شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,736
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,615
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 461
کاربران حاضر: 461


مصاحبه سایت مدیر ، امیرحسین اعتضادالسلطنه ، رتبه 80 ، کنکور کارشناسی ارشد ، سال 1395 ، رشته مدیریت بازرگانی

/files/647823749.jpg
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
ضمن عرض سلام و تشکر بابت سایت خوب مدیر،درصد ها و رتبه های من در گرایش های مختلف به ترتیب :
زبان:سفید
ریاضی و آمار:83.33     
تئوری های مدیریت:42.22
اقتصاد خرد و کلان:66.67
تحقیق در عملیات:سفید
مبانی مدیریت اسلامی:68.89
بازاریابی:42.22

رتبه ی 40 کارآفرینی،59منابع انسانی،80 بازرگانی،82 دولتی،83 فناوری اطلاعات،102 تکنولوژی،106صنعتی

*******************************
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
در مقطع کارشناسی در رشته ی ریاضیات و کاربردها با معدل موثر 14.42 در دانشگاه سمنان تحصیل کردم .
در دوران مطالعه برای کنکور حدود 36 واحد داشتم ،مثل هر سال انتظار میرفت که کنکور ارشد بهمن ماه برگزار شود به همین خاطر من ترم فرد را سبک تر واحد برداشتم اما کنکور افتاد اردیبهشت و مدیریت دو پروسه ی فارغ التحصیلی و کنکور ارشد آن هم با این حجم واحد باقی مانده دشواری های خاص خودش را داشت.
سال کنکور من تا جای ممکن دانشگاه نرفتم و در خانه ی دانشجوییم مشغول به مطالعه بودم.
*******************************

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟
آزمون آزمایشی شرکت کردم ،آزمون دادن یک هنر نیست بلکه یک تجربه است که باید آن را به مرور بیاموزید ، یک ویژگی مهم آن بحث آزمون و خطا است ،بعد از چند بار آزمون دادن متوجه خواهید شد که با توجه به نقاط قوت و ضعف خود با چه ترکیب درصدی از دروس  بهترین نتیجه را کسب می کنید.
مطمئننا بارها این جمله رو شنیدید که نباید رتبه و درصد را در آزمون آزمایشی مد نظر قرار داد،من هیچ وقت درصد ریاضی و اقتصاد بالای 60 نداشتم اما در کنکور اتفاق افتاد ، مهم پیشرفت آزمون به آزمون است ،در آزمون اول رتبه ام حدود 250 شد تا جایی که در یکی از آزمون های جامع رتبه ی 7 آوردم که حتی خودم هم باورم نمیشد. اگر به این صورت عمل کنید به یک مرتبه پیشرفت چشمگیری خواهید داشت.
*******************************

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
تنها برای درس تئوری های مدیریت کلاس رفتم ،معجزه نکرد اما با نحوه ی مطالعه ی این درس آشنا شدم.
یک هفته قبل کنکور هم کلاس یک روزه جمع بندی مدیریت اسلامی را شرکت کردم که بسیار خوب بود زیرا تا قبل آن مطالعه ی جدی در این درس نداشتم.
در تابستان بیشتر به انتخاب منابع و شناخت طریقه ی خواندن هریک از دروس پرداختم و از مهر به طور جدی شروع به مطالعه کردم ، من نمی خواهم به صورت کلیشه اشاره ایی به میزان ساعات مطالعه کنم ،چون برای هرکسی منحصر بفرد است، فقط این اطمینان رو به شما میدهم و خیالتان را راحت کنم، با مطالعه ی کم نمی توان در کنکور مدیریت نتیجه ی خوبی کسب کرد زیرا حجم دروس بسیار بالاست و صرفا خواندن مطالب چون مباحث ساده هستند کار دشواری نیست ،نکته ی قابل توجه آن است که باید این مطالب به ظاهر ساده را با تمام جزییات به حافظه ی بلندمدت خود بسپارید و این کار میسر نیست مگر با صرف زمان زیاد برای جا افتادن مطالب و مرور مداوم آن ها.
به شخصه یک ماه آخر بر خلاف همه میزان مطالعه من پایین بود و اگر از قبل خوب نخوانده بودم کار تمام بود ، پیشنهادی که می توانم بکنم این است که اگر یک ماه آخر کم آوردید شرکت در کلاس های جمع بندی میتواند ایده خوبی باشد ،با اینکه خودم این کار را انجام ندادم.روز های استراحت هم کم نداشتم ،خلاصه جوری بخوانید که بعد کنکور دادن کار ناکرده برای انجام نداشته باشید و تمام اطرافیان به اینکه قبولی حق شماست اقرار کنند.
*******************************

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
به ترتیب دانشگاه های تهران،بهشتی و تربیت مدرس با الوویت  بازرگانی بین المللی
*******************************

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان: اگر پایه خوبی در این درس دارید که فبها ، در غیر اینصورت بهترین کار جهت کسب یک درصد مطلوب در زمان کوتاه این است که بر روی متن های 10 سال اخیر کنکور بازرگانی تسلط کامل داشته باشید و حتی گزینه های درست را به خاطر بسپارید زیرا شانس اینکه متن ها تکرار شود بسیار بالاست،هدف پیش روی شما کنکور ارشد است نه آزمون تافل! همچنین فایل 504و1100 English_persian را تهیه کنید زیرا کد های بسیار خوبی برای به خاطر سپردن لغات دارد.
من در کنکور ریسک نکردم و این درس را سفید گذاشتم .
ریاضی و آمار : اگر فکر می کنید که چون رشته ام ریاضی بوده هیچی ریاضی نخواندم و پایه ی قوی داشتم سخت در اشتباهید ، تست های 15 سال اخیر کنکور را حداقل 5 بار زدم تا جا بیفته، با اینکه تکراری بود خیلی از تست ها بازهم به طور کامل حل می کردم.
شک نکنید کتاب عباس تاجیک بهترین کتاب برای این درس هست ، دلیل کسب درصد بالا در این درس ،زدن تست های جامع کنکور بود .
برای آمار هم کتاب رنجبران عالیه ، اما تا فصل 3 و نهایتا 4 کافیه ، آمار باید تا جایی که می توانید تست کنکور بزنید آن هم به دو دلیل ، یک اینکه دستتان توی محاسبات راه بیفته و دوم اینکه فرمول های مهم را بشناسید ،تیپ اکثر تست های آمار هم هر سال تکراری هستش.
تئوری های مدیریت: خواندن کتاب های مرجع رو به دلیل کمبود زمان پیشنهاد نمی کنم ، در این درس همین که بتوانید به یک منبع اطمینان کنید و مدام منبع خود را عوض نکنید یک موفقیت محسوب می شود،من جزوه و کتاب تست پرچ (بخش های 1و2و3)را خواندم ، از حجم زیاد آن نترسید، می رسید چند بار به طور کامل بخوانید ، من آنقدر تکرار کرده بودم که کنار بعضی از تست ها جا برای تیک زدن نمانده بود، جزوه تست های پیش بینی پورشفیع هم برای جمع بندی می تواند مفید واقع شود،هر روز تئوری بخوانید، اگر کلاس جمع بندی هم بروید خوب هستش ، گرچه من مغرور بودم و نرفتم.
مدیریت اسلامی:بازهم کتاب های مرجع در این درس مفید نیست ، زمان خود را هدر ندهید ، پیشنهاد من جزوه ی اسلام (پارت سوم) و مجموعه 100 تست پیش بینی پورشفیع هست ،به همین سادگی .
اقتصاد خرد و کلان : مسلماً کتاب محسن نظری ،2000 تست هم نیاز نیست ، عوض آن تست های کنکور را بارها بزنید ،مطمئن باشید نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.
جزوه ی آقای اسداللهی عالیه و عامل موفقیت من در این درس بدون هیچ کلاسی بود ،همواره اقتصاد جزو بهترین درصد هایم بود،فکر نکنم دیگه لازم باشه که تاکید کنم چند بار باید آن را بخوانید و تست جامع بزنید.
تحقیق در عملیات:اوایل خیلی زمان صرف آن می کردم،چون رشته ام ریاضی بود و چند واحد مرتبط با آن گذرانده بودم فکر می کردم میتوانم خودم بخوانم که وقتی دیدم نتیجه خیلی متفاوتی ندارد آن را کنار گذاشتم،اما دیدم کسایی که کلاس رفتن و نتیجه عالی گرفتن ، جزوه ی آقای زاهدی سرشت بسیار خوب هست.
بازاریابی:شاهرگ حیاتی کنکور مدیریت بازرگانی این درس هست که امسال هم شگفتی آفرین شد، در چند سال اخیر کتاب مناجاتی تنها منبع طرح سوال برای این درس محسوب میشد اما از امسال ، طرح 10 سوال از کتاب لنکستر و مسینگهام نشان دهنده ی اهمیت این کتاب برای طراحان است،3 ماه آخر هر روز بازاریابی بخوانید زیرا اگر کم بزنید به یکباره تمام زحماتتان از بین می رود.تست های کنکور آن را حفظ کنید زیرا اکثرا تکراری هست.
با اینکه تسلط عالی در این درس داشتم و انتظار بالای 80% را داشتم با نوع طراحی سوال های امسال نزدیک بود قافیه را ببازم ،فقط میتوانم بگویم خدا یارم بود که با بقیه دروس جبران شد.

*******************************
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
یادم میاد آن وقت هایی را که خسته و نا امید از فشار درس خواندن، در بدترین شرایطی که بتوانید تصورش را هم بکنید مصاحبه سایت مدیر با رتبه ها را می خواندم و هیچ زمان حتی فکرش را هم نمی کردم که روزی خودم یکی از این افراد باشم،منظور این که آدم هایی از جنس خودتان این رتبه ها را کسب کرده اند.
کنکور در وهله ی اول یک ماراتن روحی و بعد علمی هست ، اگر بعضی مباحث را نخواندید خود را نبازید ، زیرا کنکور خیلی هم روی حساب کتاب نیست ، در عین ناباوری ممکن است هیچ سوالی از آن ها طرح نشود ، چه کسی می توانست فکرش را بکند که در درس تئوری از بخش سازمان ،ساختار ،جداول ، و رهبری و سیستم ها هیچ سوالی طرح نشود یا در درس استراتژیک بازاریابی مهم ترین فصول نادیده گرفته شود !
با اعتماد به نفس جلو بروید ، حتما با یکی از دانشجوهای ارشد که در این راه موفق بودند ارتباط دوستانه برقرار کنید و از تجربیتشان بهره ببرید.
تاکید می کنم در درس هایی که ضعیف هستید و آن ها دروس استراتژیک برای رتبه شدن هستند اهمال نورزید ، به قیمت کلاس و یا تلاش "هدفمند" خود را به درجه ی مطلوب برسانیددر غیر اینصورت وقت خود را تلف نموده اید.حتی یک درس ممکن است سرنوشت شما را تغییر دهد ،در کنکور مدیریت جا برای اشتباه ندارید،چون رقابت شدید است.
اگر درسی را می خواهید حذف کنید ابتدا باید نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید و ببینید که آیا نقاط قوتتان کافی هست یا نه ، شرایط من با رتبه ی 57 سال قبل یکی بود اما به هر حال این کار ریسک دارد ، توجه داشته باشید که در صورتی که این کار را انجام  دادید ، میانگین درصدی شما زیر 45 نباید باشد .
هرگز اسیر تبلیغات و جو کلاس ها یا کتاب یا اساتید نشوید ،همه چی به خودتتان بستگی دارد.

بازهم تشکر می کنم از اطلاعات مفید سایت مدیر که همواره به من برای گرفتن تصمیمات مهم کمک کرده است .
در آخر جا دارد از خانوده ام و مشاوره های دلسوزانه دوستانم کمال قدردانی را داشته باشم.
تشکر ویژه از استاد مسعودیگانه به خاطر مشاوره های بدون دریغ ایشان.
با آرزوی موفقیت برای داوطلبان با انگیزه و با درایت کنکور ارشد 96

 
         با سپاس
  

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه