شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,030
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,909
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 500
کاربران حاضر: 500


مصاحبه سایت مدیر با عبدالله سرخوش رتبه 69 کنکور کارشناسی ارشد سال 1395 رشته مدیریت اجرایی
 

/files/534543.bmp

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
با سلام و احترام. با سلام، زبان عمومی انگلیسی 68.89، استعداد تحصیلی 15، دانش مسایل روز 36، نظریه های عمومی مدیریت 51.43 ، زبان فارسی 52. میانگین دروس 44.66 و میانگین وزنی 40.72.
رتبه من در رشته مدیریت اجرایی 69و مدیریت شهری 42شد
.
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟
مهندسی نرم افزار. دانشگاه صنعتی سجاد. فارغ التحصیل سال 1386 با معدل 58/14.

آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
در حین مطالعه و در حال حاضر شاغل می باشم و در حال حاضر سمت کاری من کارشناس برنامه ریزی استراتژیک است که همچنین مطالعات و روابط بین الملل در مجموعه کاری به عهده من می باشد و با توجه به نیاز کاری با مباحث پایه مدیریتی به صورت تئوری و عملی آشنایی نسبی داشتم که این مسئله در درس دانش مسائل روز هم کمک کرد.
در بحث فراهم آوردن شرایط مناسب برای مطالعه و ایجاد انگیزش همسرمبه عنوان بهترین دوست من، یار و یاور من بود و راهنمایی ها و انگیزه دادن های ایشان مشوق من بوده و خواهد بود. همچنین در آشنایی اولیه هم چون ایشان در رشته مهندسی صنایع گرایش تجزیه و تحلیل سیستم ها تحصیل کرده بودند، راهنمایی خوبی در خصوص مباحث مدیریتی این رشته به من دادند.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
با توجه به زندگی در مشهد و اینکه شناخت نسبی از بحث تئوری مدیریت داشتم، در یکی از موسسات آموزشی خاص مشهد کلاس تئوری مدیریت و کلاس استعداد تحصیلی شرکت کردم. در بحث استعداد تحصیلی در سال 88 در گرایش MBAشرکت کرده بودم و حدود 34 درصد زده بودم، اما متاسفانه کلاس برگزار شده مشوق خوبی برای مطالعه و تست زنی نبود. فقط در کلاس شرکت کردم و در آزمون های آزمایشی حدودا 25 می زدم و با توجه به مشغله کاری به نظر می رسید نمی توانم بیشتر وقت بگذارم و استاد نقش منفی در افزایش انگیزه داشت. در بحث تئوری مدیریت مساله از این هم بدتر بود و بعد از 10 جلسه 2 ساعته هنوز بحث منبع در کلاس بود که با تغییر استاد با درخواست دانشجویان مسئله بهبود یافت اما کامل کننده نیاز با توجه به تعداد اندک کلاس های باقیمانده نبود. من در آزمون های آزمایشی برای ارزیابی وضعیت آمادگی خود ثبت نام کردم و از 8 آزمون در 7 آزمون شرکت کردم که به نظر بسیار مفید بود و حداقل قبل از جلسه اعتماد به نفس کافی را برای قبولی در دانشگاه فردوسی مشهد با توجه به مشغله کاری و مدت زمان مورد نیاز برای گذران وقت با همسر و فرزندم بوجود آورد.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
حدودا از 7 آذر ماه شروع کردم. در واقع از تغییر زمان آزمون در اواخر آبان ماه مطلع شدم وگرنه قصد داشتم سال 95 برای کنکور سال 96 شرکت کنم. با توجه به تسلط به زبان انگلیسی و تحقیقی که کرده بودم در خصوص میانگین وزنی حدودا 35 تا 40 برای قبولی در دانشگاه فردوسی، کل مدت زمان حضور مفید در کلاس، مطالعه مراجع و تست زنی حدود 207 ساعت بود که حدودا 30 ساعت برای تست زنی  و حضور در آزمون آزمایشی و بقیه زمان برای حضور در کلاس و مطالعه صرف شد که متوسط حدودا 2 ساعت در روز می شود. قسمت اعظم مطالعه من نیز در بحث تئوری مدیریت بود که در درس دانش مسائل روز نیز نقش مهمی دارد. هفته های اول میانگین 7 ساعت در هفته، در مدت میانی میانگین 4 ساعت در هفته و در نهایت سه هفته آخر میانگین 19 ساعت در هفته درس خواندم که البته دو هفته آخر سه روز مرخصی از محل کار گرفتم و یکی از موارد مهم این بود که سهم خواب روزانه خودم را کم نکردم!.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
دانشگاه فردوسی مشهد مدیریت اجرایی(روزانه و شبانه) و سپس دانشگاه فردوسی مشهد مدیریت شهری.

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
با توجه به مهارتم در زبان و اینکه در کنکور لیسانس 100 زده بودم و کتاب زبان اصلی را مطالعه می کردم و در محل کار نیز زبان از ابزارهای کارم می باشد،  بنده چندان مطالعه ای در این زمینه نداشتم و فقط یکی دو بار کلمات کتاب 504  را مرور کردم، توصیه خاصی نمی توانم بکنم.
کتاب اصول مدیریت دکتر رضاییان هرچند متاسفانه از کلمات خوبی استفاده نمی کند(فراگرد به جای فرآیند) و ... اما به عنوان شروع مخصوصا برای کسانی که از رشته های مهندسی تغییر رشته می دهند کتاب خوبی است. من تقریبا دو سوم کتاب را مطالعه کردم.
اما با توجه به تحقیقی که کردم و صحبت هایی که آقای پورشفیع در تهران به حق در مورد کتاب آقای دکتر مقیمی در کانال های تلگرامی صحبت کرده بود، را از دی ماه خریدم و حدود 25 صفحه را مطالعه کردم. مجددا در سه هفته آخر این کتاب را از اول شروع به مطالعه کردم که در نهایت تنها تعداد صفحاتی کمی از فصل آخر این کتاب باقی ماند.(این کتاب به روز است، ترجمه روان و شیوایی دارد و البته در مواردی نیاز به ویرایش دارد).
من مدتی دنبال مراجع زبان اصلی گشتم که فایل الکترونیکی مناسبی پیدا نکردم، فقط تعدادی فایل پاور پوینت از سایت Boundlessتهیه کردم که برای تقویت زبان و درک مفید موضوع مفید بود.
برای بحث رفتار سازمانی سه فصل اول کتاب آقای رضاییان را مطالعه کردم.
برای بحث منابع انسانی کتاب آقای دکتر سعادت را مطالعه کردم که حدود 200 صفحه را مطالعه کردم و بقیه را از روی جزوه خلاصه مطالعه کردم.
کتاب آقای دکتر الوانی هم کتاب مفیدی است که از کتابخانه محل کار به امانت گرفتم که متاسفانه نشد مطالعه کنم.
آقای پورشفیع(که کانال تلگرامی فعالی هم دارند!) در مشهد کلاسی برگزار نمودند که چون به صورت فشرده بود، بنده امکان حضور در این کلاس را نداشتم اما بخش هایی از صوت ذخیره شده از کلاس و جزوات ایشان که از یکی از دوستان امانت گرفته بودم را مطالعه کردم و در دو هفته آخر برای مرور از جزوات آقای پورشفیع استفاده کردم که برای یادآوری نکات مهم بسیار مفید بود. همچنین جزوه سوالات پیش بینی ایشون را از سایت ایشان خریداری کردم که برای مرور در روزهای آخر بسیار مفید بود. جا دارد در اینجا از دوست خوبه خودم آقای مهندس کامران بیلندی و آقای پورشفیع که تنها یک بار تلفنی با ایشون صحبت کردم، تشکر کنم.
در بحث استعداد تحصیلی، دانش مسائل روز و فارسی کتاب یکی از موسسات را به صورت دسته دوم خریدم که متاسفانه مطالعه نکردم. در بحث دانش مسائل روز کتاب آقای مقیمی هم کمک کرد و البته کتاب اقای امیر حسین بهروز را هم به صورت دسته دوم خریدم که متاسفانه فقط ورق زدم اما پس از کنکور و بررسی که انجام دادم متوجه شدم قسمت هایی زیادی از سوالات را پوشش می دهد.


به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید
اولین توصیه من مطالعه کتاب های مرجع به صورت مفهومی است. یعنی یک کتاب را شده یکبار بخوانید، روزی مثلا ده صفحه و به آن مسلط شوید. حضور در آزمون های آزمایشی و بررسی روند نتایج مسئله مهمی است. میانگین وزنی من در اولین آزمون آزمایشی 26.15 و در هفتمین آزمون آزمایشی 31.17 بود که نشان می دهد پیشرفتم در یک بازه حدودا 20 هفته ای بسیار کم بود و البته وقت سرمایه گذاری شده نیز کم بود. در آخرین آزمون آزمایشی(هفته قبل کنکور) این عدد به 44.61 رسید و در نهایت در جلسه آزمون 40.72. مساله بعدی مرور در هفته های نهایی است.
من روز جلسه یک مقدار اعتماد به نفس بالایی در پاسخگویی به سوالاتی که شک در دو گزینه داشتم که از این مساله ضربه خوردم. یکی از راه های حل این مساله تست زدن بیشتر است که متاسفانه من کوتاهی کردم. مورد مهم در این گونه موارد توجه به ضریب درس است. یکی از علل درصد پایین من در دو درس استعداد تحصیلی و دانش ضریب 2 این دو درس که متاسفانه من در هر یک از این دروس چنانچه تعداد پاسخ غلط کمتری داشتم قطعا رتبه به زیر 20 تغییر می کرد. دوستان توجه داشته باشند که یک غلط در درس با ضریب 2 تاثیر منفی بیشتری نسبت به یک غلط در زبان و فارسی دارد.

 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه