیرید.

اصول و مبانی مدیریت اسلامی : باتوجه به محدودیت زمانی  450 تست از 1000 تست تالیفی پورشفیع-خورشیدی  را به همراه پاسخ ها مطالعه و مرور کردم.این درس نیز با توجه به اینکه دوسال است در بین دروس گنجانده شده ،میتواند بسیار تاثیر گذار باشد و سال به سال طراحی سوالها سخت تر میشود.

تحقیق در عملیات : جزوه و کلاسهای دکتر یگانه

اقتصاد خرد و کلان : کلاس و جزوه استاد معیر – کتابهای اقتصاد خرد و کلان دکتر قاسمی  .  این درس نیاز به تست زنی زیاد دارد.اگر چه داوطلبان اینطور تصور میکنند که اقتصاد درسی است که هر چند بار که بخوانید سریع فراموش میکنید ، ولی تسلط بر مفاهیم از طریق تست و تمرین ، میزان فراموشی نکات را به حداقل میرساند.

تئوریهای مدیریت : جزوه و کلاس استاد پورشفیع – کتاب دکتر سید جوادین از انتشارات نگاه دانش – کتاب مبانی سازمان و مدیریت دکتر مقیمی – تحلیل سوالات آزمونهای سالهای گذشته

مدیریت بازاریابی: کتاب بازاریابی مناجاتی – کتاب مسینگهام – 2000 تست بازاریابی – فلش کارتهای DLM  

  با توجه به تغییر روند طراحی سوالات در درس بازاریابی توصیه میکنم که حتما کتاب مسینگهام را نیز مطالعه کنید

ریاضی و آمار : جزوه و کلاس های دکتر یگانه

 

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟

دوستان عزیز لازمه بدونید که در روند مطالعه و آمادگی برای آزمون ، ممکنه که بعضی اوقات خسته بشید یا اینکه نا امیدی بیاد سراغتون.بعضی از از داوطلبین که این شرایط رو تجربه میکنن دست از تلاش بر میدارن و از ادامه مسیر منصرف میشن و یا اینکه دیگه حداکثر تلاششون رو نمیکنن. بهتره بدونید که این شرایط برای همه پیش میاد . تو این مواقع بهترین راه اینه که یه مقدار به خودتون فرصت بدید و درسهایی رو که باهاشون راحتتر هستید رو دوره کنید تا دوباره بتونید روحیه لازم برای ادامه کار رو پیدا کنید.

نکته بعدی اینکه هر فردی روش خودش رو برای مطالعه داره .تو دو سه ماهه اول مطالعتون روش خودتون رو پیدا کنید و بهش متعهد بشید.ممکنه صدتا روش برای آمادگی و مطالعه وجود داشته باشه.مهم اینه که شما باکدوم روش راحتترید و مهم تر این که با کدوم روش نتیجه میگیرید

تو همین چند ماهی که تصمیم دارید خودتون رو برای آزمون آماده کنید ، درس خوندن رو یکی از اولویت های اصلیتون قرار بدید و مطمئن باشید که با تلاش و کوشش و حفظ آرامش و صبر و حوصله ، پذیرش در کنکور کارشناسی ارشد ساده ترین و راحتترین اتفاقی هستش که براتون میفته.

 

با تشکر از سایت مدیر

براتون آرزوی موفقیت دارم.
کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه