مصاحبه سایت مدیر با سینا سبزواری رتبه 48 کنکور کارشناسی ارشد سال 1395 رشته مدیریت اجرایی
ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام به همه ی مخاطبان سایت مدیر و مسؤولین این سایت که با مطالب و اطلاعات خوبشون داوطلبان کنکور و علاقه مندان به رشته های مدیریت رو پشتیبانی میکنن.
درصد های من به این شکل بودند:
زبان عمومی/تخصصی: 66.67
استعداد و آمادگی تحصیلی: 28.33
دانش مسایل روز: 42.67
نظریه های عمومی مدیریت: 39.05
زبان فارسی: 40.00
تراز: 7240
رتبه ی 48 مدیریت اجرایی و 33 مدیریت شهری
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
من فارغ التحصیل رشته ی مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه کاشان با معدل 16.94 هستم.
آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
من در هیچ کلاس کمک آموزشی شرکت نکردم، و شرکت در چنین کلاس هایی رو منوط به سطح علمی خود فرد، سطح کلاس ها و هزینه ای که از نظر مالی و خصوصا از نظر وقت داره میدونم، در طول دوران امادگی برای کنکور هم در هیچ آزمونی شرکت نکردم؛تنها در سه مرحله آزمون جامع شرکت کردم که درصد ها و ترازی مشابه با کنکور داشتم که هم از نظر اعتماد به نفس و هم از نظر زمان بندی دروس سر جلسه کنکور به من کمک کرد.
از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
به طور جدی از مهرماه شروع به درس خواندن کردم و میانگین روزی 7-8 ساعت میخوندم؛ البته این زمان در ماه های ابتدایی کمتر و درماه های منتهی به کنکور بیشتر بود.
کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
الویت های من به این ترتیب هستن: 1- دانشگاه تهران 2-دانشگاه شهید بهشتی 3-دانشگاه علامه 4-دانشگاه علم و صنعت
کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان:هر دوجلد کتاب زبان عمومی زیرذره بین رو برای بخش لغت و بخش گرامر استفاده کردم و عادت داشتم هرروز یکی دو متن برای درک مطلب کار میکردم. در ماه های آخر هم از کتاب زبان تخصصی مدیریت آرمان اشراقی استفاده کردم. البته با توجه به رشته ی تحصیلیم در مقطع کارشناسی این درس رو با اعتماد به نفس بیشتری میخوندم و کار میکردم و درصدهام هم همین رو نشون میده.
جی مت:تا دوماه به کنکور کتاب جی مت مدرسان شریف و دوماه آخر کتاب بانک تست(50روز،50آزمون) مدرسان، درس جی مت درسیه که اگه یبار دیگه بتونم کنکور بدم وقتی بیشتری براش صرف میکنم، برای مدیریت اجرایی درصد بین 40-50 درصد فوق العاده خوبی حسابی میشه، البته رسیدن به اون به این آسونی ها نیست!
دانش مسایل روز:داوطلبان اطلاع دارند که این درس جز دروسی است که منبع خاص و کاملی برای اون موجود نیست. من از کتاب دانش مسایل آرمان اشراقی استفاده کردم و چندین دور اون رو خوندم، همچنین خودم هم مطالبی رو سرچ میکردم و یاددداشت میکردم که سال های قبل در کنکور اومده بود، و هرروز تیترهای روزنامه ی دنیای اقتصاد رو (که یکی از رتبه های برتر کنکور مدیریت اجرایی در همین سایت گفته بودن) میخوندم.
زبان فارسی:از کتاب مصطفی علیزاده برای این درس استفاده کردم و پیشنهادم به داوطلبان این هست که به فرض ساده بودن این درس از اون غافل نشن و هرروز اون رو در برنامه ی خودشون داشته باشن ؛ حتی به عنوان زنگ تفریح و رفع خستگی بقیه دروس!
نظریه های مدیریت:شاید این درس مهمترین درس تو کنکور ارشد برای داوطلبای مدیریت اجرایی باشه که وقت گذاشتن، هزینه و تلاش برای اون واقعا ارزش داره. بنده ابتدا کتاب نظریه های مدیریت دو جلدی انتشارات پارسه رو خوندم، بعد از اون از مجموعه فلش کارت های دی ال ام استفاده کردم که به نظرم واقعا مفیدن و بعد از اون هم مجموعه تست های نظریه مدیریت استاد پرچ رو کار کردم و به صورت کامل تست هاش رو زدم.
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
درس خوندن و کارهای علمی بخشی از موفقیت در کنکوره. شرکت در کنکور و آمادگی برای اون و کسب نتیجه ی خوب مثل یک پازله که مجموعه ای از تلاش فردی، داشتن منابع خوب، شرایط مطالعه، تمرکز و شرایط خانوادگی هرکدوم جزیی از اون هستن. اما در طول مسیر سخت و گاهی عذاب آور کنکور یاد خداوند و فکر به این که این سختی ها موقتی هستند میتونه آرامش برای داوطلبان داشته باشه، و نکته ای که من همیشه تو ذهنم بود و بهم انرژی میداد این بود که (( اگه میخوای چیزی داشته باشی که تاحالا نداشتی، باید کاری کنی که تاحالا نکردی))... پس باید برا کسب نتیجه ی دلخواه باید ی تلاش متفاوت و مستمر داشت.