شما هنوز به سایت وارد نشده اید.
پنجشنبه 01 آذر 1403
ورود به سایت
آمار سایت
بازدید امروز: 15,274
بازدید دیروز: 20,937
بازدید کل: 157,587,704
کاربران عضو: 1
کاربران مهمان: 164
کاربران حاضر: 165


مصاحبه سایت مدیر با سیدحسین سجادی رتبه 85 کنکور کارشناسی ارشد سال 1395 رشته مدیریت بازرگانی


ضمن تبریک به شما در ابتدا لطفا درصدهای خود در دروس مختلف کنکور و رتبه خود را بیان کنید؟
سلام و وقت بخیر.
سید حسین سجادی هستم.امیدوارم مواردی که در ادامه می آید برایتان مفید واقع شود.
درصد ها:زبان انگلیسی: 23.33%     مبانی مدیریت اسلام: 64.44%     ریاضی و امار:10%                                                    تئوری های مدیریت: 60%                اقتصاد خرد و کلان:58.33%       بازاریابی:51.11%         تحقیق در عملیات:سفید
-         رتبه : در کد ضریب 1(مدیریت بازرگانی):85
 
رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟ آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل یا دانشجو بودید؟
رشته ی کارشناسی، مدیریت بازرگانی و دانشگاه محل تحصیل،دانشگاه شیراز و معدلم 14.84.هنوز در حال تحصیل هستم.
در حین مطالعه برای کنکور مرخصی شغلی گرفتم و تمام تمرکزم را برای کنکور گذاشتم.

آیا در کلاسهای کنکور و آزمونهای آزمایشی موسسات آمادگی کنکور شرکت داشتید؟ این آزمونها و کلاسها را تا چه در موفقیت خود موثر می دانید؟
خیر،در کلاس های کنکور  وآزمون های آزمایشی شرکت نداشتم.
با توجه به تجربه ای که در کنکور کارشناسی راجع به کلاس ها و آزمون ها داشتم شرکت در کلاس ها و آزمون را مفید نمیدانستم.
به نظرم آزمون ها برای افرادی مفید است که می توانند خود را با برنامه های آزمون وقف دهند اما من چون برنامه ی متفاوتی داشتم که نمی توانست با برنامه های آزمون منطبق شود از شرکت در آزمون ها خودداری کردم.حتما افرادی که در آزمون شرکت می کنند سعی کنند همان روز آزمون را تحلیل و نکته برداری کنند.
کلاس های کنکور هم برای کسانی می تواند مفید واقع شود که تغییر رشته ای هستند مخصوصا تئوری مدیریت.دروسی مثل بازاریابی، مدیریت اسلامی ، زبان و اقتصاد خرد وکلان به کلاس نیازی ندارند و داوطلبان محترم می توانند با کمی تمرین و تکرار پایه ی خود را قوی کنند.

از چه زمانی شروع به مطالعه دروس نمودید و به طور متوسط روزانه چه مقدار مطالعه داشتید؟
به صورت دقیق از 5 دیماه 1394 شروع به مطالعه نمودم،ساعات مطالعه متغیر بود ممکن بود گاهی اوقات 2 یا 4ساعت در روز باشد و ممکن بود 10 ساعت باشد(بستگی به کشش ذهنی ام داشت گاهی اوقات کشش ذهنی پایینی داشتم و بلافاصله مطالعه را متوقف می کردم)،اما میانگین مطالعه تا پایان اسفند ماه 7 ساعت مفید بود و از ابتدای فروردین(بغیر از سه روز اول) تا دو روز قبل از کنکور میانگین 11 ساعت مفید مطالعه داشتم.

کدام دانشگاه و گرایش را برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب کرده اید؟
انتخاب های اول تاپنجم به ترتیب بازرگانی بین الملل و بازاریابی دانشگاه های تهران، تربیت مدرس و شهید بهشتی بود، اما انتخاب هایی که شانس واقعی تری در قبولی دارم به ترتیب بازرگانی بین الملل علامه،بازاریابی علامه و مدیریت استراتژیک علامه هستند و بعد از اینها شبانه های تربیت مدرس، شهید بهشتی و علامه طباطبایی.


کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مدیریت کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
زبان انگلیسی: بدلیل اینکه پایه ی قوی ای در درس زبان ندارم زیاد نمی توانم پیشنهاد بدهم اما به افرادی که مثل خودم پایه ی زبان ضعیفی را دارند توصیه می کنم کتاب های دو جلدی زیر ذره بین را مطالعه فرمایند،البته منبع مطالعاتی خودم کتاب دیگری بود که نتیجه ی لازم را نگرفتم و راضی کننده نبود اما دو ماه آخر متوجه شدم که ای کاش از این منبع استفاده کرده بودم.تمام تلاشتان را انجام دهید که زبان را سفید نگذارید.یک دلیل درصد پایین من در زبان این بود که در ساعات مرده به مطالعه ی این درس میپرداختم و چون تمرکز مطالعه نداشتم لغاتی که در کنکور آمده بود به دلیل شباهت ساختاری گیجم کرد.
داوطلبان محترم سعی کنند دایره ی لغاتی خود را بالا ببرند و از کلوز تست هم غافل نشوند.درس زبان تست زدن  فراوانی می طلبد یکی دیگر از مشکلات من در این درس نزدن تست بود(دو هفته ی آخر شروع به تست زنی کردم).تست های 10 سال اخیر کمک فراوانی به داوطلبان محترم می کند.
مدیریت اسلامی: در این درس من از خلاصه کتاب های افجه ای، پورعزت و مقیمی استفاده کردم.مطالعه ی همین سه منبع برای کنکور کافی است.در سه کنکور اخیر(کارشناسی ارشد و دکتری)همیشه از منابع پراکنده دو یا سه سوال می آید که به نظر ارزش قابل توجهی ندارد و میتوان نادیده گرفت.
لذا این سه منبع کامل هستند. در این درس تکرار زیاد مطالب بسیار مفید است.مثلا  خودم 8 بار مطالب را مرور کردم البته به همراه مایند مپینگ کردن که به درصد مطلوبم رسیدم.      
تئوری مدیریت:در مورد تئوری که مهم ترین درس هم می باشد من از پک دی ال ام استفاده کردم(نظر شخصی من: بهترین و کامل ترین منبع موجود در بازار می باشد).تاکیدم بر روی 1000 فلش کارت دکتر مقیمی بود که متاسفانه از این بخش سوال کم طرح شد اما داوطلبین عزیز سعی کنند هر دو بخش را با هم مطالعه کنند یعنی هم دکتر مقیمی و هم مطالبی که از کتب دکتر رضاییان و الوانی و رابینز مطرح می شود.
مطالعه تئوری مدیریت نباید جنبه ی حفظی داشته باشد.حتما به صورت عمیق و کاملا با تمرکز خوانده شود.سعی کنید اوایل صبح این درس را مطالعه کنید یا برای کسانی که با صبح درس خواندن مشکل دارند اولین درسی که مطالعه کنند تئوری مدیریت باشد.
در مورد تئوری مدیریت حتما تست فراوان زده شود (تجربه ی شخصی:دو هزار تست در مورد تئوری خوب جواب نمی دهد)و سعی شود تست ها هم ترکیبی از تست های تالیفی(کتاب تست مهرداد پرچ مناسب می باشد) باشد و هم کنکوری در ضمن هفته ی آخر تست های 91 تا 95(مخصوصا 94 و 95) چند بار مرور شود چون احتمال طرح سوالات تکراری در این درس بالاست مثلا امسال دو سوال تکراری بود.
و آخرین نکته هم(که خیلی مهم است) اینکه اگر با برنامه ی دی ال ام پیش میروید سعی کنید حداقل یک ماه و نیم قبل از کنکور برنامه را به اتمام برسانید تا فرصت کافی برای مرور و تست با فراغ بال کامل داشته باشید.شاید 60 درصد من در یک ماه آخر رقم خورد در حالی که قبل از آن به درصد بالای 40 فکر می کردم.(هر روزی که مطالعه داشتم تئوری مدیریت در برنامه ام بود.روزی 2 ساعت و یک ماه آخر روزی 4 ساعت).
ریاضی و آمار :مطالعه ی کتاب های هادی رنجبران به همراه تست. در مورد ریاضی و آمار تصمیم داشتم سفید بگذارم اما دو ماه آخر به صورت خیلی جزیی مطالعه داشتم و دو سوال هم به راحتی جواب دادم اما اگر منظم خوانده شود خیلی راحت می شود به درصد مطلوب رسید حتی دوستانی که مثل من پایه ی قوی ای در این دروس ندارند.
اقتصاد خرد و کلان: مطالعه کتاب های دکتر محسن نظری کافی است البته نه کم.
سعی کنید مطالعه و مرور منظمی در این دروس داشته باشید.به دلیل ماهیت فراری که دارند مرتبا باید مرور شود.ممکن است شما دو ماه قبل از کنکور مطمئن شوید که به تسلط کامل در این دروس رسیده اید اما چون فرار هست از دید بنده دو ماه قبل از کنکور هم سعی کنید حداقل سه یا چهار بار مرور داشته باشید.
نکته ای که خواندن این دروس را برایتان راحت می کند و کمی تلخی را از آن می گیرد این است که حتما بتوانید نمودارها را ابتدا درک کرده و سپس تحلیل کنید.هم سرعت مطالعه بالا می رود و هم ماندگاری مطالب در ذهنتان طولانی تر.
البته رویکرد کنکور امسال ماهیت حل کردنی هم داشت. برای کسب اطمینان بیش تر و کاهش استرس می توانید کتاب های دو هزار تست را هم مطالعه فرمایید.
البته اگر شانس با شما یار باشد و سازمان سنجش هم کلیدش را اشتباهی تصحیح نکند می توانید به درصد های بالایی برسید!!!
بازاریابی: غافلگیری امسال کنکور در این درس بود.بازاریابی هم ماهیت فراری دارد و هم به صورت مداوم باید خوانده شود (به دلیل شباهت زیاد مطالب).
غافلگیری امسال معرفی منبع جدید (مسینگهام)بود که سه سوال هم از آن مطرح شده بود.به علاوه ماهیت سوالات به سمت سوالات مفهومی بود. پس مطالعه ی مفهومی در این درس بسیار مهم است(علیرغم اینکه اغلب به اشتباه فکر می کنیم که بازاریابی را باید حفظ کرد)
مطالعه ی پک دی ال ام به تنهایی کافی نیست(البته اگر ویرایش شود بهترین منبع می باشد؛با توجه به لایتنری بودن روش).در کنار پک دی ال ام اگر ویرایش نشود از مطالعه ی کتاب مسینگهام غفلت نشود که صد در صد سال آینده منبع مهمی خواهد بود.
هرگز این درس را سفید نگذارید.
پژوهش عملیاتی: بدلیل اینکه این درس را سفید گذاشتم توصیه ی خاصی ندارم.
 
 
به طور کلی چه توصیه هایی در خصوص نحوه مطالعه داوطلبان و آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد دارید؟
ممکنه صحبت های این بخش کلیشه ای باشه(عذر می خوام)، اما همین کلیشه ها گاهی اوقات می تونه تلنگری باشه واسمون همونطور که واسه من بود.
-         اول اینکه داوطلبان محترم سعی کنند برنامه ی منظم و دقیقی داشته باشند و برنامه را به صورت منعطف تنظیم کنند تا بتوانند به خودشان گاهی اوقات استراحت دهند،چون اگر برنامه منعطف نباشد و برنامه را بشکنند اعتماد به نفسشان کاهش پیدا میکند و برای حفظ انرژی تا روز آخر استراحت لازم است.
-         همیشه در مسیری که شروع کرده اید امید خودتان  را حفظ کنید و هرگز نا امید نشوید چون مطمئنا ناامیدی بزرگ ترین دشمن موفقیت و حرکت در مسیر مستقیم می باشد. من شخصا چندین بار در این بازه ی 4 ماهه حس ناامیدی داشتم که مطمئنا ضربه های خودش را وارد کرد و باعث شد رتبه ی بهتری کسب نکنم.
-         در انتخاب منابع مطالعاتی نهایت دقت را به خرج دهید چون شالوده ی درست مطالعه کردن از انتخاب منابع صحیح آغاز می شود.
-         اگر روزی حوصله ی مطالعه نداشتید سعی کنید به تفریح مورد علاقه ی خودتان برسید و آن روز کاملا(حتی بک گراند ذهنتون) خودتان را از اتمسفر درسی خارج کنید.(حفظ انرژی تا پایان مسیر بسیار مهم تر از دو ساعت بیش تر و به زور درس خواندن در روز است).
-         سعی کنید امروزتان را با دیروزتان مقایسه کنید و رقیب خودتان باشید.برای من اصلا مهم نبود که چه کسی چقدر از من جلوتر یا عقب تر است.(وقتی شروع کردم از همه ی دوستانم حداقل یک ماه عقب بودم)من فقط برنامه ی امروزم را با دیروزم مقایسه می کردم و ضعف و قوت هایش را پیدا می کردم.
-         روی آخر صحبتم راجع به مدیریت آزمون است.مدیریت آزمون تکمیل کننده ی تلاش های چند ماهه است.کاملا با آرامش سرجلسه حاضر شوید و استرس را از خودتان دور کنید.یک آهنگ مورد علاقه و آرامش بخش قبل از آزمون کمک شایانی به کاهش استرس می کند.اگر آزمون شروع شد و با سوالات غافلگیر شدید استرس نگیرید و آن درس را موقت رها کنید(تجربه: بازاریابی را برای درصد بالای 80 آمده بودم و تصمیمم این بود که اولین درس باشد که روحیه ام را بالا ببرد اما وقتی با سوالات مواجه شدم ابتدا جا خوردم  و شوکه شدم اما کم کم به خودم برگشتم و توانستم آزمون را مدیریت کنم؛اگر می خواستم فشار زیادی به خودم وارد کنم ، شیرازه ی ذهنم از هم می پاشید و مطمئنا رتبه ی ضعیف تری کسب می کردم اما با فدا کردن بازاریابی تمرکز خودم را برای بقیه آزمون نگه داشتم).کاملا به خودتان اعتماد کنید و بقیه را توکل.
-         هرچند رتبه ی خوبی کسب نکردم اما با توجه به وقت محدودی که گذاشتم راضی کننده بود و قانع شدم.
 
-با تشکر از سایت کامل مدیر که پشتیبان واقعی بچه های مدیریت است و به امید موفقیت افرادی که مردانه برای موفقیت می جنگند. موفقیت حاصل تکرار عادات خوب است.