شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
سه شنبه 02 بهمن 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 14,353
بازدید دیروز: 22,666
بازدید کل: 159,241,232
کاربران عضو: 0
کاربران مهمان: 305
کاربران حاضر: 305


مصاحبه سایت مدیر با حسین غلامرضایی رتبه 42 کنکور کارشناسی ارشد سال 1395 رشته مدیریت اجرایی

/files/462378423.jpg

ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟

با سلام خدمت شما . در ابتدا مرسی از سایت خوبتون که به خود من در آغاز راه کنکور ۹۵ خیلی کمک کرد و توانستم اطلاعات خیلی خوبی بدست بیاوردم .

درصد های من : 

زبان عمومی و تخصصی انگلیسی : 45.56

استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت (جی مت) : 39.17

دانش مسائل روز : 38.67

نظریه های عمومی مدیریت : 55.24

زبان فارسی : 24

رتبه 42 مدیریت اجرایی و 40 شهری
 

رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟
من دانشجوی رشته مدیریت دولتی دانشگاه علامه طباطبایی بودم .البته در سال کنکور ۵ واحد داشتم که یک روز در هفته دانشگاه می رفتم . معدلم : ۱۶/۶۰
 

آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟

خیر. من تمام وقت خود را برای کنکور آزاد کردم
 

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟

بله. کلاس جی مت که به عقیده ی من به خاطر نظم و دسته بندی دقیق مطالب و همچنین نوع آموزش, این کلاس بهترین کلاس دوران کنکور من بود .

علاوه بر این من از کلاس درس تئوری مدیریت هم استفاده کردم . و در نزدیکی های کنکور کلاس نکته و تست درس دانش مسائل روز را شرکت کردم که با اینکه کوتاه بود اما به قدری به من کمک کرد که  بدون این کلاس حداقل ۲۰ درصد پایین تر از درصد کنکورم را می زدم .

همچنین در  تمامی آزمون ها شرکت کردم که به نظرم شرکت در آزمون ها از شرکت در کلاس ها هم مهمتر است چون آدم با رقابت با دیگران می تواند نقاط قوت و ضعف خودش را شناسایی کند .
 

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟

من از تابستان که هنوز مشخص نشده بود کنکور اردیبهشت ماه برگزار می شود تنها در درس جی مت با کلاس پیش می رفتم ولی با مشخص شدن زمان کنکور به طور جدی از اوایل آبان شروع به درس خواندن کردم . نمی توانم بگویم به طور متوسط روزی چند ساعت درس می خواندم ولی با تجربیاتی که از اقای صدرا امامی (رتبه ۱ مدیریت اجرایی ۹۴) بدست آوردم ,طبق سرفصل آزمون ها اقدام به برنامه ریزی میکردم که بر اساس آن برنامه حجمی مطالعه روزانه من بدست می آمد .
 

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟

بنده به ترتیب روزانه و شبانه های دانشگاه های تهران , بهشتی , علامه طباطبایی و علم و صنعت را انتخاب کردم که تا این لحظه هنوز جواب انتخاب رشته ها نیامده است . البته پیش بینی خودم شبانه علامه طباطبایی است .
 

کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟

جی مت : کتاب تست جی مت آقای عرفانیان و کتاب ۲۰۰۰ تست آقای عرفانیان

تئوری : برای این درس  من اولویتم با کتاب های مرجع نظیر کتاب مبانی سازمان دکتر رضاییان، دکتر الوانی و رابینز بود. و برای مباحث رفتار سازمانی و تجزیه و تحلیل سیستم ها از کتاب جامع مدیریت مهرداد پرچ استفاده کردم که همه کتاب های مورد نیاز درس تئوری مدیریت را به صورت خلاصه آورده است و به خصوص برای کسانی که کمتر وقت مطالعه دارند بسیار مفید است .

دانش مسائل روز : کتاب آقای آرمان اشراقی 

زبان : پک فلش کارت های DLM که تا فلش کارت ۲۳۰۰ خواندم ( که اصلا کافی نیست ) . و همینطور دو جلد کتاب زبان ارشد زیر ذره بین

ادبیات : زبان و ادبیات فارسی مدیریت اجرایی انتشارات ساکو نوشته آقای کلیشمی (کتاب بسیار کاملی است و به نسبت وقت بیشتری برای خواندنش باید صرف کرد)
 

به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟

در ابتدا دوست دارم یک نکته رو عرض کنم ; اینکه من در بعضی درس ها درصد  پایینی زدم , اصلا دلیلی بر ناکارآمدی کتاب های نام برده شده در آن درس نیست و این منابع بهترین منابع موجود هستند و درصد کنکور رابطه مستقیمی با میزان وقت و سعی و تلاش هر فرد که در آن درس می گذارد دارد .

به طور کلی اصلا مهم نیست که شما از چه رشته ای هستین و سطح دانشتون تو درسهای کنکور اجرایی چقدر است , مهم خواستن و باور شماس که قطعا یک رتبه ی خوبی رو براتون میاره .به نظرم همه باید یاد بگیرن یا کاری رو شروع نکنن یا اگه شروع می کنن تا اخر آن با انرژی ادامه بدهند و به هدفشون برسند .

بعد از آن افراط نکردن چه تو درس خواندن و چه تو استراحت کردن هست و مهم کیفیت درس خواندن است .

از فرصت عید خیلی خوب استفاده کنید ; من خودم اصلا قدرش رو ندونستم .

یک نکته دیگه ای هم که به نظرم میرسه این است که همیشه سعی کنید خودتون رو با شرایط وفق بدید. برای ما نزدیکای عید بود که کنکور دکتری برگزار شد و فهمیدیم ۶۰٪ سوالهای درس تئوری از کتاب آقای مقیمی آمده و چاره ای جز خواندن ۱۰ فصل این کتاب حجیم نداشتیم ; برای همین کسی که توانست خودش رو با شرایط وفق بده وضعیت بهتری در زمان کنکور داشت .

 و در اخر پیشنهاد میکنم جوری درس بخونید که دو ماه اخر فقط درسایی رو که خواندید دوره و تثبیت کنید و از همه مهمتر از لحاظ ذهنی خودتونو واسه هر اتفاقی سره کنکور اماده کنید . با آرزوی موفقیت برای همه کنکوری ها

 

کرمانشاه گشت - اولین سامانه جامع گردشگری استان کرمانشاه