شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
جمعه 31 فروردین 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 6,836
بازدید دیروز: 14,379
بازدید کل: 151,550,664
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 64
کاربران حاضر: 65


مصاحبه سایت مدیر با محمودرضا عتیقه چی رتبه 55 کنکور کارشناسی ارشد سال 1395 رشته مدیریت مالی

 

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با عرض سلام و ادب خدمت خوانندگان محترم و مسولان سایت Modir.ir و سپاس فراوان از سایت بسیار مفیدی که ایجاد کرده اید.
بنده محمود رضا عتیقه چی با رتبه 55 مالی هستم.درصدهای اینجانب:
زبان و مدیریت اسلامی : سفید - ریاضی و امار: 25 – تئوری مدیریت: 6.67– اقتصاد: 70 – مدیریت مالی: 46.67 – مدیریت ریسک: 77.78 – حسابداری: 53.33

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
بنده متاهل و فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک طراحی جامدات از دانشگاه آزاد خمینی شهر هستم با معدل 14.9 و در زمان کنکور سرباز و در حین خدمت بودم.سال دوم هست که کنکور مالی شرکت کردم و سال قبل رتبه 155 اوردم.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
فقط کنکور آزمایشی شرکت کردم و تمام آزمونها را دادم. برای همه نمی توان یک نسخه واحد پیچید ولی به جرات می توانم بگویم که کنکورهای ازمایشی چند حسن دارد: اول به برنامه مطالعاتی شما نظم می دهد به شرطی که برنامه ریزی صحیح انجام دهید(دوستانی که سرعت و شرایط مطالعاتیشان با پیشروی آزمونها هماهنگ نیست فقط جامع ها را شرکت کنند.) . دوم درک مناسبی از شرایط آزمون اصلی کنکور به شما می دهد و تا حدی از استرستان کم می کند. سوم تا حدود 50% شمارا با رقبایتان آشنا می کند(ولی به هیچی وجه رتبه های آزمایشی را وحی منزل ندانید چه بسیار دوستانم که رتبه های بهتر از ازمایشی ها اوردند و بالعکس)
اما در مورد کلاسها نمی توانم نظر دقیقی بدهم چون خودم شرکت نکردم ولی با صحبتی که با افراد رتبه بالاتر از خودم کردم از کلاسها بهره خوبی برده بودند.فقط متاسفانه اساتید برتر کنکور مالی در تهران کلاس برگزار می کنند.اما تجربه بنده می گوید که بدون حتی یک کلاس و با پشتکار و علاقه می توان کمبود کلاس را جبران کرد و دوستان شهرستانی نگران نباشند

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
سال اول کنکور بهمن بود من مهرماه از شغلم استعفا دادم و روزی 10 ساعت میانگین مطالعه کردم(با اشتباهات فراوان در نحوه درس خواندن) و رتبه 155 اوردم.امسال اصلا شرایط مناسبی نداشتم از صبح ساعت 5 راهی پادگان بودم و تا 5 الی 6 بعدازظهر درگیر خدمت بودم ولی به خلطر عشقی که به این رشته داشتم با تمام سختی ها در اوقات بیکاری خدمت و بعدازظهرها با همه خستگی مطالعه ام را ادامه دادم. می دانستم که لاک پشت با شعار اهسته و پیوسته از خرگوش چابک در مسابقه جلو زد.امسال از مهرماه شروع کردم و روزانه 3 الی 4 ساعت مفید مطالعه داشتم پیوسته تا روز کنکور در اردیبهشت ماه(تعطیلی ها و مرخصی هایم تا 10 ساعت میرسید)

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب دانشگاههای تهران و بهشتی و علامه روزانه و نوبت دوم هایشان و بعد از اینها صنعت نفت و خوارزمی و تهران محل تحصیل فارابی و یزد روزانه


کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
بنده منابع ارشد را از همین سایت بدست اوردم ولی برای کنکور بازهم احساس ضعف می کردم چون دسترسی به تهران و بچه های کنکور مالی نداشتم و موسسات شهرستان ها به جرات می توانم بگویم در کنکور مالی کمک خاصی نمی توانند بکنند
زبان: نظری ندارم چون بچه های مالی یک درس نسبت به رشته های دیگر اضافه دارند و یک درس فدا می شود.
مدیریت اسلامی: یک کتابی موسسه ماهان چاپ کرده که خلاصه چند کتاب است.فکر کنم کتاب خوبی باشد
ریاضی و آمار: بنده با مطالعه کتب رنجبران(ویژه کنکور مدیرت) برای هر دو درس سال قبل که ریاضی به نسبت امسال سخت تر بود درصد 50 کسب کردم ولی امسال فرصت مطالعه حتی 1 درس از ریاضی و آمار نداشتم.در حالی که اگر کسی رنجبران را امسال مطالعه کرده بود کسب درصد 60 یا 70 هم برای امسال دور از ذهن نبود حتی برای بچه های غیر فنی که ممکن است پایه قوی نداشته باشند
اقتصاد خرد و کلان: با شرایط سربازی بنده فقط توانستم روی DLM وقت بگذارم که انصافا جامع است ولی بسیار وقت گیر است. کتاب نظری چاپ جدید را شنیده ام که تستهای کتاب 2000 تست را با کتاب خودش تلفیق کرده.به نظرم منبع کاملی است.فقط درسنامه های کتب دکتر نظری فوق العاده نکته دار است.اگر 10 بار درس نامه را با دقت بخوانید و نکته ها را یاد بگیرید بار 11 هم نکته جدیدی هست که شما بلد نیستید.
مالی: بازهم بنده روی DLM وقت گذاشتم. ولی کتاب دکتر تهرانی بعلاوه تست  های تالیفی انتشارات خانه فرهنگ جلد مشکی رنگ خوب است.تاکید زیادی روی این کتاب تست دارم.
مدیریت ریسک: به جرات می گویم کتابی به راحتی کتاب مدرسان شریف سهیل ذوقی ندیدم.بعلاوه کتاب تست دکتر گرجی آرا.اگر جزوه گرجی ارا را پیدا کردید تعریف زیادی از آن شنیدم.در این درس تاحدی بین منابع تفاوت هست.
حسابدای: کتاب دکتر نوروش برای حسابداری مالی خوب است ولی برای حسابداری صنعتی بسیار بد توضیح داده.به دنبال منبع دیگری باشید. بعلاوه کتاب تست تالیفی محمدی برای کنکور مدیریت مالی

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
می دانم صحبتم طولانی شد ولی باور کنید اگر کسی این توصیه ها و چیزهایی که در اثر تجربه به دست اوردم را روز اول به من می گفت همان سال گذشته رتبه ی خیلی بهتری کسب می کردم.ولی اعتقاد دارم که هیچ کار خدا بی حکمت نیست.فقط چند توصیه آخر:
کنکور ارشد به خصوص رشته مالی با کنکور کارشناسی تفاوت های بنیادی دارد.در کنکور ارشد شما دروس ریاضی و زبان و تئوری را نباید تمام و کمال بخوانید اشتباهی که من سال اول انجام دادم.اگر 1 تایم مطالعه برای ریاضی می گذارید 2 تا 3 تایم متقابلا برای مدیریت مالی قرار دهید.خلاصه با استراتژی درس خواندن برای ارشد مهمتر از افزایش مداوم ساعات مطالعاتی است."استرانژی مطالعاتی داشته باشید"
تاکید می کنم: خلاصه برداری، خلاصه برداری، خلاصه برداری با روش صحیح.2 ماه مانده به کنکور کلید موفقیت شماست.
به نظر من یک دانشجوی مدیرت اولین جایی که مدیریت خودش را اثبات می کند در مسیر کنکور ارشد است.چطور؟ شما باید مدیریتی حرفه ای روی نحوه مطالعه،ساعات مطالعه و کیفیت آن، شرایط تغذیه ای و ورزشی، تفریح و خانواده ، شرایط مالی و ... داشته باشید تا بتوانید رتبه مناسب را کسب کنید.
شما هرچقدر هم زیاد درس بخوانید ولی نتوانید قبل از کنکور و سر جلسه به استرس خودتان غلبه کنید انگار که هیچ تلاشی نکرده اید. استرس یک پدیده کاملا ذهنی است و با عبارات تاکیدی مثبت و تلقین هر روزه به خودتان می توانید نه تنها بر استرس خودتان غلبه کنید که یک محرک و انگیزه خوب برای طی مسیر بدست آورید
کسب رتبه خوب حتی تک رقمی اصلا ربطی به گذشته و باورهای محدود کننده شما نسبت به خودتان ندارد.بنده از دانشگاه آزاد با معدل عادی و رشته فنی و سرباز بودن تا حدی در این کنکور موفق بودم.جمله زیبایی را هر روز به خودم می گویم:
"چه باور کنید که می توانید چه باور کنید که نمی توانید در هر دو صورت حق با شماست"
این پاراگراف را به این دلیل آخر می نویسم که در ذهنتان باقی بماند: خدا را در همه حال ببینید.او کسی است که شمارا آرام می کند، دلداری می دهد، تقویت می کند،جلو می برد و خلاصه همه چیز در دستان مهربان اوست. به او توکل کنید و تلاشتان را تا حد ممکن بکنید.نتیجه را به او واگذار کنید.ممکن است آینده خوبی در انتظار شما در دانشگاه تهران نباشد ولی در جای دیگر از خیلی مشکلات و آسیبها در امان باشید.
در آخر شاکر لطف بیکران خداوند هستم و از پدر و مادر و همسر عزیزم که در این مدت بستر مناسب برای تلاشم را فراهم کردن نهایت سپاس و کمال قدردانی را دارم.  
یا حق